Džipovi, ali pravi!

Misliš dizajn ili inače?

na dizajn sam mislio...Ovaj moze samo da sluzi za snimanje onih dokumentaraca o zivotinjama u africi

ovo ti je ‚‚indijski‚‚ dzip:D
110wooler.jpg

model zive legende koja odlazi tati u ruke

Što se pouzdanosti tiče, imali su problema i jedni i drugi. Imam drugara koji je nekad radio u australijskoj policiji. Reče mi da su isprobali sve, a Land Cruiser se pokazao kao najpouzdaniji. Bilo je to davnih dana, reč je o onoj staroj kockastoj.

bj73.jpg

mislim da bi nasi ljudi vise vozili terence bez obzira na potrosnju samo kad bi drzava snizila one redovne dadzbine za vozila preko 2500 kubika jer je to stvarno mnogo .ogromna je razlika odjednom do 2000 kubika i iznad te kubikaze.toliko nije ni napolju cena.ja ozbiljno razmisljam da dovezem nekoh veceg terenca u srbiju ali kad gledam koliko su dadzbine jos cu pricekati.inace ta cuda je pravi uzitak voziti.naravno ko ne voli jurnjavu nego onako,da meraci.moze se napolju naci dobrih primeraka za male pare .a oni su prilicno trajni.ja malo kojeg znam da je presao ispod 300000 a izgledaju ko novi.gledam cene polovnjaka kod nas i vise su dosta nego napolju .verovatno zbog slabije ponude.

1. Toyota LC 70 ili 73
2. PUCH iliti G klasa
3. Jeep Wrangler i Cherokee 4.0
....
...
....
7. Nisan Patrol GR
8. Deffender kratki 3.9
9. Suzuki Jimmy
10.Suzuki Samuraj
11. Daihatsu Rocky
...