Džipovi, ali pravi!

ee danas sam video dva CEO dzipa ...ee koliki treba biti debil da bi bacio pare na to... a ovaj drudi crni sto sam video ima crvenog zmaja tribal a ispod pise "kineski zmaj"... a baja unutra spustio prozor pustio haus i pozira i sve mu u fullu .. a mene sramota da me neko vidi da na semaforu stojim pored njega :rumenko::rumenko:

matori SUV-ovi:

suzuki vitara
27790311oe1.jpg

imam fronteru ali mi nece na imageshack-u da izbaci onaj direct link

koja frontera?godiste,motor?

ovaj ovdje stoji dugo vremena a u blizini ima jos 2-3 FAP-a al ovom nema spasa jer je poceo da trune nema mjenjac motor mi zamalo ostao na nozi kad sam se slucajno naslonio na njega,al kad bi imao para uzeo bi jednoga ovakvog

Dobre su ove lade nive model 2131 nema neke opreme posebne a nova kosta 9.000 eura sto i nije neka cijena,samo ne znam kakve su za odrzavanje pise da trosi 12 litara po gradu s obzirom da ugradi se plin i nije nesto,mada je ruzna ko akrep .... Al et za tandaranje i nije neka cijena....

Pa sigurno je da trosi vise,ali ne koristim ja toliko reduktor da bi mi tada potrosnja predstavljala problem.Prolazi ona dosta prepreka i u normalnom rezimu,reduktor najvise koristim kad se penjem na visoke bankine posto u zadnje vreme na teren i ne idem

Ne znam da li je neko to već ovde konstatovao, ali i Francuzi Hamera za trku imaju. Čak veoma slično i izgleda, samo mu je ime na našem jeziku malo smešno. Prvo je dakle bio ovaj:

renault_sherpa-1.jpg

a sada je ovaj:

renault-sherpa-2-big-1.jpg

renault-sherpa-1-big-1.jpg

U svakom slučaju to se zove Renault Sherpa, može da teži do 4 tone i ima dizel od 215 ''konja''. Nije brz, samo do 120 na sat.

Back