gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Sto po sto bi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da bi probao ali sigurno ne ovako divljachki, pa nije on mene kupio nego ja njegaako lepo pogledate snimak uvećam na izvoru , mislim da se vidi da lajka izgurava neko kamenje ili panj
dobro što ne pokida odozdo išta
baraba jel bi ti svog proterao ovuda?
mislim zbog vrednosti tvoje makine
VDC? Protiv proklizavanja?
cek, protiv proklizavanja tockova, ili slajdovanja (proklizavanja u stranu)?
naravno da bi probao ali sigurno ne ovako divljachki, pa nije on mene kupio nego ja njega
prebacim ga u manuelno, prva, Low 4WD, iskljuchim VDC i laganica izlomim bull barom ovo shiblje oli levo ili desno...
btw. ovo divljanje sa lajkom nije nikakva mudrost, niti se pokazuje neko znanje vozachko niti sposobnost auta. ovo je chisto divljachko ponashanje prema jadnoj lajki...
bio je jedan lik ovde na forumu koji poseduje mustanga i forda pikapa verovatno znaš o kome pričam
non stop je smarao o torku snazi blablabla ,
pitam ga kolko si ga terao najbrže a on reče nije nikad prešao ograničenje
jesi li ikad sa pikapom skrenuo sa puta na makadam neki sitni ofroad kaze nisam vozim ga samo zimi zbog leda
zato sam te pitao
u vezi crvenim boldovanim
jesi ga ti kupio a ne ti njega , ali pazi se siblja može džumbus da napravi ispod motora kad se vraćaš u rikverc a siblje ili makija ispod

https://www.youtube.com/watch?v=mVwqWUHogCQ
hebo lamelu znaš koliki je potreban fanatizam da se ovo voli, plus treba se čuvati od seljaka vidi kako su im puteve razrovali
inače organizatori pariz dakar relija su jedne
godine organizovali reli pariz moskva peking
e to je bilo za uživanje