Džipovi, ali pravi!

ako lepo pogledate snimak uvećam na izvoru , mislim da se vidi da lajka izgurava neko kamenje ili panj
dobro što ne pokida odozdo išta

baraba jel bi ti svog proterao ovuda?
mislim zbog vrednosti tvoje makine
naravno da bi probao ali sigurno ne ovako divljachki, pa nije on mene kupio nego ja njega :D
prebacim ga u manuelno, prva, Low 4WD, iskljuchim VDC i laganica izlomim bull barom ovo shiblje oli levo ili desno... :D
btw. ovo divljanje sa lajkom nije nikakva mudrost, niti se pokazuje neko znanje vozachko niti sposobnost auta. ovo je chisto divljachko ponashanje prema jadnoj lajki...

cek, protiv proklizavanja tockova, ili slajdovanja (proklizavanja u stranu)?

Nissan Pathfinder VDC
"VDC" is an abbreviation for "vehicle dynamic control.This is a revolutionary active safety system, first developed by Bosch in 1995, that Nissan and other automobile manufacturers incorporate into their models. It is designed to automatically stabilize vehicles that would otherwise slide while cornering or braking. Most VDC systems do not require activation by drivers.

Availability
1. Nissan used to have VDC as an option on the Pathfinder, and customers had to pay extra for it. As of the 2010 model year, Nissan offers vehicle dynamic control on all trims of the Pathfinder at no additional cost.
Purpose
2. When vehicle operators drive in inclement road conditions, they often encounter dangers--such as ice, snow, water or mud--that can cause the vehicle to slide out of control while braking or turning. The purpose of the VDC system is to help the vehicle maintain its intended course of travel and not run off the road. This is particularly useful in a vehicle like the Pathfinder because it is intended for use on driving surfaces that are generally dangerous or difficult.
Function
3. According to Victoria Nissan, the Nissan Pathfinder's VDC system consists of four parts: wheel speed sensors, brake pressure monitors, steering angle sensor and yaw rate sensor. A computer analyzes information received from all of these sensors and automatically makes the necessary adjustments, applying brake pressure to individual wheels as necessary.
Benefits
4. Drivers who use cars with vehicle dynamic control are safer than those who do not because, regardless of skill level, a driver cannot duplicate the benefits of VDC. Automobiles do not give drivers the ability to manually apply the brakes to specific wheels or to distribute brake pressure unevenly through all four wheels. Even if they did, operation of such a system would be too complicated, and no driver could react to a sliding vehicle as quickly as the automated system can.
Warning
5. Though you can deactivate the vehicle dynamic control system on a Pathfinder, you should not do it. Doing so provides no performance advantages to the driver; it only allows the driver to make the vehicle slide sideways while turning or "fishtail" while braking, and these are generally undesirable and unsafe events.

Iveco-Massif_2008_photo_01.jpg

Iveco-Massif_2008_photo_09.jpg

Iveco-Massif_2008_photo_08.jpg

naravno da bi probao ali sigurno ne ovako divljachki, pa nije on mene kupio nego ja njega :D
prebacim ga u manuelno, prva, Low 4WD, iskljuchim VDC i laganica izlomim bull barom ovo shiblje oli levo ili desno... :D
btw. ovo divljanje sa lajkom nije nikakva mudrost, niti se pokazuje neko znanje vozachko niti sposobnost auta. ovo je chisto divljachko ponashanje prema jadnoj lajki...
:D:D:D

bio je jedan lik ovde na forumu koji poseduje mustanga i forda pikapa verovatno znaš o kome pričam
non stop je smarao o torku snazi blablabla ,
pitam ga kolko si ga terao najbrže a on reče nije nikad prešao ograničenje
jesi li ikad sa pikapom skrenuo sa puta na makadam neki sitni ofroad kaze nisam vozim ga samo zimi zbog leda
zato sam te pitao

u vezi crvenim boldovanim
jesi ga ti kupio a ne ti njega , ali pazi se siblja može džumbus da napravi ispod motora kad se vraćaš u rikverc a siblje ili makija ispod

:D:D:D

bio je jedan lik ovde na forumu koji poseduje mustanga i forda pikapa verovatno znaš o kome pričam
non stop je smarao o torku snazi blablabla ,
pitam ga kolko si ga terao najbrže a on reče nije nikad prešao ograničenje
jesi li ikad sa pikapom skrenuo sa puta na makadam neki sitni ofroad kaze nisam vozim ga samo zimi zbog leda
zato sam te pitao

u vezi crvenim boldovanim
jesi ga ti kupio a ne ti njega , ali pazi se siblja može džumbus da napravi ispod motora kad se vraćaš u rikverc a siblje ili makija ispod

ma da onaj mali selja shto je struju video prvi put kad je doshao u US i pocheo da tripuje da su amerikanci bogovi... :D
btw. hvala za savet. :ok:
pathfinder ima celom duzhinom ispod motora skid plate, jes da mi neshto debljina istog ne uliva poverenje al' ajde, bolje da ima nego da nema...
hmmmm, sad kad razmislim mozhe da bude nezgodno u rikverc ali zbog skid plate-a na bull bar-u, tu mozhe granje da se uhvati i u nekom nesrecnom spletu okolnosti da sjebe hladnjak.

Back