mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.805
Pre jedno 15 dana sam vido neke da na trajleru vuku jednog maskirnog...Vojska je nešto prodavala, kao i Pincgauere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre jedno 15 dana sam vido neke da na trajleru vuku jednog maskirnog...Vojska je nešto prodavala, kao i Pincgauere.
Ma kakvi ne pada mi na pamet imao drugar takvu kada je imala 5 godina kupio od rođaka prvog vlasnika. Odma 2500 evra plivajući u ovlašćenom a 1500 ovako u fušu. I imaju 2.2 motore jel?Kakvi Puch imas Toyotu za 2k € plati carinu i vozi .. 210k km prešla ..
Pogledajte prilog 1049373
.. evo ga za 2k € 100k km presao
.. ne Mora Aisin moze I LUK proslo je to.. Mislim da je 2,0 116ksMa kakvi ne pada mi na pamet imao drugar takvu kada je imala 5 godina kupio od rođaka prvog vlasnika. Odma 2500 evra plivajući u ovlašćenom a 1500 ovako u fušu. I imaju 2.2 motore jel?
Ma otišao plivajući zamajac lepo sam ti rekao 2500 evra ovlašćeni a 1500 u fušu. Ružan je taj santa fe možda onaj tuksonFakticii je on jeftiniji od Luka , nekih 120€ set kvacila i to povuces i miran si do penzije
Pogledajte prilog 1049389

I jos jedan dokaz koliko ovaj covek pojma nema o kolima.Ma kakvi ne pada mi na pamet imao drugar takvu kada je imala 5 godina kupio od rođaka prvog vlasnika. Odma 2500 evra plivajući u ovlašćenom a 1500 ovako u fušu. I imaju 2.2 motore jel?

To je bilo pre više od 10 godina izvini ti radiš sa tim krševima a ne ja, tada su bile te cene nisam se baš nešto udubljivao u razgovor ali sam osetio odmah to ljuljanje prilikom kretanja kada ga je kupio. To dal ima okrugle ili kockaste maglenke me stvarno zabole.I jos jedan dokaz koliko ovaj covek pojma nema o kolima.
Svaki papak zna da je ovo RAV 4 iz 2002-2003 jer nema okrzugle maglenke kao restajling model koji je krenuo krajem 2003 i da set kvacila kosta oko 650€.
Isto tako tek model od 2006 a koji je sasvim drugaciji je nosio 2200 ccm ali mario to ne moze da zna jer je imao 2 automobila za 25 godina a nama ovde prosipa znanje.
Plus pita za Pucha a pojma izgleda nema koliko takav SUV kosta. Kad bi cuo uplasio bi se i on i njegova zmija u dzepu.![]()
Pogledaj cene Puhova u Austriji...https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/auto/puch-gebrauchtwagenJel ima negde puh da se nađe po razumnoj ceni? Može i zapušten![]()
Nije nemoguce,ako si u situaciji kad naidjes na tako jeftino uzimaj odmah.Našao sam ih 2-2500 evra austrija mislim. Kao novi vojni. Bilo je i u hr od cestarske službe... Ali kod nas za to traže 10.000 evra što je bezobrazluk.
Pogledajte prilog 1049522
Vidi sa novim dzilovima nemsm idkustva nisym ih imao i samo par njih vozio koji nisu bili moji. Ali one stare tipa Nive, Puhovdi Gazike, LandRovere i sl .sam imao prilike duze da vozim i po jako losim i nepristupacnim terenima. Mozda ce te izndnaditi ali najbolje sam prolazio sa Nivom. Nazalost vek joj je najkraci ali dok je dobra dobra je stvarno. Velika joj je mana kidali su joj se nosaci reduktora pa se to naknadno ucvrscivalo. Ostalo nemam zamerki. Nekad su po Srbiji odrzavane i trke dzipova i bogami Nive su jako dobre bile. Imam jedan snimak sa jedne trke Dzipova od pre 30god.Bilo ih je do pre 4-5 god registrovanih za par iljade evra ovde![]()
Ja sam se navozao pincom, i nije mi bas nesto ostalo u lepom secanju...Vojska je nešto prodavala, kao i Pincgauere.
ne zezaj Mario , nazivaju ga zapadna lada Niva , ovaj mališan još samo na drveće se nije penjaoOvaj suzuki je nežan ne znam što ga toliko cene ima ga drugar stalno mu nešto fali i stalno ga popravlja. Nimalo ekonomičan auto ali atraktivan jbg.