gost 30064
Elita
- Poruka
 - 16.609

Trojku je prodao jer je imao Abart Fiat 128 od oko 12000eura cini mi se, passata za dugu voznju i onda mu je trojka visak bila. Imao je sportaka i porodicni auto. A i parking je placao skupo za auto koji ne vozi ybg

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dok si pricao do sad, mogo si ga uslikati 5069 puta![]()

Ocemo li spavati polako? Valjalo bi uciti nesto sutra ranije...E, ak si odbornik, slikaj auto, al obrisi tablice.Ocemo li spavati polako? Valjalo bi uciti nesto sutra ranije...
p.s. prodaj tog passata, uzmi Volvo S80 D5 185ks motor

Dopada mi se taj Volvo, razmisliću o tome. 
Moguće da ću to da uradim, samo da me ne vidi ko od ovih mojih iz opozicije da mi razbiju auto (samo kad bi smjeli)
p.s.Dopada mi se taj Volvo, razmisliću o tome.
![]()
Razmisli. U passatu si primecen. U Volvu prodjes, baja si, a neprimecen ostanes.
Laku noc, slike sutra.

ih, svi redom okacismo slike...

Razmisli. U passatu si primecen. U Volvu prodjes, baja si, a neprimecen ostanes.

Ja imam ovakav
![]()
I ovo bi trebalo da je Land Cruiser 120, koliko ja znam![]()
Moj je 3.4 benzin.
Zar ima ovakva Toyota 4.5 V8?? Nije mi to poznato
Takav, samo ja imam i gumu pozadi
Koje ti je godiste Toyota i koliko si presao?? Jel prva ruka?
To je najjaca verzija i skoro je duplo veci od onog 3.0
@zike, sinoc pricasmo o Land Rover Range Rover i ja malocas videh jednog crnog sa crnim felnama. Jes' dobar
Jok,prado V8
![]()
Gledam ja jednog ođe svaki dan, vozi jedan sugrađanin.
2007, prešao blizu 70.000 km. Prva je ruka.
Neces mi verovati, moj je 2004 god a presao svega 35.000 km
Nisam isao na nesto duzi put s njim.. uglavnom cepam vektru (GTS Sport)... ali s njom sam oko 150.000 km

Neces mi verovati, moj je 2004 god a presao svega 35.000 km
Nisam isao na nesto duzi put s njim.. uglavnom cepam vektru (GTS Sport)... ali s njom sam oko 150.000 km