DZIP / SUV

Има и тога због крчења али ја бих изабрао неки кросовер да није ни џип сув а ни путнички јер код мене у крају су очајни путеви пуни рупа и неравнина, превеликих закрпа.. Овај Кашаи 1,5 дци кажу добар, мада ми најлепши сув овај Рав4 прве генерације,али троши солидно .Али где наћи раву добру тешко већина на огласима око 250.000 а верујем све су преко пола милиона. Кашаи или Рав4 шта је боље?

Na listi je jedino čiroki pravi terenac ovo sve ostalo je bofl. Lada je samo za bogate nju odmah zaboravi sve se kvari i stalno truli.

Dodao bih i suzuki jimnija koji je jako tražen i ima cenu. I on se kvari ko i svi drugi. Jbg polovnjaci. Dakle čiroki 2.0 i jimni
Screenshot_2023-02-13-15-29-13-782-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Last Кашаи 1,5 дци кажу добар, мада ми најлепши сув овај Рав4 прве генерације,али троши солидно .Али где наћи раву добру тешко већина на огласима око 250.000 а верујем све су преко пола милиона. Кашаи или Рав4 шта је боље?
Neuporedivo je to ... RAV 4 i Kašai. Za najbolji auto na svetu je nekoliko puta proglašavan RAV 4... i cena novog je od 50 hiljada pa i veća..a Kašai upola.

Ja vozim Toyotu CHR, benzinski pogon 1.2 turbo i zadovoljan sam.. prezadovoljan, to je više gradski SUV... Pre nje sam vozio Micubišija Pajero Pinin.. dobar auto (džip) ali kratka šasija i mali raspon osovina, rizično za veće brzine.

Neuporedivo je to ... RAV 4 i Kašai. Za najbolji auto na svetu je nekoliko puta proglašavan RAV 4... i cena novog je od 50 hiljada pa i veća..a Kašai upola.

Ja vozim Toyotu CHR, benzinski pogon 1.2 turbo i zadovoljan sam.. prezadovoljan, to je više gradski SUV... Pre nje sam vozio Micubišija Pajero Pinin.. dobar auto (džip) ali kratka šasija i mali raspon osovina, rizično za veće brzine.
RAV 4 je nista, mislio si verovatno na Land Cruiser.

Скуп је доста, али га виђам по улицама. Зато питам. Не знам никог лично да га вози, али га има.
Možda sam i ja vido neki nov a za stari sam čuo da se kvari i popravlja ali zbog veličine ima oddličnu prođu. Jbt polovan 15 god bez klime 5.000 evra početna cena 🤪

Možda sam i ja vido neki nov a za stari sam čuo da se kvari i popravlja ali zbog veličine ima oddličnu prođu. Jbt polovan 15 god bez klime 5.000 evra početna cena 🤪
Ја говорим само за нов. Виђам га по улицама. По селима и на планинама највише виђам старе џипове и ладу ниву. Џимнија нисам уочио. Само у градовима.

Džimi je fenseraj mali sladak prolazi svuda nije baš za akanje. Ja sam se u njima vozio davno ko klinac po pustinjama na bliskom istoku. Samo oni, tojote i pežoi.

Novi je pun pogodak ali ima brutalnu cenu.

Back