Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.783
Na NBG ispred Telenorove zgrade ima jedan custom Wrangler.
Bilo mi glupo da ga slikam,bila je masa ljudi.
Bilo mi glupo da ga slikam,bila je masa ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da nešto zna o kolima, znao bi da su V6 i V8 motori daleko tiši u vožnji od R4 motora, naročito pri brzinama od 100+... Motori imaju velike obrtne momente i rade na niskom broju obrtaja pri krstarenju, stoga se motor skoro i ne čuje na autoputu... al' dobro, ne mogu reći da sam iznenađen, već sam shvatio da čovek nema pojma.

Da nisam vozio V6 okruglo četvrt miliona kilometara, i V8 jedno 10-15k, pa i da poverujem...
Da Dule radi u Maseratiju, u njega bi ugrađivali 1.2 8v iz Punta.
Manje troši, čuje se k'o fen za kosu, a traje beskonačno. Šta'š bolje?![]()

Pa nije li dosta? U 99% evropskih zemalja, max. dozvoljena brzina bilo gde je između 120 i 130km/h... neće valjda da prave kola koja služe za kršenje zakona.I ko prelazi više km godišnje, tu je 1.3 mjtd. Max brzina maseratija 147 km/h

Pa nije li dosta? U 99% evropskih zemalja, max. dozvoljena brzina bilo gde je između 120 i 130km/h... neće valjda da prave kola koja služe za kršenje zakona.
Quattroporte VIII 1.2, idite na pijac sa stilom....![]()

Steta sto Mazda nije napravila neki jaci motor,ili V6...2.5 190ks,a 4 cilindra,malo glupo.Ali ocekivano je,nikad ni nisu imali neke jake motore sa vise od 4 cilindara.Generalno,vecina japanaca nema velike motore.
Trgovac, deder mi nabavi jednu Mazdu 6 2015-to sa V6 motorom i garancijom u Srbiji...![]()
Jesu dobri, ja ih volim, ali:
-potrosnja
-registracija
-veliki servis, u proseku, duplo skuplji
-odrzavanje jedno 30% skuplje
-manjak mesta pod haubom, pa neke rutinske intervencije zahtevaju vise rada i dosta rasturanja, a samim tim se vrcamo na stavku iznad.
Upravo se Bojane o tome ovde radi.Ma ne to,nego me mrzelo da citiram Duleta.
Covek je napisao svi ste kao ljubitelji V6 i V8 a vozite R4.
Pa kakve veze ima?Po toj logici moras da mrzis ono sto ne mozes da priustis sebi.