- Poruka
- 187.604
Nemacki "kvalitet"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima! Zvuk W12 motora.Ima li sta lepse u auto industriji od zvuka V8 motora?
Ma šalim se ja malo, svaki zvuk koji pravi 200+ konja je dobar...daj neki klip![]()
Ovo je nezahvalno poređenje... takvo nadvlačenje ima veze i sa gumama, i sa obrtnim momentom, i sa težinom vozila na prednoj i zadnoj osovini, i sa prenosnim stepenom, a verovatno i sa veštinom vozača. Ne sumnjam da ima i Nemaca i Amera koji bi dobili ovaj test.Amerikanac protiv nemca. Steta sto je nemac izgubio.![]()
Amerikanac protiv nemca. Steta sto je nemac izgubio.
Zato ih i sad ovako ocrnise al kad krenu kontrole i amera bice kuku lele jer vec sam okacio u drugoj temi kako se i oni uklapaju u ekologiju.
bas na ovom tubu u linkovima i ima i w12 zvuk
Amerikanac protiv nemca. Steta sto je nemac izgubio.
Zato ih i sad ovako ocrnise al kad krenu kontrole i amera bice kuku lele jer vec sam okacio u drugoj temi kako se i oni uklapaju u ekologiju.
propao mi zadnji lonac na spojevima pa mora da se menja. U prici sa limarom saznao sam da ovi kineski lonci sto se prodaju kod nas ne valjaju ama bas nista i da propadnu vec posle godinu dana . Zato sam odlucio da spojim lepo i korisno pa sam preko ebay narucio Magnaflow auspuh koji ima dozivotnu garanciju i daje lep dubok zvuk V8 motoru.
Isti model kao ovaj sa snimka - cena sa postarinom 120 evra
a carina?
Molim te napiši kako si prošao sa carinom i isporukom jer je to baš kul cena za Magnaflow.
A ime se steklo nekvalitetom?
Sacuvaj Boze sta ovaj lik odvaljuje.
Plus je do nedavno kenjao kako je dzip samo za izvan puta i da tu nema sta da traze gradski dzipovi a sad odjednom menja pricu kako su ovi za povremen izlete.
Leleeee kako lik menja izjave.
pa dule, ako ćemo realno, bmw X5 nikada nije odisao nekim kvalitetom, već šmekom i izgledom. Generalno, da je bmw kvalitetan, završilo se tamo negde kod E39/E38 modela, doduše kao većina nemačkih vozila danas. Mercedes je kapitulirao sa 7G menjačima koji su se dosta kvarili. Lično sam čuo za 2 primera, a pročitao na netu brdo. Audi neću ni da komentarišem. VW takodje nije toliko kvalitetan kao nekada. A svi oni mogu da naprave kvalitetan auto, ali to košta, a dodje mu japanac, koreanac, francuz i napravi auto koji je jeftiniji 30%, a nije baš nekvalitetan i onda nemcu preostane da ''fušeriše'' sa delovima i pravi manje kvalitetan auto i prodaje ga zbog imena. Istu priču potvrdjuje jedan španac kolega koji je radio u fabrikama automobila ceo život i kaže sad kakve delove proizvode, to je smešno. Duplo tanje, krhtije i nekvalitetnije nego ranije. Štedi se na svakom koraku.
Dosta ime prodaje. Evo i adidas patike više nisu kvalitet, jer ih sklapaju preko okeana. Poršeov dizajn kožne 120 eura i puštaju mi vodu kao da idem bos, a druge su mi 20 eura za šetnju i gazim po barama kao dete i ništa se ne dešava.
Samo ime, nema više tog kvaliteta. Hjundaj nije neka marka, još uvek traje njegovo probijanje na tržište, kao kod Kije, Mazde,Tojote (govorim za EU tržište), ali dok ne pogase audi, mercedes, bmw, vw fabrike,neće se probiti ovde u EU, ali ne ide im loše, jer dominiraju kvalitetom, garancijom i pravo da ti kažem, ni dizajnom ne zaostaju. Jesu nemci lepši 2x, ali 2x su skuplji. Kome nije mnogo bitno šta će da vozi i racionalno razmišlja, kupiće Hjundaj, smešna marka preko okeana. A kome je bitno šta vozi, platiće to u startu i u toku vožnje dosta. Ali ko ima para, neka kupi šta god u čemu uživa. Ali jedno je jasno: santa fe je dokaz da nisi više ''smešan'' u jednom Hjundajiju.