DZIP / SUV

Dobro,nema carine ali ima poreza (nije sija nego vrat- kako se to kaze kod naseg naroda).
A i kad je bilo carine ona nije bila 2,5% kao za polovna vozila jer ovo su nova kola.Mozda se varam?:)

nema carine za polovna vozila iz eu, porez je 20 %, neznam za nova, iz japana iam sve standardno! ali je dosta skuplje nego sto je bilo sa carinom, mislim porez je po novom katalogu veci nego nekada carina i porez, samo kod naz to moze!

Poslednja izmena:
Toyota RAV4

Model sa 4x4 pogonom u Nemackoj 24.000 evra nov

http://suchen.mobile.de/neu/auto-in...24100&rws=10&sro=PRICE&ref=SES#adId_187990464

Takav kod nas 36.000 evra

http://www.polovniautomobili.com/oglas3475057/toyota_rav_4_22_elegant_bsm_hid/

I posle se cude sto se ne prodaju novi automobili

Oce Srbinu, da naplate auto 50% skuplje nego Nemcu domaci zlotvori

abre tixi alse blamiras sam sebe pa uporedi dva ista ili dizel ili benzin ovoje dva razlicita motora ato nije isto

HI HI HI HI HI!
marivi vise lezi da se pojavi na paradi ponosa, nego u gorckoj parkiran pored puta, na pecanju, to neto kao ford kuga nova moderna-gey-suv model!
Koliko je ovaj potrosio para i vremena !
1796541_549648938476392_26411768_n.jpg

ovo je dzip a ne kuga! nemogu da nadjem klip kada vuce pokvaren buldozer, mozda je obrisan, inace ovi novi su samo sminka, menjaci nemogu da im vuku ni sami sebe!

Poslednja izmena:
2011-04-11163558-1-1.jpg

DSC_0493-1-1-1.jpg

Nesto slicno kao ova tvoja Lada Niva. Ekstremno modifikovan Grand Cherokee za off road

Spisak modifikacija:

2004 WJ Laredo-selectrac 242-I6- Custom XJ intake w/Amsoil cone filter- PSC HD Pump & Res- PSC ported box- B&M trans cooler- B&M PS cooler- Custom chevy 1 Ton over the knuckle steering- Rough Stuff 1 Ton tierod & draglink ends- Saguaro 4x4 Front 3/4" shackles, Rear hitch & Warn 3/4" shackle-Mopar Front skid,Gastank skid -IRO TC skid- RRO super sliders- 6.5'' IRO critical path lift -IRO extended rear arms-Bilstein 5125 shocks -IRO F&R 6.5'' Bump stops-Carolina drive shaft-16x7 black soft 8's - 34'' Super swampers-Yukon 4.11 gears -Ultimate RCV shafts - LockRight Locked ECGS bolt in rear D60 -35 spline Chomloy shafts -BTF HD diff cover -IRO Adj A-arm-OX Locked super D30 -OX HD diff cover -OX drive away lock-Rock Krawler d30 truss-Stillen rotors & Matrix pads-JKS Adj Track Bar-JKS Quicker discos -Relocated OME SD-40 Steering Stabilizer-BDS stabilizer brackets-Relocated washer bottle-Removed rear sway bar-Cobra CB-TomTom one XL navi-alpine deck

vrh slike darko darko :eek:

juce sam bio na jednom solo camel trophy-ju po goliji

terao sam dzip da vidite po kakvim putevima seoskim to je strasno.

Ali auto je izasao svuda bez problema.

Kada sam prelazio preko jednog mostica, sto je u stvari betonska cev preko koje je nasuta zemlja i kroz koju tece recica, i sad jedan deo mosta je odnela voda , pa mi je tocak visio u vazduhu prvo prednji desni pa zadnji ali prosao sam svuda bez problema...

stavicu jednom kameru na auto pa cu da vam postavim snimak da vidite kakvi su to uzasni putevi a prelepi krajevi, sa prelepom prirodom, ali na zalost totalno zaboravljeni od strane ove drzave i svih vlasti od 1945 do danas...

Back