Džekov leteći cirkus

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro Ozi, zašto isključuješ međusobno fizički i umni (duhovni) nivo?
Zašto ne bi neko mogao da se slaže na svim nivoima?
To što mahom ljudi retko viđaju takve situacije, ne znači da tako nešto ne postoji :lol: .

Зато што при избору партенра не бира особа као индивидуа већ воља врсте. То је несвесни процес изван сазнајне свести.То што се теби неко свиђа а неко не има своје разлоге којих ниси свесна а који се тичу типа врсте.

Зато такав избор ставља телесно у први план. Духовно се ту превиђа. Заљубљен човек је слеп за мане своје драгане докле год је заљубљен. Зато Купидон има повез на очима

Наравно, може се у тој лутрији погодити права комбинација теелсног и духовног али као и код сваке лутрије премија има мало а губитака пуно.

Zato što sam ja Tigar koji stazama hodi, jedinstven u ovom bitisanju :)

Zgodan, u najboljim godinama, načitan, elokventan i talentovan. Majstor i maratonac vrhunskih seksualnih tehnika i poznavalac svakog titraja ženske duše.
A kao šlag na tortu, i vrlo skroman.

One maconje iz tvoje privatne kolekcije muških fotografija mi nisu ni za prismrdeti... :) No, pričali smo samo hipotetički, ali ti po običaju sve bukvalno shvataš...

Зато што при избору партенра не бира особа као индивидуа већ воља врсте. То је несвесни процес изван сазнајне свести.То што се теби неко свиђа а неко не има своје разлоге којих ниси свесна а који се тичу типа врсте.

Зато такав избор ставља телесно у први план. Духовно се ту превиђа. Заљубљен човек је слеп за мане своје драгане докле год је заљубљен. Зато Купидон има повез на очима

Наравно, може се у тој лутрији погодити права комбинација теелсног и духовног али као и код сваке лутрије премија има мало а губитака пуно.

Pričaš o stvarima o kojima nemaš pojma. Pouzdano znam da žene (čast izuzecima) ne fermaju filozofe i tipove tvog ponašanja.

Žene više vole frajere kao što sam ja, dokazano kroz praksu. Čak me ne moraju ni videti, dovoljno je da se zezam po forumu pa da padnu kao švabo na sutjesci...

Sve je to zbog moje skromnosti... :):)

Poslednja izmena od moderatora:
За човјека који је изнад нас материјалиста и полуживотиња, брат Озиман сувише ставља у први план тјелесну форму.
Прво они стари Грци, сада ови млади Турци, или шта су већ...
Не каже се тек онако, сто људи сто ћуди, сто жена двјеста...КХМ...руку.
Сјетио сам се сцене из филма "Полицијска академија".
Пита Махони оног Таклеберија шта мисли о женама, а овај каже да их све дубоко поштује.
Закључак је био: значи ти си дјевац?
Двоје људи би требало да буду заједно затп што ОБОЈЕ тако желе, и ни због чега другог.
Знам хиљаду људи који савршено живе, а нису нешто богато, чак штавише, многи немају ни аутомобил.

Двоје људи би требало да буду заједно затп што ОБОЈЕ тако желе, и ни због чега другог.

Проблем је што то није њихова жеља, њихова воља она која одлучује да ли ће им се неке особа свидети или не? Тај избро је несвестан процес који води једна другачија воља...ткз. воља врсте.

А ти који су заједно јер како кажеш тако "желе" убрзо схвате да та жеља баш и није била то што си мислили да јесте. Тј да су насамерни.

Него, причали смо овде о милионерима. Како онда објаснити овај феномен?

1011-mark-zuckberberg-pcn-credit.jpg

Марк Зукерберг оснивач и власник Фејсбука.. милијардер...са својом девојком. :think:

Овај пример може показати колико је полни избор ирационалан за сазнајну свест. Овде је одлучило потомство приликом полног избора јер потомство ове две индивидуе задовољава на неки начин тип врсте. Зато је овај ко може имати сваку девојку на овој планети... изабрао ову.

Проблем је што то није њихова жеља, њихова воља она која одлучује да ли ће им се неке особа свидети или не? Тај избро је несвестан процес који води једна другачија воља...ткз. воља врсте.

А ти који су заједно јер како кажеш тако "желе" убрзо схвате да та жеља баш и није била то што си мислили да јесте. Тј да су насамерни.

Марк Зукерберг оснивач и власник Фејсбука.. милијардер...са својом девојком. :think:

.

Ovo je meni baš lepo videti, svega mi :).
Gledaj ih, ko golubovi su :D

Па о томе ја и причам...
Заједно су јер тако желе.
Каква воља врсте? Какве су то глупости?
Да то иде тако, заскакали бисмо једне друге као мачке иза грма...
Не би постојао брак, нити везе, емотивне или само сексуалне.
Новал Ђоковић, Алесандро дел Пјеро и многи други данас познати и славни су упознали своје партнерке јако давно.
У вријеме када су били "нико и ништа", наводници иду намјерно.
А тек та прича о "важности" некога ко има "шушке"...
То је најбоље објаснио Владе Дивац у једном разговору за новине:
" Многи ме ословљавају са господине, неки помену моју тренутну функцију, а некима сам бивши кошаркаш.
За моју дјецу, ја сам само тата. "

Zaista, samožive lako identifikujem na forumu. Verovatno sami ne znaju da su takvi, uprkos što im je puna kuća.

Mislim, uz tolike ukućane provode vreme sa nepoznatim nikovima i avatarima, trudeći se da glume nekome babu i mater, a drugi opet istima prikazuju da imaju nekoga :)

Fenomenalno, uistinu, sa sociološkog aspekta :)

Zdravo dragi natprirodni!!!
Evo na žalost ovaj ¨bezazleni¨ sneg odneo devet života!!! Jeste da sam sklona dramatizovanju, ali na nesreću i nisam toliko preterala. No šta je tu je, svakodnevno u svetu strada hiljade ljudi od raznih stvari, ali kad je naše dupe (pardon, ijuft) u pitanju, onda se setimo toga. Sebičnost, sebičnost...Ovo govorim i u svoje ime.
A Gomez i Mortiša su mi uvek predstavljali ideal ljubavi i skladnog braka.

Овај пример може показати колико је полни избор ирационалан за сазнајну свест. Овде је одлучило потомство приликом полног избора јер потомство ове две индивидуе задовољава на неки начин тип врсте. Зато је овај ко може имати сваку девојку на овој планети... изабрао ову.

To ne znači da dotični ne voli baš debeljuškaste Azijatkinje. To je njegov LIČNI ukus!!! Sada baš čekam druga koji obožava veoma debele žene - i kada ih pogledam pomislim da moj ¨pojas za spasavanje¨i nije tako strašan. Ali sam sa druge strane srećna kada vidim neprivlačne ljude kako imaju partnere koji ih vole i prihvataju takve kakvi su a nije u pitanju novac ili položaj. A i lepota je prolazna, to se mora prihvatiti, inače dolazi do velike patnje. Evo mog primera - ne tako davno, izgledala sam sasvim fino i u licu i u telu, i uvek sam imala puno udvarača. I dalje nisam rugoba ali ne mogu isto izgledati sa 46 godina. Srećom, smisao mog života nije idealan fizički izgled i hranjnje sujete, pa sam sebe prihvatila i uopšte me ne zanima lickanje i razni metodi za prikrivanje godina, a žene posebno pate kada im lepota bledi. Srećna sam što imam čoveka koji me voli i što sam relativno zdrava. A i dalje imam udvarače, mada mi nije jasno na šta se lože, verovatno na smisao za humor.

Da, sigurno se u svim krampama i lopatama sveta budi nada na ovu sliku. Ima nade i za njih :)

Ja uvek volim da kažem "svako lonče nađe i poklopče", što se lako da primetiti po parovima iz našeg okruženja :).
I to je bolje nego da zavlada sindrom "neće lisica kiselo grožđe". Ko što rekoh, uvek mi je drago da vidim skladan par... toga je sve manje.. kao i drugih kvalitetnih stvari na ovome svetu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back