Dzejkob Rotšild umro u 87. godini

Ti se mozda salis, ali da znas koliko dugo sam ja morao da proveravam kad bih pisao "Rothschild", da li ga ispravno pisem.

Sto puta sam pomislio da je namerno tako..."zakukuljeno"... da se teze zapamti i pise...

Ali nije.
Izmisljeno. "Crveni Stit" na Svabskom. Po emblemu koji ga prati.

EDIT: Opet sam pogresio u pisanju imena Dinastije, haha...

Bankari iz redova elite bili su umešani u Američki građanski rat i finansirali su obe strane. Londonski Rotšildi stajali su iza Severa, dok je pariski ogranak Rotšilda pomagao Jug
LINKOLN JE UGROŽAVAO BANKE
PREDSEDNIK Abraham Linkoln štampao je beskamatne novčanice nazvane "grinbegs", kako bi snizio visinu duga sa kojim će se suočiti njegova vlada. To je predstavljalo potencijalnu opasnost za banke. Da se tako nešto nastavilo i posle građanskog rata u SAD i proširilo na druge zemlje, banke i elita izgubile bi svu moć. Prema nekim istraživačima, Linkolna je ubio Džon Vilks But, agent dinastije Rotšilda. Nakon Linkolnove smrti štampanje takvog novca je prestalo.

8-png.1768650

Kazu da su glavni Nacisti Drugog Svetskog Rata sklonjeni..., ovaj, pobegli... pobegli u Argentinu.

Poluostrvo na Antarktiku je direktno ispod Argentine...

A i danas se prica da ima nacistickih baza na Antarktiku...

🤔

Умро је у цвету старости!
Рођак, који се бави фундаменталним истраживањима као доктор биологије на Универзитету Станфорд, уверен је да је лек против канцера пронађен, за привилеговане, али не и против срчане инсуфицијенције.
Овако се само формира "кабинет у сенци" код нечастивог. Чека се још прилично кандидата.

Умро је у цвету старости!
Za "njihove" standarde, moze se reci da je bio mladji. "Oni" cesto preguraju i 100...
Рођак, који се бави фундаменталним истраживањима као доктор биологије на Универзитету Станфорд, уверен је да је лек против канцера пронађен, за привилеговане
Verovatno, a mozda je i celo vreme bio tu:

Nije za osetljive osobe!

Back