Dzejkob Rotšild umro u 87. godini

Iii, tako...

Nakon dugog puta, stigosmo i do poslednjih pitanja oko najociglednijeg ociglednog dogadjaja u Istoriji...​
1728417621715.png
_
1728417808690.png
Kao sto se i videlo, odgovor se sam namece - Ne! Ne, nece!

Preko 30+ pitanja o necemu u sta "veruju" je ostalo bez odgovora, ne samo zato sto ne znaju i sto su nesposobni da imaju proces razmisljanja, vec bas zbog toga, sto u ovo "veruju". Za njih je ovo, kao i mnogo drugih stvari, pitanje religije... Ili verujes ili ne verujes...

Nema misli, nema misljenja i nema razmisljanja, nema logike, nema razuma...
Nema zakona fizike, nema moguce ili ne moguce... ima samo - religijsko verovanje...

Kad si takav, onda su ti usta puna "teoreticar zavere", kojima gadjas i lepis na sve i svakog, u svi prilikama.​

Poslednja izmena:
Kao sto se i videlo, odgovor se sam namece - Ne! Ne, nece!​
Kao sto je odavno vec i bilo jasno, nemate paritje, nemate politicare, nemate slobodu izbora...
Imate samo vlasnike.

Kao sto je veliki George Carlin davno rekao - politicaru su tu samo da vam daju iluziju da imate slobodu izbora. Nemate!

Amerikom, a i Svetom, vladaju neki drugi ljudi. Ljudi iz senke za koje ne moze da se glasa i koji ne mogu da budu smenjeni.

A koliko su mocni, mozda najbolje oslikava ova slika izgubljenog pogleda u daljinu, nekoga ko je njihov piun citav zivot i okruzen njima ceo zivot, kada shvata razmeru i velicinu njihovih moci i sposobnosti.​
U ovom trenutku, ja bih rekao, da shvata i. sa ovim bezvoljnim podlegom u daljinu, kroz glavu mu prolazi - koliko su, zapravo, ovi ljudi koji su sve ovo osmislili, organizovali i izveli, zapravo - mocni.
1751886985812.png
I onda znate sta da mislite o nekome ko ponavlja i istice - Amerika, zemlja zakona i prava, gde se zna red, gde si zasticen i gde postoji sistem...

Postoji...postoji sistem. Ali ne onaj koji oni zamisljaju...​

Poslednja izmena:
Kao sto je veliki George Carlin davno rekao​
"BTW, its the same big club, that used to beat you over the head all day long, they tell you what to believe, all day long, beating you over the head in their media, telling you what to believe, what to think and what to buy..."
Postoji...postoji sistem. Ali ne onaj koji oni zamisljaju...​
"The table is tilted, folks, the game is rigged... and nobody seems to notice, nobody seems to care..."
Ljudi iz senke za koje ne moze da se glasa i koji ne mogu da budu smenjeni.​
"Good, honest, hard working people, continue...continue to elect these rich cocksuckers..."

O cemu li je George govorio, pitam se...​

Setite se ovoga kada neko kaze "u Rusiji, ili negde, ne postoji sloboda medija"...

Poslednja izmena:
telling you what to believe, what to think and what to buy...​

Iako sam non stop podsecan da je upravo ovako, i dalje ostajem zacudjen i iznenadjen, kada vidim ovo u praksi...
Kao malopre sa primerom one medicinske sestre... Bezglavo ponavljanje procitanog, bez trunke vremena potrosena na razmiisljanje...

Uvek mi je na pameti ona kolosalna glupost, i njeno isticanje i ponavljanje ovde, da su "kancelarijski pozari" dostigli 1000 stepeni i otopili celik debljine odrasle osobe, za par sati...

A setih se da sam ja, i milioni drugih domacinstava, imali peci i za grejanje u zimskom periodu i koristili ih za lozenje u njima... Lozili ugalj, drva i svasta drugo, neretko i ne gaseci vatru u pecima po vise zimskih meseci.
I nista?!

Peci se nisu otopile i istopile, i dalje su funkcionalne posle vise decenije i sezona grejanja. A nisu bile od celika debljine odraslog coveka...
Mora da su bile od nekog super jakog ultra celika sa Planete Krypton, i da nam ih je doneo, SuperMan licno, svima nama, svim nekoliko miliona...

A i ja, budala, cudim se, a i dalje vidim ovde odrasle, zrele, ljude koji ne znaju i ne prave razliku izmedju
"Neko je rekao nesto" i "Receno je da je neko rekao nesto"...
Nekima je to i dalje isto...​

Citajuci komentare nekih u temi "Rusija, majka" i da pojedini i dalje fantaziraju da ima nekog izbora i da se vlast menja...nakon svega...
politicaru su tu samo da vam daju iluziju da imate slobodu izbora. Nemate!
Htedoh da podelim video o misljenju ljudi o "diktaturi" i "autokratiji", ali naidjoh na cenzuru i uklanjanje video na nediktaturnom, neautokrativno, demokratsko i slobodnom Zapadu...

Anyway...Moving on...

Setite se ovoga kada neko kaze "u Rusiji, ili negde, ne postoji sloboda medija"...
A setite se i one postapalice koju cesto koriste "Pao kroz prozor." ili "Popio caj".

Tako su im rekli, a da imaju sopstveni mozak i razmisljanje videli bi i:

Niko od ovih ljudi nije izvrsio samoubistvo.

Ni Chester, ni Antony, ni Robin Williams...

Poslednja izmena:
politicaru su tu samo da vam daju iluziju da imate slobodu izbora. Nemate!​
Amerikom, a i Svetom, vladaju neki drugi ljudi. Ljudi iz senke za koje ne moze da se glasa i koji ne mogu da budu smenjeni.

A koliko su mocni, mozda najbolje oslikava ova slika izgubljenog pogleda u daljinu, nekoga ko je njihov piun citav zivot i okruzen njima ceo zivot​
I ovaj je njihov piun.
Postoje pesadinci, prasinari, ljudi na terenu, ljudi koji se pojavljuju u javnostu i medijima i odradjuju poslove i zadatke za njih.

Ovaj je zadrzan i koriscen duze i vise, jer ima harizmu, nije tupav i ne deluje tupavo, kao npr. Bush, ili, neupotrebljivi, fake Biden.

Bas me zanima, zasto bi bivsi predsednik USA, dosao u Downing Street 10, skoro deceniju kasnije nakon isteka i prestanka svog mandata...
Kako zna i sta bi imao da prica sa nekim iz Downing Street-a 10, skoro deceniju kasnije...?!

Bas bih voleo da cujem iole razumno i smisleno objasnjenje.​

Na kraju, rec treba dati herojima i junacina u ovoj "tragediji".

Ljudi su u ovome ubijeni vise puta.

Prvi put su ubijeni kada su ostavljeni zivi u zgradama koje su srusene.
Drugi put su ubijeni kada su probali, a neki i poverovali, da poture pricu da je ovo delo necega drugog, i serija apsolutno nemogucih dogadjaja koji se kose sa zakonima fizike, logikom, razumom...
I treci put su ubijani, jer su nekima na sve ovo, jos uvek, usta puta - "teorija zavere", "avioni su udarili i srusili zgrade", "kancelarijski pozari od 1000 stepeni"...

Nije za osetljive osobe!

Back