Dzaba vam logovanje

Mnogo se kur.cis. Bez ljutnje. Promeni nick i avatar i bice ok. Cim si uzeo avatar rocca sifredija koji ima 23cm to znaci da ti je to neostvarensan a to zene ne vole. Da si stavio avatar viteza Koje bolje bi bilo.

U pravu si ti nije da nisi. Ali ja radim kako ja hocu, a ne kako bi zene vlele da vide! Ima da bude po mome i da se zna ko je musko na forumu! :lol: Radje cu drkati nego da me zena **** u mozak...

Torbanje je bas ruzna i neprimerena rec. Nece se valjda primiti ovde kao default:eek:

Inace, ja sam nov na forumu i nisam se ocesao nista. Ali i da jesam, nikad to ne bih ovde napisao. Diskrecija je jedna od malih tajni velikih majstora. Jer, kad pred nekim kazes da nisi bio sa nekim, a recimo njene drugarice znaju da jesi, onda je to veliki plus. I u roku od par dana, eto tih istih drugarica na diskretnoj zabavi :ok:

Torbanje je bas ruzna i neprimerena rec. Nece se valjda primiti ovde kao default:eek:

Inace, ja sam nov na forumu i nisam se ocesao nista. Ali i da jesam, nikad to ne bih ovde napisao. Diskrecija je jedna od malih tajni velikih majstora. Jer, kad pred nekim kazes da nisi bio sa nekim, a recimo njene drugarice znaju da jesi, onda je to veliki plus. I u roku od par dana, eto tih istih drugarica na diskretnoj zabavi :ok:

swing baby swing :whistling:...

Sta mislite koji forumas i koja forumasica su se najmanje trudili na forumu a najpre ocesali za sex, a koji su se upropastili od truda i nista od torbanja?

Mislim da se moderatori i moderatorke najmanje trude $to je i logichno. Mozda bi prava "uspe$nost kroz trud" trebala da se izrazi kolichnikom - broj postova sa brojem partnera sa krste . Tipa.. ja sam se kresnuo i bio u vezi za 8-9 riba sa Krste, a imam 4-5.000 hiljada postova $to i nije neki bog zna kakav prosek, ali mislim da ima i onih koji su totalno zabrljali. U svakom sluchaju devojke se manje trude nego mi, $to je opet ponavljam, logichno

86698434615_0_ALB.jpg

Back