sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite koji forumas i koja forumasica su se najmanje trudili na forumu a najpre ocesali za sex, a koji su se upropastili od truda i nista od torbanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite koji forumas i koja forumasica su se najmanje trudili na forumu a najpre ocesali za sex, a koji su se upropastili od truda i nista od torbanja?
Ti veliki ljubavnici se sigurno nece javiti...![]()
Pa pitanje i nije bilo da se oni jave nego da vi o njima nesto napisete. E bas ne volis puno mislit, sve bi da ti bude jednostavno.
Pa naravno zasto da se mucim i pisem kilometarske postove koje svakako niko nece citati.![]()
Znaci smatras svoje postove dosadne i glupe za citanje. Za tebe sigurno imam vakcinu u arhivi.![]()
Dedera , pokazi mi tu tvoju vakcinu...![]()
Znaci smatras svoje postove dosadne i glupe za citanje. Za tebe sigurno imam vakcinu u arhivi.![]()
Sad da okačiš oglas: Doktor vakciniše po kućama. Povoljno. Dolazim.
Ne ide to tako, prvo moras karton otvoriti. Nisi nikad bila kod doktora, verovatno ni knjizicu nemas![]()
JA! JA! Ja sam se očešao za seks još mnogo pre nego što je postojala Krstarica. Kad bolje razmislim, onda se govorilo da će integrisana kola postepeno istisnuti tranzistorske memorije u računarima.![]()
Imam, djacku...![]()
...uh pa to spada u odeljenje za pedofiliju...Sa đakom.
sinnke:
Sta mislite koji forumas i koja forumasica su se najmanje trudili na forumu a najpre ocesali za sex,
a koji su se upropastili od truda i nista od torbanja?
snoshaj efendija:
Ako ovde neko nije dobio p.icku ja ne znam gde ce dobiti.
JA sam se bas potrudio ali jos nisam torbao...Smrc, smrc...
![]()