Dvojno državljanstvo i vojni rok

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eto, "dogodine u Kninu" dobija sasvim novi smisao za naše mlade krajiške junoše :rotf:

Nešto mi se javlja da će kraći plaćeni vojni rok u Hrvatskoj biti "malo" popularniji od dužeg neplaćenog u Srbiji. Ali videćemo.
A da, ima i opcija da se odreknu tog mrskog EU državljansta naravno...ionako propada uskoro jel tako? Ipak ne, a? :per:
Ja mislim da clan 2 nije ispravan.Ako eu zemlja koje je lice drzavljan nema obavezu sluzenja v.roka u Srbiji ne mora da sluzi i donese potvrdu iz te druge zemlje.Negde procitah.

Ja mislim da clan 2 nije ispravan.Ako eu zemlja koje je lice drzavljan nema obavezu sluzenja v.roka u Srbiji ne mora da sluzi i donese potvrdu iz te druge zemlje.Negde procitah.
Po ovom textu ne. Ovde je validan hrvatski zakon, tj moraće po njemu da se ravnaju. Ako isti kaže da moraju da imaju neku vrstu službe u toj drugoj državi za regulisanje, i da se samo tako oslobađaju onda će to biti to.

Inače malo se sprdamo pošto je zgodna tema za podjebavanje , ali kao i obično ne očekujem da će krenuti 100% primena ni u samoj Hrvatskoj, a i sumnjam da je RH posebno željna da obučava srpsku mladež iz "dijaspore" i da ih plaća pri tome.

немојте се палити на ову провокаторску тему

неће нико од срба ићи увојске са шаовницом или ти љиљанима...
Već su bili.. Jovan Divjak?
I onih 20tak tisuća Srba koji su se borili u HV?

Danas teško nadmašive brojke, ali svakako dovoljne da pobiju tvoju propagandnu i naivnu izjavu.

Ti očito nisi svjestan čije državljanstvo su ti "Srbi" uzeli 🤣
jesam, pored tog hr svi ovde imaju upisano drzavljanstvo

cudo su oni :lol:
imaju licnih karti kolko ti treba, te bosanska te hrvatska te srpska...

uostalom zar se nije tolko pisalo o NJIHOVOM GLASANJU OVDE U SRBIJI preko tih drzavljanstava tj licnih karti u srbiji ??? :per::mazi:
dakle to ti je dokaz da imaju i srpske licne karte a samim tim su ovde u VOJNOM ODSEKU :mazi:

jesam, pored tog hr svi ovde imaju upisano drzavljanstvo

cudo su oni :lol:
imaju licnih karti kolko ti treba, te bosanska te hrvatska te srpska...

uostalom zar se nije tolko pisalo o NJIHOVOM GLASANJU OVDE U SRBIJI preko tih drzavljanstava tj licnih karti u srbiji ??? :per::mazi:
dakle to ti je dokaz da imaju i srpske licne karte a samim tim su ovde u VOJNOM ODSEKU :mazi:
Jao si ga vama ako računate na takve domoljube 🤣🤣

pa oni su se odlicno borili u bosni i dali dzihdalijama po guzi , a sa druge strane vase hrvate u srednjoj bosni spasili su pogroma od bin ladenovih mudzahedina secas li se zepce ?

niej lepo da ih sad pljujes a hrvati u srednjoj bosni im zahvalni do groba...
Ne pljujem ja nikoga, samo mi je čudna tvoja podrška onima koji su čekali u redu pred hrvatskom ambasadom davne 2013.

Ne pljujem ja nikoga, samo mi je čudna tvoja podrška onima koji su čekali u redu pred hrvatskom ambasadom davne 2013.
ama nemaju oni moju podrsku

oni su ljudi sa tri licne karte, sa bosanskom, sa hrvatskom, sa srpskom.

uostalom kod vas bosanaca je poznato da ste skloni tim kombinacijama i sve za svoj interes zar ne ?

tako ih nije sram da dolaze ovde da glasaju...

ali upravo tim glasanjem moras da shvatis da imaju licne karte ovde a to znacida su automatski u vojnom odseku ovde, i da ova prica oko odlaska u hrvatsku vojsku ej glupost
tad bi se oni izvukli sapricom mi se nalazimo u vojnom odseku u sbriji i doneli potvrdu...

jedino ako ce im hrvati ukidati drzavljanstva u sta sumnjam...

U Srbiju idu oni naši natjerani ćaciji i ćacijevke, a ovdje ima mnogo izbjeglih u Oluji, Slavonaca, te oni imaju svi HR državljanstvo.
upravo su ti iz oluje prvi i uzeli drzavljanstvo u srbiji bez obzira sto su se skucili u rep srpskoj

znam o cemu govorim.

glupa ti je tema, pokusaj provokacije.

ali ce se oni izvuci , videces. izgovor i opravdanje ce biti upravo ono o cemu ja pricam

ama nemaju oni moju podrsku

oni su ljudi sa tri licne karte, sa bosanskom, sa hrvatskom, sa srpskom.

uostalom kod vas bosanaca je poznato da ste skloni tim kombinacijama i sve za svoj interes zar ne ?

tako ih nije sram da dolaze ovde da glasaju...

ali upravo tim glasanjem moras da shvatis da imaju licne karte ovde a to znacida su automatski u vojnom odseku ovde, i da ova prica oko odlaska u hrvatsku vojsku ej glupost
tad bi se oni izvukli sapricom mi se nalazimo u vojnom odseku u sbriji i doneli potvrdu...

jedino ako ce im hrvati ukidati drzavljanstva u sta sumnjam...
Opet si pobrkao lončiće, kakve veze ja imam s BiH?
Jednako mi je daleko kao i Srbija, nema veze s vezom.

Trebalo bi im svima redom ukinuti državljanstvo.. to je jedna od najvećih svinjarija pokojnog nam predsjednika.
Nitko ozbiljan ne razmatra puštat Srbe da služe vojni rok u HV-u, ne znam zašto se uopće daš nasamarit na takve nebuloze.

Back