DVOJNIK

jagodica:
e da, i nije zbog lozenja, nego sam rugoba, tj nizak mi je zenski nivo, a oni kod kojih ovakva palim, ne pale mene. nisam uvek rugoba ali imam taj stav..ispravka: JE L TO TREBHA DA KAZEM I DA LI JE TO TAKO?>
eto cemu ovo ali nema veze da li mene sad neko gleda ovde?!?!?!

Moj problem je drugaciji, ali mozemo zajedno kod psihica! :(

ajahhahah
idi ti kod psihica :twisted:
ma ne treba ti psihic, pitaj me na mail
i eto proslo je 10 minut i nisam se pomirila sa sudbinom...
da li uvek drzish rec? pokusaj da uvek drzis rech
umreces od neupseha

e divlja..ima neke psiholoshke igre
sreda i cetrvtak u studenjaku ali valjda je u pitanju neka psiho radionica ne znam nisam ishla
ne znam koji sat
ovi ovde slusaju tehno :lol:
a ima josh

ja sam bedni pokusaj zloce.
e vidi koliko poruka ovde bash smo mu ga dali
e bre nebojsha sto nas je ovo pojelo
kazhi sebi.. nema neta do tad i tad

vise pricam s npr tobom i sta imam od toga nishta
mesto s nekim kolegom

a ocu da zavrsim fax ima da ga zavrshim uh! i to brzo
tachka.
ma ocu malo morgen

evo...iskljuchujem se...setio sam se da ima ljudi koji me vole i da moram da se trudim i radim....
znachi-spava mi se..ahah..
ne...ozbiljno sada...mora neshto da se preduzme...
ali ne volim da ostanem sam na taj nachin...a uvek sam sam...sem kada sam sam...onda sam bash do jaja

goodday:
evo...iskljuchujem se...setio sam se da ima ljudi koji me vole i da moram da se trudim i radim....
znachi-spava mi se..ahah..
ne...ozbiljno sada...mora neshto da se preduzme...
ali ne volim da ostanem sam na taj nachin...a uvek sam sam...sem kada sam sam...onda sam bash do jaja

EJ I KOD MENE JE TAKO :(
samo je sve manje tih shto me vole ja bih rekla

vidi...ja tebe kapiram...i ti mene...ja i ti smo dvojnici...zato shto ja tebe ne prizeljkujem...ne osecam...ti si mi pitka kao popodnevna misao...lagana kao nokat...
svi ostali su isprojektovani....ne moguce je da chovek bude zadovoljan svojim dvojnikom...ne moguce je da ima osecanje prema njemu....
ako ga ima on je ipak isprojektovan...
ali nece to ovde ljudi da shvate....
moze da bude dosta slichan....idejama...nashim...razumevanju..nashem.....ali tu su slabe sile...i te veze pucaju kada se neko zaljubi...spontano se udaljavaju...chista fizika....

a...pravi dvojnik...moze biti samo neko koga ne primecujemo...zato shto niko sebe ne poznaje toliko da bi se prepoznao

Back