MONTE KRISTO
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
POSLE UBODAjagodica:posle cega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POSLE UBODAjagodica:posle cega

MONTE KRISTO:POSLE UBODAjagodica:posle cega![]()
jagodica:e da, i nije zbog lozenja, nego sam rugoba, tj nizak mi je zenski nivo, a oni kod kojih ovakva palim, ne pale mene. nisam uvek rugoba ali imam taj stav..ispravka: JE L TO TREBHA DA KAZEM I DA LI JE TO TAKO?>
eto cemu ovo ali nema veze da li mene sad neko gleda ovde?!?!?!
MONTE KRISTO:DIVLJA , PA TAKVU TRAZIM OD RODJENJA![]()
goodday:...ohhhh....ima vas vishe
u jeeee...napisala si to kao shto bih ja....i tebi se spava...ali popushtash..povodljiva si...imash manju elektronegativnost...rushish se...jagodica:hhah bash sam smeshna
ok
goodday:a ja te kao opisujem...i ti si sada na mene uticala...
bash smo hegelovski par....za dar-mar
i ja ga zovemo hegel kao ja ga neshto volim a ne volim ga napaljen jegoodday:evo...iskljuchujem se...setio sam se da ima ljudi koji me vole i da moram da se trudim i radim....
znachi-spava mi se..ahah..
ne...ozbiljno sada...mora neshto da se preduzme...
ali ne volim da ostanem sam na taj nachin...a uvek sam sam...sem kada sam sam...onda sam bash do jaja

goodday:u jeeee...napisala si to kao shto bih ja....i tebi se spava...ali popushtash..povodljiva si...imash manju elektronegativnost...rushish se...jagodica:hhah bash sam smeshna
ok
goodday:a...pravi dvojnik...moze biti samo neko koga ne primecujemo...zato shto niko sebe ne poznaje toliko da bi se prepoznao

divlja-u-srcu:Ma ja cekam, sad ce Random da mi da dijagnozu, pa ako je opasno, ja idem kod pravog psihijatra!![]()