Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:divlja ja te razumem
Kompliment ?!? Uvreda ?!?
jagodica:divlja ja te razumem
Julian_Duranona:ops: uffff... sad si me zatekla... Ne znam...
A da spustis kriterijum?! Ne... to je vec bilo...
U pravu si! Ne mogu nista pametno da kazem. Povlacim se...
:shock: Da li ti je samo qu...u glavi?bundeva:ma koji ces na tibetu...tek tamo zivog qu... nema

I ja te razumem...divlja-u-srcu:jagodica:divlja ja te razumem
Mozda da se nas dve smuvamo? :?
:wink:
),a to je verovatno ono sto zelis,jel tako? Medjutim,posle nekog vremena i to bi ti dosadilo...shvatila bi da to nije to,da ti treba nesto drugo,drugaciji covek....SRECNO U POTRAZI! :wink:divlja-u-srcu:bundeva:ma koji ces na tibetu...tek tamo zivog qu... nema
Pa da se smirim, bre!![]()
Uhhh... dobro je, to nije komplikovano! Pumpa za krv, srce moje... pumpa za krv. I nista vise od toga...divlja-u-srcu:Kako ti stojis sa tvojim srcem?
zavodljiva1976::shock: Da li ti je samo qu...u glavi?bundeva:ma koji ces na tibetu...tek tamo zivog qu... nema![]()
zavodljiva1976:I ja te razumem...divlja-u-srcu:jagodica:divlja ja te razumem
Mozda da se nas dve smuvamo? :?![]()
Sa kojom ces da se smuvas od nas dve?:wink:
p.s.salu na stranu(sto bi rekao moj tata :wink: ),potpuno razumem tvoje potrebe da nadjes nekog poput tebe,ali....razmisli...sta bi dobila time? Kao sto je vec neko rekao,SUPROTNOSTI SE PRIVLACE,sta ce ti jos jedan isti kao ti? Ok,veza bi vam bila sve,samo ne dosadna i monotona(tukli biste se do besvesti![]()
),a to je verovatno ono sto zelis,jel tako?
TAKO JE!
![]()
Medjutim,posle nekog vremena i to bi ti dosadilo...shvatila bi da to nije to,da ti treba nesto drugo,drugaciji covek....SRECNO U POTRAZI! :wink:
divlja-u-srcu:zavodljiva1976::shock: Da li ti je samo qu...u glavi?bundeva:ma koji ces na tibetu...tek tamo zivog qu... nema![]()
Izgleda da jeste!![]()

zasto?:divlja-u-srcu:bundeva:ma koji ces na tibetu...tek tamo zivog qu... nema
....opaaaa...ide se moze se, a! parastos, ovo-ono,a? A GDE SAM TU JA, a?
Julian_Duranona:Uhhh... dobro je, to nije komplikovano! Pumpa za krv, srce moje... pumpa za krv. I nista vise od toga...divlja-u-srcu:Kako ti stojis sa tvojim srcem?

E,aj vodite i mene,a ja cu mog DISKRETNO da zaboravim negde usput!divlja-u-srcu:zasto?:divlja-u-srcu:bundeva:ma koji ces na tibetu...tek tamo zivog qu... nema
....opaaaa...ide se moze se, a! parastos, ovo-ono,a? A GDE SAM TU JA, a?
Pa ako ga ne nadjem, a i ti ne nadjes svog, vodim te sa sobom!![]()

divlja-u-srcu:zavodljiva1976:I ja te razumem...![]()
Sa kojom ces da se smuvas od nas dve?:wink:
p.s.salu na stranu(sto bi rekao moj tata :wink: ),potpuno razumem tvoje potrebe da nadjes nekog poput tebe,ali....razmisli...sta bi dobila time? Kao sto je vec neko rekao,SUPROTNOSTI SE PRIVLACE,sta ce ti jos jedan isti kao ti? Ok,veza bi vam bila sve,samo ne dosadna i monotona(tukli biste se do besvesti![]()
),a to je verovatno ono sto zelis,jel tako?
TAKO JE!
![]()
Medjutim,posle nekog vremena i to bi ti dosadilo...shvatila bi da to nije to,da ti treba nesto drugo,drugaciji covek....SRECNO U POTRAZI! :wink:
Kako bre dosadilo, nema sanse? :?
divlja-u-srcu:Narode, ja izlude vise!![]()
Mislim,jer verujete vi u postojanje dvojnika? :?

Šaptač:divlja-u-srcu:Narode, ja izlude vise!![]()
Mislim,jer verujete vi u postojanje dvojnika? :?
Što ne pređeš na ribe?![]()
Možda se baš među njima krije tvoja divlja #2?
Kakva si u lizanju tepiha?![]()
![]()
Premalo, srce moje... premalo. Taman toliko, da me drzi zivog!divlja-u-srcu:E, dobro je, znaci da je zivahno!![]()
Jel' znas koliko litara u sekundi pumpa?
I jel' divlje? :?
Nije nemoguce, mozda samo trazis na pogresnim mestima.divlja-u-srcu:Kad_LupimLupim:Onda moras da nadjes nekog ko te razume. To sto je on ziva suprotnost tebi, neznaci da nemoze da te podnese... Nadji nekog ko je pitom, a zeli da bude divlji, pa drzite ravnotezu jedno drugom... i kosmicki mir ce biti uspostavljen :wink:
Joj, sto bi ja to volela!
Da me neko razume! Za pocetak!![]()