DVOJNIK

dragonfromdarkness:
divlja-u-srcu:
Pa da si iskren... :?

Gulp! :oops: Ja sam ocekivao da ces da me naruzis na fin nacin. Nisam pretpostavio ovu mogucnost. Malko sam i preterao, yebiga, al kasno sad da se nesto izvinjavam. Uostalom, svima je jasno da se ti u stvari samo dobro zabavljas. I jel rastumaci onu haiku Srpsku???
A meni se cini da si ti njen DVOJNIK i da si poceo da joj se udvaras,ali posto te ona nije napljuvala odmah na pocetku(kako samo ona to ume :P :wink: ),nego je prihvatila udvaranje,ti si se uplasio i hoces da zbrises :P
p.s.DIVLJA,DRZI GA,MOZDA JE ON PRAVI :wink:

dragonfromdarkness:
zavodljiva1976:
dragonfromdarkness:
divlja-u-srcu:
Pa da si iskren... :?

Gulp! :oops: Ja sam ocekivao da ces da me naruzis na fin nacin. Nisam pretpostavio ovu mogucnost. Malko sam i preterao, yebiga, al kasno sad da se nesto izvinjavam. Uostalom, svima je jasno da se ti u stvari samo dobro zabavljas. I jel rastumaci onu haiku Srpsku???
A meni se cini da si ti njen DVOJNIK i da si poceo da joj se udvaras,ali posto te ona nije napljuvala odmah na pocetku(kako samo ona to ume :P :wink: ),nego je prihvatila udvaranje,ti si se uplasio i hoces da zbrises :P

Zavodljiva, Divlja me je vec ranije "dampirala" a osim toga trenutno sam "ukombinovan", ali u svakom slucaju prija mojoj sujeti da se o meni razglaba na taj nacin. (Ih, isti sam ko svi drugi, yebiga :lol: :lol: :lol: )
:roll: E,yebiga,a ja se taman ponadala da si ti "TAJ" :wink:

divlja-u-srcu:
Narode, ja izlude vise! :(
Mislim,jer verujete vi u postojanje dvojnika? :?
Ja evo vec dve hiljade godina kroz sve zivote trazim tog divljeg-u-srcu! I nikako da ga nadjem! :(
Zaljubila sam se vec 1739 puta i nista! :cry: Uglavnom se sve zavrsi tako da ja ispadnem DIVLJAKUSA i da niko ne moze da podnese to sto sam NEMOGUCA!
Rekli mi, idi na Krstaricu, ako ga tamo ne nadjes, onda ti preostaje jos samo da trazis po PAKLU!
Potpisala sam ugovor sa Djavolom i spustila se u bezdan, al' jos uvek se jos samo makljam sa nemanima, od njega ni traga ni glasa! :(
Ljudi, STA DA RADIM, IZLUDE VISE? :x
Da se manem corava posla il' da se menjam? :?
Razmisljam da odem na Tibet i nadjem mir u meditaciji.
Postoji li tamo negde taj DVOJNIK il' nas to samo neko zamajava? :?
Da li je neko od vas pronasao svog dvojnika?
Pomagaj te, IZLUDECUuuuuuuuuuuuuuuu! :x
Nemoj da si toliko stroga prema sebi .u cemu je tvoj problem i zasto mislis da bi trebalo da potrazis pomoc u paklu .reci meni sta te interesuje i intrigira tako da mozemo da sami prosudimo da li si podobna za nesto vise ili ne

najbolje mi se javi na borisroletne@yahoo.com

borisboris1:
b] Nemoj da si toliko stroga prema sebi .u cemu je tvoj problem i zasto mislis da bi trebalo da potrazis pomoc u paklu .reci meni sta te interesuje i intrigira tako da mozemo da sami prosudimo da li si podobna za nesto vise ili ne[/b]

:!: :?

pa shta kukas, a de ga pa trazish? na krstarici? pa kapiram da ti ni sa kim odavde ne planiras da se vidi niti smesh, a opet kako da se muvas s nekim van kada si vezana za krstaricu??? idi ih trazi negde
ok, "projektujem"
i sta ce ti divlji? je l ce te on izdrzavati ili mozes sama?

dragonfromdarkness:

A to mi je reklo vise njih. REKLO! A onda kidnu cim se malo vise zapale, valjda pregore, bem li ga! :?

Ma ne kidnu oni no ih ti oteras. To ce i Random da ti kaze. :wink:[/quote]

da, divlja je kreten :roll:
tkao je kako i je i dobro je.
mozda da objavish pesme a da ih ne sejesh po netu, mozda upali?

jagodica:
pa shta kukas, a de ga pa trazish? na krstarici? pa kapiram da ti ni sa kim odavde ne planiras da se vidi niti smesh, a opet kako da se muvas s nekim van kada si vezana za krstaricu??? idi ih trazi negde
ok, "projektujem"
i sta ce ti divlji? je l ce te on izdrzavati ili mozes sama?

:lol: :lol: :lol:
Jagodice, odakle ti ideja da se ni sa kim nisam upoznala, kad jesam! A tek planiram!???

goodday:
vidi...ja tebe kapiram...i ti mene...ja i ti smo dvojnici...zato shto ja tebe ne prizeljkujem...ne osecam...ti si mi pitka kao popodnevna misao...lagana kao nokat...

jao ti si to meni rekao?
hm da, a preneko veche smo se neshto napushavali
eto tako to ide.
meni je uzhasno sto sam nekima grozna ali sam polako to prevazishla.

divlja-u-srcu:
:lol: :lol: :lol:
Jagodice, odakle ti ideja da se ni sa kim nisam upoznala, kad jesam! A tek planiram!???

aha, i kao druzite se
a zato sto si izvan svega, sve ti mozes..ne znam odkale ti pare
a nikad covek ne zna na cemu je, kao fina si, a nisi nikad tu
zabavna si za citanje ali ne prilazi
eto.
ma mozda i nadjesh nekog

zavodljiva1976:

Divlja, opusti se, kapiram ja da ste sve na ovom forumu opasne, "divlje", slobodne, a u stvarnom zivotu ste fine i pitome zeljne ljubavi i paznje!
Nema potrebe da ga trazis, kad se najmanje budes nadala naci ce on tebe :wink: (mozda ste se nasli ali se nije upalila :idea:) !

A sto se tice Dzeja :P !

Sad cu da mu pevam, mozda dodje sam! :)

Exactly Like You
(NINA SIMONE)

I know why I waited
Know why I've been blue
I've been waiting each day
For someone exactly like you

Why should I spend some money
On a show or two
When nobody sings these love songs
Exactly like you

You make me feel so grand
I wanna give this world to you
You make me understand
These foolish little dreams I'm dreaming
And schemes I'm scheming

Now I know why my mama
She taught me to be true
She knew just around the corner
Was somebody like you

You make me feel so grand
I wanna give this world to you
Baby you make me understand
These foolish little dreams I'm dreaming
And schemes I'm scheming

Evo ti , dvojniku nijedan, bezobrazni: :P

divlja-u-srcu:
Ma dosta sam ga trazila, nek trazi malo on mene! :P

pa takve stvari ne smeju da te zamaraju! to je kao spavanje ili zedj. a onda kada ga nadjes, a naci ces ga :wink: onda neka te ne zamaraju sitnice. znas kako se kaze "ljudi ti se dopadaju zbog pozitivnih strana a vole se zbog nedostataka" :wink:

mada GDE si ga trazila?! i kako si ga trazila?! :twisted:

Back