- Poruka
- 8.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni se cini da si ti njen DVOJNIK i da si poceo da joj se udvaras,ali posto te ona nije napljuvala odmah na pocetku(kako samo ona to umedragonfromdarkness:divlja-u-srcu:Pa da si iskren... :?
Gulp!ops: Ja sam ocekivao da ces da me naruzis na fin nacin. Nisam pretpostavio ovu mogucnost. Malko sam i preterao, yebiga, al kasno sad da se nesto izvinjavam. Uostalom, svima je jasno da se ti u stvari samo dobro zabavljas. I jel rastumaci onu haiku Srpsku???
:wink: ),nego je prihvatila udvaranje,ti si se uplasio i hoces da zbrises
dragonfromdarkness:zavodljiva1976:A meni se cini da si ti njen DVOJNIK i da si poceo da joj se udvaras,ali posto te ona nije napljuvala odmah na pocetku(kako samo ona to umedragonfromdarkness:divlja-u-srcu:Pa da si iskren... :?
Gulp!ops: Ja sam ocekivao da ces da me naruzis na fin nacin. Nisam pretpostavio ovu mogucnost. Malko sam i preterao, yebiga, al kasno sad da se nesto izvinjavam. Uostalom, svima je jasno da se ti u stvari samo dobro zabavljas. I jel rastumaci onu haiku Srpsku???
:wink: ),nego je prihvatila udvaranje,ti si se uplasio i hoces da zbrises
![]()
p.s.DIVLJA,DRZI GA,MOZDA JE ON PRAVI :wink:
Zavodljiva, Divlja me je vec ranije "dampirala" a osim toga trenutno sam "ukombinovan", ali u svakom slucaju prija mojoj sujeti da se o meni razglaba na taj nacin. (Ih, isti sam ko svi drugi, yebiga![]()
![]()
)
Nemoj da si toliko stroga prema sebi .u cemu je tvoj problem i zasto mislis da bi trebalo da potrazis pomoc u paklu .reci meni sta te interesuje i intrigira tako da mozemo da sami prosudimo da li si podobna za nesto vise ili nedivlja-u-srcu:Narode, ja izlude vise!![]()
Mislim,jer verujete vi u postojanje dvojnika? :?
Ja evo vec dve hiljade godina kroz sve zivote trazim tog divljeg-u-srcu! I nikako da ga nadjem!![]()
Zaljubila sam se vec 1739 puta i nista!Uglavnom se sve zavrsi tako da ja ispadnem DIVLJAKUSA i da niko ne moze da podnese to sto sam NEMOGUCA!
Rekli mi, idi na Krstaricu, ako ga tamo ne nadjes, onda ti preostaje jos samo da trazis po PAKLU!
Potpisala sam ugovor sa Djavolom i spustila se u bezdan, al' jos uvek se jos samo makljam sa nemanima, od njega ni traga ni glasa!
Ljudi, STA DA RADIM, IZLUDE VISE? :x
Da se manem corava posla il' da se menjam? :?
Razmisljam da odem na Tibet i nadjem mir u meditaciji.
Postoji li tamo negde taj DVOJNIK il' nas to samo neko zamajava? :?
Da li je neko od vas pronasao svog dvojnika?
Pomagaj te, IZLUDECUuuuuuuuuuuuuuuu! :x
borisboris1:b] Nemoj da si toliko stroga prema sebi .u cemu je tvoj problem i zasto mislis da bi trebalo da potrazis pomoc u paklu .reci meni sta te interesuje i intrigira tako da mozemo da sami prosudimo da li si podobna za nesto vise ili ne[/b]
:? dragonfromdarkness:
A to mi je reklo vise njih. REKLO! A onda kidnu cim se malo vise zapale, valjda pregore, bem li ga! :?
jagodica:pa shta kukas, a de ga pa trazish? na krstarici? pa kapiram da ti ni sa kim odavde ne planiras da se vidi niti smesh, a opet kako da se muvas s nekim van kada si vezana za krstaricu??? idi ih trazi negde
ok, "projektujem"
i sta ce ti divlji? je l ce te on izdrzavati ili mozes sama?
goodday:vidi...ja tebe kapiram...i ti mene...ja i ti smo dvojnici...zato shto ja tebe ne prizeljkujem...ne osecam...ti si mi pitka kao popodnevna misao...lagana kao nokat...
divlja-u-srcu:![]()
![]()
![]()
Jagodice, odakle ti ideja da se ni sa kim nisam upoznala, kad jesam! A tek planiram!???
zavodljiva1976:A meni se cini da si ti njen DVOJNIK i da si poceo da joj se udvaras,ali posto te ona nije napljuvala odmah na pocetku(kako samo ona to ume:wink: ),nego je prihvatila udvaranje,ti si se uplasio i hoces da zbrises
![]()
p.s.DIVLJA,DRZI GA,MOZDA JE ON PRAVI :wink:
) !
!
divlja-u-srcu:Ma dosta sam ga trazila, nek trazi malo on mene!![]()