DVOJNIK

divlja-u-srcu:
jagodica:
divlja ja te razumem

Mozda da se nas dve smuvamo? :?
I ja te razumem... :lol:
Sa kojom ces da se smuvas od nas dve? :lol: :wink:
p.s.salu na stranu(sto bi rekao moj tata :wink: ),potpuno razumem tvoje potrebe da nadjes nekog poput tebe,ali....razmisli...sta bi dobila time? Kao sto je vec neko rekao,SUPROTNOSTI SE PRIVLACE,sta ce ti jos jedan isti kao ti? Ok,veza bi vam bila sve,samo ne dosadna i monotona(tukli biste se do besvesti :P :lol: ),a to je verovatno ono sto zelis,jel tako? Medjutim,posle nekog vremena i to bi ti dosadilo...shvatila bi da to nije to,da ti treba nesto drugo,drugaciji covek....SRECNO U POTRAZI! :wink:

zavodljiva1976:
divlja-u-srcu:
jagodica:
divlja ja te razumem

Mozda da se nas dve smuvamo? :?
p.s.salu na stranu(sto bi rekao moj tata :wink: ),potpuno razumem tvoje potrebe da nadjes nekog poput tebe,ali....razmisli...sta bi dobila time? Kao sto je vec neko rekao,SUPROTNOSTI SE PRIVLACE,sta ce ti jos jedan isti kao ti? Ok,veza bi vam bila sve,samo ne dosadna i monotona(tukli biste se do besvesti :P :lol: ),a to je verovatno ono sto zelis,jel tako? :arrow: TAKO JE! :D

Medjutim,posle nekog vremena i to bi ti dosadilo...shvatila bi da to nije to,da ti treba nesto drugo,drugaciji covek....SRECNO U POTRAZI! :wink:

Kako bre dosadilo, nema sanse? :?

Za divlju u srcu:

Predlazem da pribegnes novoj strategiji. Nemoj traziti onoga ko je divlji u srcu vec onoga ko je dovoljno hrabar da TEBE, tako divlju voli i sam ponekad bude divlji u srcu. Cuj, treba hrabrosti za to :) :lol:

ali sam siguran da na tibetu neces tako nesto naci - previse mirno. probaj balkan :P

divlja-u-srcu:
zavodljiva1976:
p.s.salu na stranu(sto bi rekao moj tata :wink: ),potpuno razumem tvoje potrebe da nadjes nekog poput tebe,ali....razmisli...sta bi dobila time? Kao sto je vec neko rekao,SUPROTNOSTI SE PRIVLACE,sta ce ti jos jedan isti kao ti? Ok,veza bi vam bila sve,samo ne dosadna i monotona(tukli biste se do besvesti :P :lol: ),a to je verovatno ono sto zelis,jel tako? :arrow: TAKO JE! :D

Medjutim,posle nekog vremena i to bi ti dosadilo...shvatila bi da to nije to,da ti treba nesto drugo,drugaciji covek....SRECNO U POTRAZI! :wink:

Kako bre dosadilo, nema sanse? :?

Veruj mi, NEMA!;) Mozda sve drugo ali od dosade nema ni D.

Mogao bih tri dana da objasnjavam zasto i u cemu gresis i koji je tvoj problem a koji mislis da jeste, ali necu. Takodje, trazenje dvojnika je zapravo narcisticki, regresivni izbor, trazenje sebe ali suprotnog pola. Kad bi svi tako neuroticno trazili svi bi ljudi tokom evolucije postali slicnih faca i interesovanja……… i sve forumasice koje su gore ponosno rekle da su nasle takvog lika, su obicne glupace.
Sve u svemu, nemoj da se pozivas na nadu. Nada je majka budala.
i nemoj da kukas, znas li ti bre kako je bilo nasim partizanima zimi po planinama a?

divlja-u-srcu:
Kad_LupimLupim:
Onda moras da nadjes nekog ko te razume. To sto je on ziva suprotnost tebi, neznaci da nemoze da te podnese... Nadji nekog ko je pitom, a zeli da bude divlji, pa drzite ravnotezu jedno drugom... i kosmicki mir ce biti uspostavljen :wink:

Joj, sto bi ja to volela!
Da me neko razume! Za pocetak! :)
Nije nemoguce, mozda samo trazis na pogresnim mestima.

Ne znam zasto bi neko trazio svog dvojnika? Pa to je do zla boga dosadno. Inace sam primetila, da se u zivotu slazem sa ljudima koji su susta suprotnost od mene same. Tako mi je i u vezi...divlje, sa iznenadjenjima...dobro tu su i svadje al boze moj sve je to zabavno i nikad nije dosadno! I traje dosta duuugoo.

Back