Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.735
Радуле је нешто сморен.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Радуле је нешто сморен.
Не стоји поређење. И ДС и СПС имају социјал-демократски програм, и једна и друга партија су чланица европске Социјалистичке интернационале, и једна и друга партија се у свом програму залажу за евроинтеграције (Дачић је евроинтеграције уврстио у програм СПС-а после раскида са Милошевићем, када је Милошевић из Хага позвао чланство СПС-а да гласа за Шешеља).
.
Баш су (били) блиски.
На тим изборима Тадић је био у коалицији са ЛДП, странком извесног Чедомира Јовановића, познатог у јавности као пријатељ "земунског клана".
Дачић је имао потписан коалициони споразум са СРС чији је кандидат био Вучић, који је тада (за мој рачун) био нормалан.
Пошто ЛДП није добио гласове које су му пројектовали УСАИД и Благојевић, Тадић се досетио заједничког програма срљања у ЕУ.
То је Дачићу сломило срце, а Вучићу - отворило очи.
Толико о принципима овдашње политике и политичара.
Кварљива је лако та роба.
.
Ne razumem kako se prodaju... tačke oko kojih se slažu su transparentnost, stop partijskom zapošljavanju, stop korupciji, objava svih tajnih ugovora.,raskidanje ugovora Bgd, besplatni udžbenici itd..
jasno mi je
da ne razumes
Saliva, politika nije laka stvar.
Oni koji bi večito da gube na izborima, bolje da se iz politike i povuku i u nju i ne ulaze.
Ministar Saša Radulović: Vlada stoji iza mene
- Paket ekonomskih mera koji je predstavio ministar finansija isti je kao i paket ekonomskih mera koje sam ja predstavio, i iza njih stoje i potpredsednik Vlade Vučić i cela Vlada - izjavio je večeras ministar privrede Saša Radulović. https://www.blic.rs/vesti/politika/ministar-sasa-radulovic-vlada-stoji-iza-mene/td2jkkr
![]()
- - - - - - - - - -
Vučić primio delegaciju Dveri
Beograd -Pokret Dveri saopštio je danas da je njihovu delegaciju primio premijer Srbije Aleksandar Vučić i da su mu oni predstavili šest mera za obnovu države. https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-primio-delegaciju-dveri/881fpfx![]()
Ono sve pre i nakon toga, što se nastavlja do danas, nema nikakve veze. Dakle, da ponovimo konstataciju kako nisi baš čitav u glavi, jer osim ovoga što pričaš za Dveri, samo kompletni moron može da priča i za Radulovića, za koga svi u ovoj zemlji znaju kako je otišao iz Vučićeve vlade.Bibliotekar je rečio da sa stečajčem još malo ooko cenzusa zaigra ne bi li nekako uz pomoć US ambasade joj nešto iz budžeta isisali...
A kako to uz pomoć američke ambasade, objasni tačno taj proces ako te ne mrzi? Uzgred, Vučić je najverniji sluga Amerikanaca na ovim prostorima...
Imaju već iskustvo oko te saradnje sa prošlih izbora...Pusti priču o vernosti kad ovim jadovima nema premca. Najverniji su parama, a za to su im Ameri ok....
Nogo je protiv neoljibtarda iz DJB.
http://www.pravda.rs/lat/2018/01/26/dveri-prolaze-kroz-najdramaticniju-krizu/
Dveri prolaze kroz najdramatičniju krizu
Dveri, prema rečima izvora iz te stranke, zbog svojevoljnih odluka Obradovića porolaze kroz najdramatičnu krizu iz koje je pitanje da li će se izvući!
- Veliki broj razočaranih pristalica Dveri već je prešao u Zavetnike, i to je poražavajuće za stranku! Svi su nezadovoljni načinom na koji Obradović vodi partiju u poslednje vreme, ali i njegovim svojevrsnim političkim zaokretom. Kap koja je prelila čašu bilo je definitivno potpisivanje deklaracije o zajedničkom nastupanju na beogradskim izborima sa pokretom ,,DJB“ Saše Radulovića, koji je ideološki potpuno suprotan od našeg. Stranku su napustila jedina dvojica istaknutih intelektualaca - Milo Lompar i Kosta Čavoški, što je stvarno nemerljivi gubitak!
Pitanje je dana kada će otići i drugi čovek stranke, Srđan Nogo, koji već otvoreno odbija da učestvuje u predizbornoj kampanji sa DJB.
Obradoviću je leđa zbog Radulovića okrenuo i dojučerašnji koalicioni partner Milan Stamatović i to uz teške reči - kaže izvor iz Dveri.
On navodi da se zbog svega ovog među razočaranim članovima pokreta ponovo zavrtela stara priča da je glavni uzrok raspada Dveri to što je starešinstvo na čelu sa Boškom Obradovičem prekršilo zavet koji su dali na Hilandaru pred ikonom Trojeručicom, što je svojevremeno tvrdila i bivša aktivistkinja, dugogodišnji portparol pokreta Dverii i venčana kuma Bošaka Obradovića Maša Vujanović.
Milo Lompar nije napustio Dveri .... Istina je da su Srđa Trifković i Kosta Čavoški napustili politički savet Dveri, iskreno mislim da oni tu od početka nisu imali šta da Traže...
Dveri prave koaliciju na gradskom lokalnom nivou sa DJB, nema ni govora o koaliciji za parlament, a kamoli da će Dveri odustati od svoje antigej i antiEU politike!
Milo Lompar nije napustio Dveri .... Istina je da su Srđa Trifković i Kosta Čavoški napustili politički savet Dveri, iskreno mislim da oni tu od početka nisu imali šta da Traže...
Dveri prave koaliciju na gradskom lokalnom nivou sa DJB, nema ni govora o koaliciji za parlament, a kamoli da će Dveri odustati od svoje antigej i antiEU politike!
Reci ti meni ako znaš pošto vidim da podržavaš protivprirodnu koaliciju, koji je benefit toga? Uzimanje vlasti u Beogradu?
Ako ne možeš sam da namakneš cenzus i da rasteš, batali se brale politike. Idi radi IT, crtaj, slikaj, šta god.
To je nakaradni pristup.
Ne može svima biti dostižan cenzus, zato se i prave tzv. protivprirodne koalicije.
Jedino pretpostavljam da se neko plaši ove koalicije pa se zato protivi.![]()
.
Баш су (били) блиски.
На тим изборима Тадић је био у коалицији са ЛДП, странком извесног Чедомира Јовановића, познатог у јавности као пријатељ "земунског клана".
Дачић је имао потписан коалициони споразум са СРС чији је кандидат био Вучић, који је тада (за мој рачун) био нормалан.
Пошто ЛДП није добио гласове које су му пројектовали УСАИД и Благојевић, Тадић се досетио заједничког програма срљања у ЕУ.
То је Дачићу сломило срце, а Вучићу - отворило очи.
Толико о принципима овдашње политике и политичара.
Кварљива је лако та роба.
.
Razumeo bih ( ne i opravdao) da je neki veliki cilj ostvariv koaslicijom sa djb. Ovako, postoji osnovana sumnja da će da podrži i sns kad uđe u skupštinu. Zašto da ne, Vučić fino nagrađuje poslušne.
- - - - - - - - - -
Ne govorim ja nikom kako da glasa, samo pišem svoje mišljenje.
Nogo je protiv neoljibtarda iz DJB.