Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna kombinacija!
Patriotizam Dveri
Ekonomija DJB
Odlicno!![]()
Idi lekaru.Možda imaš boginje...
Почело пљување од стране "колега" са деснице:
"Ako pogledamo recimo Dveri, videćemo da je tu nastala neka vrsta neprincipijelne koalicije, gde jedna partija koja pripada da kažemo evrofanaticima izlazi na izbore sa, navodno, evroskepticima. Tako da to pokazuje jednu vrstu neiskrenosti." >>> https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-politicka-desnica/28994312.html
Доста је било уопште нису еврофанатици. Везе ти немаш.
Почело пљување од стране "колега" са деснице:
"Ako pogledamo recimo Dveri, videćemo da je tu nastala neka vrsta neprincipijelne koalicije, gde jedna partija koja pripada da kažemo evrofanaticima izlazi na izbore sa, navodno, evroskepticima. Tako da to pokazuje jednu vrstu neiskrenosti." >>> https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-politicka-desnica/28994312.html
(...) Jankovićev savez sa Jeremićem naziva desničarskim blokom, itd...
Доста је било уопште нису еврофанатици. Везе ти немаш.
Ovo je tek pocetak pljuvanja. Slede specijalne emisije na PINK-u,Hepiju i RTS-u.
Ма супер само да се дверци не изљубе са Вучићем као са Смрадуловићем!
Ti si baš u zavadi sa zdravom pameću?Не, назвао сам га 'широком народњачко-социјалдемократском коалицијом'. Баш лепо сам тај блок крстио.
Јер Народна странка Вука Јеремића и Чеде Антића јесте десно од центра, мада није екстремистичка попут двераца, "1389", "Образа" и др.
- - - - - - - - - -
А ма јок, то сам ја сањао...
Смрадуловић и његов покрет су не само еврофанатици већ и декларисани ГЛОБАЛИСТИ.
- - - - - - - - - -
Ма супер само да се дверци не изљубе са Вучићем као са Смрадуловићем!
Како да не ... сада Смрадуловић вероватно више није ни тврда неолиберална варијанта већ се залаже (одвајкада? труба је мање од тога!) за "сталешко друштво" ...и "саборност"...Pročitaj malo bolje o Raduloviću informiši se prvo malo pre nego što lupus.. Radulović nije euro fanatik on je za sve opcije koje su u našu korist kao i svi normalni političari ovog sveta.. Samo ako si budala možeš da sam sebi zidas barijere ..
- - - - - - - - - -
http://dostajebilo.rs/pravi-odnos-prema-evropskoj-uniji/?lang=lat
(...) Vučić i njegovi ih pljuju kako stignu, a oni će da se ljube sa njim (...)
Нема то везе код таквог света.
Обрадовић је рекао да је Политички савет Двери састављен од врхунских српских интелектуалаца и ауторитета у својим областима који подржавају Двери. „Сви су они нестраначке личности и имају различита мишљења, што је за нас битно да бисмо политичке теме размотрили из различитих углова. Одлуке о предизборним и постизборним коалицијама по статуту Двери доноси Председништво и Главни одбор Двери и за то сноси одговорност и кад су добре и кад су лоше“, рекао је Обрадовић. Према његовим речима, Политички савет није одговоран за одлуке Председништва и Главног одбора.
Обрадовић је казао да ће се Политички савет састати по завршетку изборног процеса и дати своје мишљење о ономе што је урадјено.
Ne, to nema veze u tvom svetu, gde se uverenja menjaju kao čarape...
Бошко Лидерчина је пре ове цензус-коалиције причао да "иако се на нивоу града не води висока политика, Двери не могу са онима који се залажу за чланство Србије у ЕУ".Gradska skupština Beograda ne odlučuje o pristupu EU.
Krajnje je nebitno; mogu se slobodno i SRS i LSV dogovirit o lokalnoj koaliciji bez problema zato što se stvari ne tiču nacionalne politike.
Kada kod srpskog naroda dođe do tog određenog prosvetljenja i razdvajanja pitanja nacionalne i lokalne politike, malo će ona i razumnije izgledati a narod biti politički pismeniji.
Beograd jeste prestonica Srbije i od značaja, ali, da me izvinete na izrazu, samo jedno ogromno selo.
Da pričamo o Svilajncu niko ne bi potezao pitanje EU.
Ма све је то лепо, али је Бошко Лидерчина пре ове цензус-коалиције причао да "иако се на нивоу граду не води висока политика, Двери не могу са онима који се залажу за чланство Србије у ЕУ".
Političari menjaju stavove. (...)

Па конкретно је причао у свим интервјуима које је давао везано за београдске изборе; као, иако је то Београд, дверци неће да иду у коалицију са неким ко је за улазак Србије у ЕУ пре свега јер улазак у ЕУ значи признање Косова (што је тачно), тако да је то за њих црвена линија и за коалицију долазе у обзир само они који су против уласка у ЕУ. То је причао, понављам, у свим интервјуима где се помињу београдски избори, а не верујем да ти, који пратиш ту "сцену", не знаш то. Уосталом, нађи сам оне Бошкове интервјуе које је дао пре него је цензус-коалиција са ДЈБ (и Вучићевим ботом Прелетачевићем што је тек посебна прича) била на видику.(...)
Može link ka izjavi, konkretno? Kada, povodom čega i šta konkretno je rekao?
ispravite me
ako eventualno gresim
Dveri su protiv pridruzivanja EU?
![]()
a DJB je za EU?
![]()
nego da li bi mi neko objasnio, ako moze da se uopste i objasni ista
kako Bosko namerava da "objasni" tom politickom savetu koalicioni savez sa nekim ko se zalaze za nesto sto Dveri smatraju pogubnim, a to je put u EU?
i kako namerava da objasni da je usao u koaliciju, sa nekim ko Rusiju opisuje kao zemlju u kojoj nema slobode, demokratije, standarda i sigurnosti za gradjane
a istovremeno se Dveri zalazu za savez sa Rusijom
mislim...jel ima Bosko neki princip, recimo da ne gazi po svom obrazu i po obrazu celih Dveri?
ili je spreman na bilo sta, samo da predje cenzus
sto ce reci, program Dveri je, sve, samo da se uvalimo u fotelju
a onda da pitam, i DJB...kako su oni usli u koaliciju sa nekim, ko njihov program stranke, dakle pro EU, opisuje kao poguban, i zalaze se za uniju sa nekim kod koga nema slobode, demokratije, standarda i sigurnosti za gradjane
mislim jel ima i Radule neki princip, recimo da ne gazi po svom obrazu i po obrazu celog DJB?
ili je i on spreman, na bilo sta, samo da predje cenzus
sto ce reci, i program DJB je sve, samo da se uvalimo u fotelju
sta vi mislite, dame i gospodo o ovom, programskom fenomenu, menjam obraz za fotelju?
- - - - - - - - - -
evo ja kolega, upravo dokazah napismeno, da se uverenja menjaju, ne znam da li ce biti carapa, ali menjaju se za fotelje.
Pa nije... da pratiš čuo bi da često ističe "domaći" Vas problem je što se informisete preko Vučićevih medija kupite informacije u letu slažete u podsvest i onda donosite neke zaključke.. Zato i kažem da, 90% ljudi nema potrebna iskustva da bi prepoznali ono što Radulović priča.. Sta vam ja mogu sa tim ljudima koje gurate iz bunara sigurno nećete izaći..Како да не ... сада Смрадуловић вероватно више није ни тврда неолиберална варијанта већ се залаже (одвајкада? труба је мање од тога!) за "сталешко друштво" ...и "саборност"...
- - - - - - - - - -
Нема то везе код таквог света.