Dve zene

..hahahahahhahaha...dolazite zene dolazite...i pisite.....pokazite ko ste..evo danas sam prvi put video inteligentan oglas..zena dala broj da zaradi koju kintu...a vi pisete o neuspesima sopstvenog zivota i jada hahahahahahaha
kada ne mozete balkance koji valjaju da nadjete predjite na cigane i na animal hahahahahahahahahahahahahaha
jaooooooo
hahahahha

..pogledaj u svoj zivot i razlog zasto ides na forum...i dobro ces ti znati sve......znas znas dobro ti sve znas...deca ti placu bez roditelja a ti pises svasta i o svojim zivotnim neuspesima....hahahahahahaha
sta hocesssssssssssssssssssssssssssssssssss
hoces samo da se ponizis i obrukas decu i ponizis sebe po raznim oglasima licne prirode.....svasta...ja priznajem da hvatam lujke ovde jer sam musko....a ti si bas jadna kadfa priznajes da ti je muz moron i da ides sa tamo neki camugama prljavim ..jadna ti i ta deca..bog da ne videka nikada ove poruke....

ralac:
..pogledaj u svoj zivot i razlog zasto ides na forum...i dobro ces ti znati sve......znas znas dobro ti sve znas...deca ti placu bez roditelja a ti pises svasta i o svojim zivotnim neuspesima....hahahahahahaha
sta hocesssssssssssssssssssssssssssssssssss
hoces samo da se ponizis i obrukas decu i ponizis sebe po raznim oglasima licne prirode.....svasta...ja priznajem da hvatam lujke ovde jer sam musko....a ti si bas jadna kadfa priznajes da ti je muz moron i da ides sa tamo neki camugama prljavim ..jadna ti i ta deca..bog da ne videka nikada ove poruke....

Molim te, ti idi na drugo mesto pa se leci. Zaista si ti sav tip izkompleksiran pa sad i sam neznas sta ces sam sa sobom a kamoli da imas pojma sta o zenama..

tebi ni bog nemoze pomoci a za tvoje lujke nedajem ja pet para, jer si prost ko pi....

Sta ti je krivo, sto ti se nisam javila na tvoju privatnu poruku..

..caos...hej ima predlog..hajde da se nadjemo negde ako si bas tako savremena kao sto pises i da te zadovoljavam non stop i tebe i drugarice.....oguglao sam na te teme ne moze nije sposoban itd
pa ako si savremena i zelis javi se...ali da zaista to bude to...

...konacno neko musko a da nije derpe....covece kazem istinu i izbrisu me sa krstarice za nedelju dana....monstrumke nakazne umesto da se posvete deci jadaju se ovde i brukaju same sebe....a ni ne mogu da svrse...posaljem im istinu i poruka im se ureze u srce pored svih onih slatkih poruka koje milioni njih salju i koje ih onako nakazne (znam da su nakaze) tese.....pa brate moj kako ne bih bio 100% u pravu...a sto je najgore i nastavice i dalje da dolaze ovamo i da traze neku utehu...koja ce im katastrofu doneti ionako vec bednom moralnom zivotu......
pozdrav
ovde dolaziti vise nema smisla.....idem na oglas u voajeru tamo zene koje idu na oglase bar jos uvek mogu da svrsavaju.....

radeyu:
...konacno neko musko a da nije derpe....covece kazem istinu i izbrisu me sa krstarice za nedelju dana....monstrumke nakazne umesto da se posvete deci jadaju se ovde i brukaju same sebe....a ni ne mogu da svrse...posaljem im istinu i poruka im se ureze u srce pored svih onih slatkih poruka koje milioni njih salju i koje ih onako nakazne (znam da su nakaze) tese.....pa brate moj kako ne bih bio 100% u pravu...a sto je najgore i nastavice i dalje da dolaze ovamo i da traze neku utehu...koja ce im katastrofu doneti ionako vec bednom moralnom zivotu......
pozdrav
ovde dolaziti vise nema smisla.....idem na oglas u voajeru tamo zene koje idu na oglase bar jos uvek mogu da svrsavaju.....

Svrasavaju sigurna sto ces ih ti dovesti do toga??? A i ti nemas pojma o zivotu a kamoli sta o zenama..

A ti taj ralac, jedva cekam da te opet izbace odavde
RALAC JE TU.....JA SAM RALAC....podmuklo sam izbacen sa krstarice zbog svojih dobronamernih komentara....sto vise govorim istinu to me vise brisu i izbacuju.....vratio sam se pod radeyu...nisam...

,,,ma bez obzira da li su ili smo na poslu ili kuci ovde smo...na oglasima licne prirode....nki sa posla citaju naucnu literaturu a neki kao mi pravi a i kao one lujkace haraju ovuda i tese svoju unesrecenu proslost.......nemajuci hrabrosti da se nadju....

radeyu:
,,,ma bez obzira da li su ili smo na poslu ili kuci ovde smo...na oglasima licne prirode....nki sa posla citaju naucnu literaturu a neki kao mi pravi a i kao one lujkace haraju ovuda i tese svoju unesrecenu proslost.......nemajuci hrabrosti da se nadju....

A ti si taj ralac, jedva cekam da te opet izbace odavde...

RALAC JE TU.....JA SAM RALAC....podmuklo sam izbacen sa krstarice zbog svojih dobronamernih komentara....sto vise govorim istinu to me vise brisu i izbacuju.....vratio sam se pod radeyu...nisam...

ma dajte impotentni kreteni,odstupite sa ove teme ako vam se nesto ne dopada!
prekinite da pljujete ljude koje i ne znate i koje ne mozete da provalite na osnovu par stavova koje su izneli!
a ko ne moze da svrsi?
bolje pitanje je kome nema na koga da se digne!
vi svi zenomrsci ste ili impotentni (pa ste kivni na zenski rod!) ili nemate cicu koja bi vas prihvatila takve kakvi jeste! toliko od mene,ko me se ne svidja neka P A L I !!!

Ma nije ni to pomoglo ali nema veza. Imam ja za njega drugi lek...pa cemo da vidimo "tko ce bolje"... Nedopada mi ta cinjenica, sto neki muskarci, sebi daju pravo da se ovako ponasaju pa mi to vise smeta, nego sto je to on to tako resio da hoce dve.

kako kazu, "kako namestis krevet tako ces i da legnes" Drugo je ako si u nekoj ozbiljnoj vezi, a drugo je ako legnes "onako".. Ako nemas neka ocekivanja od te veze osim seksa, onda nije potrebno ni da se razocaras ali ako sebe dajes i dusom i telom onda to boooli... kad docekas ovo sto sam ja docekala.

Svaka je skola skupa..

Back