recepcionerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 438
pusti balkance,oni su provaljeni i nisu vise interesantni...poz iz kraljeva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i sta hocemo!dragicica:A od cega ti "bolujes" kad pises ovakve komentare... Cisto sumnjam da si neki uspesan tip koji zna sta hoce...ili da znas sta mi zene znamo.
ralac:..pogledaj u svoj zivot i razlog zasto ides na forum...i dobro ces ti znati sve......znas znas dobro ti sve znas...deca ti placu bez roditelja a ti pises svasta i o svojim zivotnim neuspesima....hahahahahahaha
sta hocesssssssssssssssssssssssssssssssssss
hoces samo da se ponizis i obrukas decu i ponizis sebe po raznim oglasima licne prirode.....svasta...ja priznajem da hvatam lujke ovde jer sam musko....a ti si bas jadna kadfa priznajes da ti je muz moron i da ides sa tamo neki camugama prljavim ..jadna ti i ta deca..bog da ne videka nikada ove poruke....
princ tame:pa mislim covek je u pravu 100%
sram te bilo
cuti i slusaj
kod mene je jos gore a svakako ces doci----cekam te
radeyu:...konacno neko musko a da nije derpe....covece kazem istinu i izbrisu me sa krstarice za nedelju dana....monstrumke nakazne umesto da se posvete deci jadaju se ovde i brukaju same sebe....a ni ne mogu da svrse...posaljem im istinu i poruka im se ureze u srce pored svih onih slatkih poruka koje milioni njih salju i koje ih onako nakazne (znam da su nakaze) tese.....pa brate moj kako ne bih bio 100% u pravu...a sto je najgore i nastavice i dalje da dolaze ovamo i da traze neku utehu...koja ce im katastrofu doneti ionako vec bednom moralnom zivotu......
pozdrav
ovde dolaziti vise nema smisla.....idem na oglas u voajeru tamo zene koje idu na oglase bar jos uvek mogu da svrsavaju.....
radeyu:,,,ma bez obzira da li su ili smo na poslu ili kuci ovde smo...na oglasima licne prirode....nki sa posla citaju naucnu literaturu a neki kao mi pravi a i kao one lujkace haraju ovuda i tese svoju unesrecenu proslost.......nemajuci hrabrosti da se nadju....