Dve Srbije

Denni72

Obećava
Poruka
81
Postoje dve Srbije,to je činjenica.ne geografski nego mentalno,duhovno,kluturološki,politički.Društvo je ne podeljeno,nego rastočeno i veliki ambis izmedju dve Srbije postoji,koji je ispunjen mržnjom,mnogo većom sa strane SNS-a i njegovog predsednika koji neprekidnu uz pomoć medija,a i lično,stvara i podgreva tu mržnju,a usudjujem se i slobodno reći i koji podstiče ili pak opravdava krivična dela počinjena od njegovih.Živeo sam u vreme Miloševića,tada sam i napustio Srbiju.U poredjenju sa ovim nepomenikom,Milošević je bio mala maca i pravi gospodin

Nije milosevic bio mala maca, ginuli smo u 3 rata, srozali se duhovno i materijalno dok je on bio, bio je gori
Ovaj ima drugaciju dimenziju zla, svadja nas medjusobno, iako je jasno da su uz njega kriminalci i budale
Ako pobede srbija ne treba da postoji, treba preseci vec jednom tu spiralu podanistva i dupelizaca.
Uzalud su pisali nusic i domanovic ima ih vise nego ikad umesto da ih nema

Ekxčuli, danas postoje tri Srbije, dve unutar oporbe (nacistička i ljudsko-pravaška) i jedna na vlasti, oportuna i korumpirana, isto mahom nacistička, ali više iz koristi nego ideala.

HSP grb.png

Bez Starčevića nema udarca

Mnogi pričaju da je Aca Šiptar zavadio narod a to jednostavno nije tačno.

Od kad znam za sebe, a i pre toga, u našem narodu dominira najgori šljam. Prevaranti, lopovi, secikese, mufljuzi, prepisivači, alkosi, drukare, šverceri, trange frange biznismeni, staljinisti, wannabe mafijaši i ostali Vulini.

Ja a i ostali normalni ljudi smo oduvek bili u zavadi sa njima. Šiptar je to sve samo okupio i organizovao u sektu. Tako da mene njegova vladavina uopšte ne čudi i ova borba je borba koju mi normalni protiv njih vodimo čitavog života.

Postoje dve Srbije,to je činjenica.ne geografski nego mentalno,duhovno,kluturološki,politički.Društvo je ne podeljeno,nego rastočeno i veliki ambis izmedju dve Srbije postoji,koji je ispunjen mržnjom,mnogo većom sa strane SNS-a i njegovog predsednika koji neprekidnu uz pomoć medija,a i lično,stvara i podgreva tu mržnju,a usudjujem se i slobodno reći i koji podstiče ili pak opravdava krivična dela počinjena od njegovih.Živeo sam u vreme Miloševića,tada sam i napustio Srbiju.U poredjenju sa ovim nepomenikom,Milošević je bio mala maca i pravi gospodin
da, postoji ruralna i urbana Srbija. Ruralna je na ulicama a urbana na radnim mestima...........logicno? Drago mi je sto su ovi na radnim mestima ogromna vecina u odnosu na ove "korisne idiote" na ulicama. A sto se tice "geografski", znamo ko je "beogradjanin" a ko je beogradjanin. Ogromne su razlike medju njima..........taman tolike kolike i izmedju ovih na ulici i ovih na radnim mestima.

Od kad znam za sebe, a i pre toga, u našem narodu dominira najgori šljam. Prevaranti, lopovi, secikese, mufljuzi, prepisivači, alkosi, drukare, šverceri, trange frange biznismeni, staljinisti, wannabe mafijaši i ostali Vulini.

Ja a i ostali normalni ljudi smo oduvek bili u zavadi sa njima. Šiptar je to sve samo okupio i organizovao u sektu. Tako da mene njegova vladavina uopšte ne čudi i ova borba je borba koju mi normalni protiv njih vodimo čitavog života.
Bravo.

I zato svaki autentični autošovin ne sme sebi da dozvoli da rešenje svih srpskih problema traži isključivo u Vučlerovom odlasku. Normalni ljudi se pre svega gade običnog čoveka.

Živeo sam u vreme Miloševića,tada sam i napustio Srbiju.U poredjenju sa ovim nepomenikom,Milošević je bio mala maca i pravi gospodin
I vidis odlicno iz Australije kakva je situacija ovde?
Dakle, još jednom: nema dve Srbije. Srbija je sve ovo šta podržava studente, a ono ostalo je ĆACISTAN, iliti u režimskoj verziji "Srpski svet." To je istina i nema druge istine.
Odakle si ti to sagledao?

Samo kod nas dominira šljam? 🤣🤣🤣
Svi svetski priznati lideri su inače obrazovani po najprestižnijim svetskim univerzitetima? 🤣

Na čelu bilo koje države u svetu ne može da bude osoba koja nema kriminogeni karakter. To nije moguće, ne može svako da podnese pritisak pozicije lidera.

Čini mi se da smo rastočeni na više od dve Srbije, samo je fora u tome što su trenutno pomenute 2 struje najglasnije.
Takođe neki moj lični dojam je da nikada nismo ni definisali šta znači biti Srbin/šta je srpstvo i da nam to stvara žešću zbrku u današnje vreme, tako da razvoj svakakvih devijantnih društvenih struktura kod nas nije neočekivan.

nema podele, ispod 50 godina samo kriminalci i saradnici su sa SNS, preko 50 ljudi zavijeni u lazima. Vucic je redovno napacenom srpskom narodu, koji zudi za pravdom, redovno pokazao srednji prst...ponekad i bukvalno

Ocu sina koji je izginuo u vucicevoj fabrici ga je ladno ispalio...Vucic je zlocinac siptarsko kopile koje mrzi srbiju i srbe

nema podele, ispod 50 godina samo kriminalci i saradnici su sa SNS, preko 50 ljudi zavijeni u lazima. Vucic je redovno napacenom srpskom narodu, koji zudi za pravdom, redovno pokazao srednji prst...ponekad i bukvalno

Ocu sina koji je izginuo u vucicevoj fabrici ga je ladno ispalio...Vucic je zlocinac siptarsko kopile koje mrzi srbiju i srbe
Napaćenom srpskom narodu Vučić pokazuje srednji prst a vi ih vredjate, nazivate ćacijima, krezubima, sendvičarima. Zaključak?

Back