Dve godine SNS-a

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A zasto umesto sveg ovog prosheravanja SNS ne rusi Tadica...ili ga oni podrzavaju...

Наравно да подржавају.Јер, немају суштинске замерке према властима и "браћи у ЕУропи".Све ово што ради ДС је само по налозима из ЕУ,исто то би радио и Тома,па нема шта да приговара.

Режимлије показују завидан ниво неписмености, па ни не читају шта пише у потпису.
Ако већ српску ћирилицу не разумеју, ево им овако (по трећи пут) :

Maksim 3
Погледај профил Поруке на форуму Приватна порука Tекстови у блогу Додај у контакте Пошаљите е-mail Domaćin

Ова порука је сакривена јер је Maksim 3 на вашој листи непожељних.
Погледај поруку.Уклоните корисника са листе непожељних (хвала на предлогу, не пада ми на памет)

Иначе, поред Монтгомерија скупу су присуствовали и амбасадор Руске Федерације, господин Конузин, брат српског хероја Радована Караџића, Лука Караџић, као и високи функционер ДСС, Андрија Младеновић. Но, наравно то ће фанатични браниоци криминалног режима увек прећутати, као што ће и прећутати да се нешто више говорило о приближавању са Русијом, а мало мање о чланству у ЕУ (мада је и то било поменуто).
Cudo da se taj ubica i pijandura jos seta na slobodi ? Nego najludje je sto se ta budala predstavlja kao neka ugledna i bitna javna licnost samo na osnovu toga sto je necijni brat , mucenik garant i u formulare pod zanimanje pise "brat Radovana Karadzica " :mrgreen:

Занимљива слика - Николић се дружи са Монтгомеријем, бившим амбасадором Сједињених америчких држава у Београду...

88268_24_f.jpg

hahaha DB demagog, samo do juce sta je sve gvorio o tom Mongomeriju sve najgore a vidi ga danas. Zaista nema nista gore i ljigavije na svetu od Seseljovih UDBASA i dojucersanjih clanova Saveza komunista!!!!!

Montgomeri, je li to isti onaj Uncle Sam što je podržao ideju podele Bosne i Kosova?
Da.Ovo samo dokazuje da se Nikolić nije mnogo promenio. I dalje se zalaže za podelu susednih država.
Одговор на болдовани део.

Баш тај, један од највећих заговорника независности Републике Српске међу виђенијим америчким политичарима...

Јако ми се свидео назив скупа "Промене за Србију", као и декорација (посетиоци скупа машу српским тробојкама).
Нисам био на скупу (нажалост), већ видех извештај на ТВ...

Иначе, поред Монтгомерија скупу су присуствовали и амбасадор Руске Федерације, господин Конузин, брат српског хероја Радована Караџића- Лука Караџић, као и високи функционер ДСС, Андрија Младеновић. Но, наравно то ће фанатични браниоци криминалног режима увек прећутати, као што ће и прећутати да се нешто више говорило о приближавању са Русијом, а мало мање о чланству у ЕУ (мада је и то било поменуто).

Присуствовали су и представници, нама "пријатељских" земаља, Сједињених америчких држава, Немачке, Велике Британије, Турске и Француске.

Извештај са скупа издајника - жуто-напрдњачка РТС

Извештај са скупа издајника - усташка РТВ Б92

Извештај са скупа издајника - жуто-напрдњачки Der Blitz

Извештај са скупа издајника - жуто-напрдњачки Press

Мислим Шомми, где је оно "нешто више о приближавању са Русијом" у овим извештајима? :dontunderstand:

Зар не видиш да је СНС странка која се првенствено (вероватно и "једино", али нећу да улазим у неку беспотребну расправу, пошто знам да се не слажемо око тога) залаже за Европску унију, да их боли она ствар (ако је имају) за Руску Федерацију или Кину. Са Русима или Кинезима можемо сарађивати (наравно у складу са препорукама наших пријатеља из Европске уније), али су нам западњаци главни партнери, "пошто не смемо да будемо рупа на европском континенту", "пошто морамо у светлу будућност и просперитет" - пошто Европска унија нема алтернативу.

То ти је СНС - странка издајника.

ShommySRB:
Баш тај, један од највећих заговорника независности Републике Српске међу виђенијим америчким политичарима...

И? Шта то значи, да је просрпски оријентисан?
Ма дај бре, ово го*но је сарађивао са криминалцем Зораном Ђинђићем и осталом ДОС-овском багром.
Истина је да понавља да је БиХ накарадна творевина (тога смо сви свесни, дакле није нека новост), али заборављаш да се то го*но залаже за распарчавање Републике Србије, да је оправдавао усташке и балијске злочине над Србима, да је тражио интензивнију сарадњу Србије са Хашким трибуналом, итд.

Монтгомери је Американац, дакле против Срба.

Иначе, о чему је издајник Николић мислио кадa је ово рекао? :

усташка РТВ Б92:
"Svi mi vidimo bolju budućnost Srbije, ako bude deo Evropske zajednice naroda i učinićemo sve što su učinili drugi evropski narodi da bismo se priključili EU. Možda i više od drugih. Uložićemo mnogo, ali neka nam ne traže da uđemo bez ponosa“, kaže lider SNS-a.
Линк

Можда о овом предлогу :

Издајник:
Имају они један мој пројекат, по коме Србија с Косовом и Метохијом треба да буде члан ЕУ, а да потом Унија може тај регион Косова да развија апсолутно независно од Србије. Имаће суштинску аутономију, председника, парламент, војску, полицију, судство, здравство, све.
Линк

Poslednja izmena:
Јако ми је жао што нисам веременски у могућности да стигнем да присуствујем величанственом скупу.
Организаторима желим да њихов скуп буде врло посећен !
Hvala na lepim zeljama!:hvala:Skup je bio velicanstven,steta samo sto je "Arena"bila mala da primi sav onaj narod :sad2: Trebale su bar jos dve takve !:worth:
Zaista,zaista impresivno!:worth:
:super::super::super::super::super:

Присуствовали су и представници, нама "пријатељских" земаља, Сједињених америчких држава, Немачке, Велике Британије, Турске и Француске.

Извештај са скупа издајника - жуто-напрдњачка РТС

Извештај са скупа издајника - усташка РТВ Б92

Извештај са скупа издајника - жуто-напрдњачки Der Blitz

Извештај са скупа издајника - жуто-напрдњачки Press

Мислим Шомми, где је оно "нешто више о приближавању са Русијом" у овим извештајима? :dontunderstand:

Зар не видиш да је СНС странка која се првенствено (вероватно и "једино", али нећу да улазим у неку беспотребну расправу, пошто знам да се не слажемо око тога) залаже за Европску унију, да их боли она ствар (ако је имају) за Руску Федерацију или Кину. Са Русима или Кинезима можемо сарађивати (наравно у складу са препорукама наших пријатеља из Европске уније), али су нам западњаци главни партнери, "пошто не смемо да будемо рупа на европском континенту", "пошто морамо у светлу будућност и просперитет" - пошто Европска унија нема алтернативу.

То ти је СНС - странка издајника.

И? Шта то значи, да је просрпски оријентисан?
Ма дај бре, ово го*но је сарађивао са криминалцем Зораном Ђинђићем и осталом ДОС-овском багром.
Истина је да понавља да је БиХ накарадна творевина (тога смо сви свесни, дакле није нека новост), али заборављаш да се то го*но залаже за распарчавање Републике Србије, да је оправдавао усташке и балијске злочине над Србима, да је тражио интензивнију сарадњу Србије са Хашким трибуналом, итд.

Монтгомери је Американац, дакле против Срба.

Иначе, о чему је издајник Николић мислио кадa је ово рекао? :

Линк

Можда о овом предлогу :

Линк
Прва српска ТВ је на својим вестима истакла да је СНС говорио о потреби јачања веза или нешто сл. са Руском Федерацијом.
Иначе, Конузин је и држао говор.
Доста је занимљива чињеница да је од присталица СНС највеће звиждуке добио амбасадор САД, а највеће аплаузе амбасадор РФ (ово не повезујем са горње две реченице, да не буде забуне).

Hvala na lepim zeljama!:hvala:Skup je bio velicanstven,steta samo sto je "Arena"bila mala da primi sav onaj narod :sad2: Trebale su bar jos dve takve !:worth:
Врло је могуће да ће СНС (и са и без ДСС, како год се окрене) победити на наредним изборима, чему се и надам. Мислим да је подршка ДС-у у знатном паду, док имам утисак да СНС бележи благи раст али ипак известан раст популарности. :ok:

Врло ми је драго што то чујем. Никако нисам могао доћи данас али сам срцем био уз вас.
Дочекаћемо (СНС+ДСС) победу и ослобођење Србије од ненародне власти ! Велики поздрав мојој другарици, ФатаМоргеници.

Режимлије показују завидан ниво неписмености, па ни не читају шта пише у потпису.
Ако већ српску ћирилицу не разумеју, ево им овако (по трећи пут) :

Maksim 3
Погледај профил Поруке на форуму Приватна порука Tекстови у блогу Додај у контакте Пошаљите е-mail Domaćin

Ова порука је сакривена јер је Maksim 3 на вашој листи непожељних.
Погледај поруку.Уклоните корисника са листе непожељних (хвала на предлогу, не пада ми на памет)

Иначе, поред Монтгомерија скупу су присуствовали и амбасадор Руске Федерације, господин Конузин, брат српског хероја Радована Караџића- Лука Караџић, као и високи функционер ДСС, Андрија Младеновић. Иначе, фанатични браниоци криминалног режима ће прећутати да се нешто више говорило о приближавању са Русијом, а мало мање о чланству у ЕУ (мада је и то било поменуто).

Deckic,smiri se malo,nije ti to zdravo za srcku :mazi::mazi: a kako ti znas sta se tamo pricalo kada nisi bio prisutan,i mojne mi sa tim ignore,znam ja da ti zvirnes ko ti sta pise ,to je sve u skladu sa decijom radoznaloscu :mazi::lol:

Svečanu proslavu drugog rođendana svoje stranke Tomislav Nikolić iskoristio je da podseti članove naprednjaka da je njegova i misija stranke da obezbedi bolju budućnost za Srbiju.

"Svi mi vidimo bolju budućnost Srbije, ako bude deo Evropske zajednice naroda i učinićemo sve što su učinili drugi evropski narodi da bismo se priključili EU. Možda i više od drugih. Uložićemo mnogo, ali neka nam ne traže da uđemo bez ponosa“, kaže lider SNS-a.

:hahaha1::hahaha1:

На анкети о приступању унији неки СНС-овци су се изјаснили против, а овамо гласају за странку која је под директном контролом Уније и чији је једини мотив оснивања наставак деструкције уколико дође до смене већ искоришћеног и искомпромитованог Тадића.

То је одлика неморалних и непринципијелних људи.

A sto ove velike "patriote" (kaze somi i lepa fata) nisu uplatile svu lovu sa kojom su organizovali ovaj "velicanstven" skup u fond za pomoc postradalima od zemljotresa u Kraljevu :think: :evil: nego su placali autobuse da im pristalice dodju iz cele Srbije na skup da bi izgledao sto masovniji,a postavlja se i potanje odkud jednoj vanparlametranoj stranci ( ne racunam otete madate od SRS-a) toliko love da sve to plate i organizuju,ko se ucipio ovaj put ,ali Nicovic,Misko,Dragic ili neki drugi Saric :per::mrgreen:

Ех, одох сад, морам нешто да читам, а и у 9 је МТВ Авард. Поздравио бих све добронамерне дискутанте...
Иначе, чисто да се зна, нисам ја симпатизер неке странке (али ћу се вероватно одлучити за ДСС и/или СНС, уколико се ове две странке удруже у савез).

7. novembar 2010. | 14:57 -> 15:56 | Izvor: B92
Beograd -- Srbija će učiniti sve što i drugi narodi da bi postala članica EU, poručio je lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić na proslavi drugog rođendana SNS-a.
18223299794cd6c91299c01019009964_450x300.jpg

Tomislav Nikolić (Tanjug)

Nkolić je takođe poručio da pre ulaska u EU treba preispitati sve privatizacije i poništiti one nezakonite.

Skupu u Beogradskoj Areni prisustvovalo je, prema tvrdnjama naprednjaka, gotovo 30 hiljada simpatizera stranke, koji su u Beograd došli autobusima iz cele Srbije.

Svečanu proslavu drugog rođendana svoje stranke Tomislav Nikolić iskoristio je da podseti članove naprednjaka da je njegova i misija stranke da obezbedi bolju budućnost za Srbiju.

Nikolić je kritikovao aktuelnu vlast zbog lošeg ekonomskog stanja u zemlji i rekao da ekonomska kriza u Srbiji neće prestati dok se ne promeni vlast. Naprednjaci najavljuju i šta treba uraditi pre ulaska u Evropsku uniju.

"Da smanjimo glomaznu vladu koja mora da bude manja i efikasnija, da obezbedimo da investicije budu ravnopravno raspoređene između centara i unutrašnjosti zemlje, da pobedimo kriminal, mito i korupciju, da preispitamo sve ugovore o privatizaciji i poništimo nezakonite da bi bili u korist građana Srbije“, smatra Nikolić.

Zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić, koji se nedavno vratio iz Japana, rekao je da su se mnogi smejali ambicijama da SNS postane najjača stranka, a sada naprednjake napadaju.

(Tanjug)

Врло је могуће да ће СНС (и са и без ДСС, како год се окрене) победити на наредним изборима, чему се и надам. Мислим да је подршка ДС-у у знатном паду, док имам утисак да СНС бележи благи раст али ипак известан раст популарности. :ok:
Ne bih se bas slozila da je blag!Vrtoglav rast:worth:

Што би рекла Бранка Невистић - ово је чиста демагогија.
Чуј провера приватизације после толико година.Хахахаха....па,то је прича за приглупе.
Да ли ће Николић да отме газдама из ЕУ или домаћим тајкунима имовину?Да одсече грану на којој седи???Смејурија како се спрда са наивним људима.

A sto ove velike "patriote" (kaze somi i lepa fata) nisu uplatile svu lovu sa kojom su organizovali ovaj "velicanstven" skup u fond za pomoc postradalima od zemljotresa u Kraljevu :think: :evil: nego su placali autobuse da im pristalice dodju iz cele Srbije na skup da bi izgledao sto masovniji,a postavlja se i potanje odkud jednoj vanparlametranoj stranci ( ne racunam otete madate od SRS-a) toliko love da sve to plate i organizuju,ko se ucipio ovaj put ,ali Nicovic,Misko,Dragic ili neki drugi Saric :per::mrgreen:
Maksime,nemoj bas kao Maksim po diviziji :cmok2:
ps.neka narodna izreka :)

На анкети о приступању унији неки СНС-овци су се изјаснили против, а овамо гласају за странку која је под директном контролом Уније и чији је једини мотив оснивања наставак деструкције уколико дође до смене већ искоришћеног и искомпромитованог Тадића.

То је одлика неморалних и непринципијелних људи.
E moj Joli,nije tebi lako covece,skroz si otkacio :sad2:

Dakle, opet se potvrdjuje ono što sam govorio.
Nikolić sledi Ukrajinski recept- Hvali Eu a u stvari će da uradi ono što žele Rusi.
Posebno je interesantno što se okomio na tajkune, koji su oslonac EU-NATO imperijalističke politike u Srbiji i uzdanica DS-a.
Ako slomije tajkune slomio je uticaj EU-NATOu Srbiji.

Inače oduševilo me kada us predstavljali strane ambasadore.
Izviždani Amerikanac, Nemac i Britanci, a kada je došao na red na Konuzina, ogroman aplauz, da je ovaj ustao i sa osmehom se naklonio publici :)

Ukrajinski sindrom ce se ponoviti u Srbiji sigurno,a DS ce biti porazen do nogu,iako oni pokusavaju da fingiraju podrsku gradjana friziranim satro - istrazivanjima javnog mnenja tvrde da su jos uvek ,,jaki''....jadna i suplja prica, a dedice i babe koje glasaju za SPS nece oprostiti promovisanje pedera Dacicu ni naredniyh 100 godina.....te ce kolektivni debakl rezima biti kao u Ukrajini...

Back