Dve godine SNS-a

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SNS-19.jpg

SNS-20.jpg

SNS-21.jpg

SNS-27.jpg

SNS-28.jpg

SNS-40.jpg

SNS-42.jpg

SNS-49.jpg

SNS-53.jpg

Na Karleusin koncert makar niko nije isao po zadatku...
Ne sporim mogucnost da ste u pravu, s tim sto u tom slucaju SNS ne bi bila ni prva ni poslednja stranka koja ima kvotu kod aktivista, koliko svaki treba da dovede.
Znam za primer jedne stranke koja je tako nesto uradila, iz pouzdanih izvora ( s tim sto ne smem javno o tome jer nemam konkretan dokaz).

Ne sporim mogucnost da ste u pravu, s tim sto u tom slucaju SNS ne bi bila ni prva ni poslednja stranka koja ima kvotu kod aktivista, koliko svaki treba da dovede.
Znam za primer jedne stranke koja je tako nesto uradila, iz pouzdanih izvora ( s tim sto ne smem javno o tome jer nemam konkretan dokaz).

Svakako to rade sve stranke, to je i normalno...ovakvi mitinzi i sluze da se pre svega vrsi propaganda.Mada sam se sada prvi put uverio koliko se pritisak vrsi na aktivne clanove na funkcijama...bio je cak i jedan poseban sastanak svih odbora u Beogradu povodom toga par dana pre skupa i prisustvo na tom sastanku je bio obavezan u ne bas prijatnom tonu.Ali uprkos svemu tome verujem da su druge stranke jos gore po tom pitanju.

Pa ovde se spojilo nespojivo,i Karićka i Vulin i Velja i Luka Dabić i Amer i Rus...kakva živopisna družina...a sa druge strane "ekipica"na vlasti...Nušić da ustane iz groba umeo bi to sve najbolje da prokomentariše,mi obični ljudovi...samo glasno...UŽAS!!! HAOS!!! STRAŠNO!!!
Samo vi radite svoj prljav posao,normalni ljudi su imuni na sve te vase ogavnosti!:manikir::manikir::manikir:

Јако ми је жао што нисам веременски у могућности да стигнем да присуствујем величанственом скупу.
Организаторима желим да њихов скуп буде врло посећен !

Brate somi jes' ti *****?

Aj slova,nego i ukomponovana haljinica pa potpis :cepanje:

Poslednja izmena:
Nikolić: Bogataši da pomognu narodu

Bogataši koji su zaradili novac u Srbiji treba da pomognu narodu koji teško živi, rekao je Tomislav Nikolić, lider naprednjaka otvarajući današnji skup u beogradskoj Areni povodom dvogodišnjice stranke.....................

Već slušano...:D

"Bogatašima nećemo da zatvaramo fabrike ako rade pošteno", rekao je lider SNS i optužio vladajuće stranke u Srbiji da rade u interesu tajkuna i štite svoje privilegije.

Da l da se smejem il da plačem od jutra....:roll:

Врло ми је драго што то чујем. Никако нисам могао доћи данас али сам срцем био уз вас.
Дочекаћемо (СНС+ДСС) победу и ослобођење Србије од ненародне власти ! Велики поздрав мојој другарици, ФатаМоргеници.
:hvala::super:
:cmok2::bye:

Back