DVD pdf AS T R O

Nadam se da ćeš dolaziti i na književnost, tako inteligentni i pristojni ljudi su više nego dobrodošli.:)

Oli izvini što "vrbujem" ljude na tvom pdf-u za moj. :lol:
Ne brini, nije mi promaklo ništa u kafani kod knjiškog moljca ( podznak Blizanci ) , ali će me Sunce u 8. uvek voditi okultnim temama, stoga takva i literatura jeste nešto što mi je primarno u fokusu.Mada, u poslednje vreme, sve više vapijem za nekim lakšim temama, propadoh kako na seriji,tako i na knjigama ''Poldark '' sage.

Mutacija gena MC1R :)) Čajkanović bi me slobodno svrstao u vampire sa tom bojom i rođenjem u posteljici.:) Snowtrooper, šta behu tvoji astrološki podaci, nisam nesto sigurna da na njih naidjoh za kratko vreme mi ovde..
Ovo ti je prirodna boja? :zaljubljena:
Karta je nekoliko strana ispred, skracena varijanta Bik/Skorpija, za duzu treba malo da se lista.
Ne Snow, neće da plete kike. :p
Zasto si tako sigiran? :mrgreen:

Pozdrav novoj zvezdi... Danici.

- - - - - - - - - -

Falilo je osveženje. :)

Hvala puno na lepim rečima dobrodošlice, ali će se moja ''zvezda '' ovim ovde i '' ugasiti ''..Uz veliko poštovanje svima ostalima koji nisu ni u kom slučaju akteri komentarisanja koji su doveli do toga da se moja poruka na jednom pdfu obriše, jednostavno ću otići sa foruma astrološkog jer ne mogu da shvatim sa još malo 40 mi godina da neko ne može podneti ono što mu neko drugi saopšti, plus nimalo uvredljivo pritom i da to krajnje rezultira brisanjem sadžaja prepiske.Pošto je ovo pdf za ''predstavljanje '' , eto pokaznog primera vodolijanske Venere kojoj je sloboda u svakom njenom vidu ispoljavanja -imperativ a apropo iste , od srca ću pozdraviti sve vas, poštovaoce astrologije i poželeti vam svako dobro u daljem životu i radu.Čast mi je bila ! :)

Hvala puno na lepim rečima dobrodošlice, ali će se moja ''zvezda '' ovim ovde i '' ugasiti ''..Uz veliko poštovanje svima ostalima koji nisu ni u kom slučaju akteri komentarisanja koji su doveli do toga da se moja poruka na jednom pdfu obriše, jednostavno ću otići sa foruma astrološkog jer ne mogu da shvatim sa još malo 40 mi godina da neko ne može podneti ono što mu neko drugi saopšti, plus nimalo uvredljivo pritom i da to krajnje rezultira brisanjem sadžaja prepiske.Pošto je ovo pdf za ''predstavljanje '' , eto pokaznog primera vodolijanske Venere kojoj je sloboda u svakom njenom vidu ispoljavanja -imperativ a apropo iste , od srca ću pozdraviti sve vas, poštovaoce astrologije i poželeti vam svako dobro u daljem životu i radu.Čast mi je bila ! :)
Nije to razlog da odes, ostani jos malo.

Ти ниси тип особе која ће тек тако дићи руке и отићи. Немој да срушиш утисак који имам о теби, да си борбена. Не зезај се и враћај се овамо. :)

Ko te dira? :D

so/me nema kontakta, so/mo opozit... dalje ne moram da gledam, ko zna šta bi još izgmizalo.
rak/jarac osa... krajnosti.

i uvek mi je čudno kad je neko naj, ili se tako predstavlja, priča ono što ljudi vole da čuju... da ne ulazim u nešto što nema veze sa natalom, ali čudno je.

+ mi je čudan načiin izražavanja... i pućenje u tim godinama. :lol:

Back