dva vozača malo jača

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
kako smo svi u ovom dvajsprvom veku pametni i o svemu imamo mišljenje, stav-da ne kažem sud..
drugari ja bih vas da priupitam /kao i uvek kada imam nedoumicu/
moj drugar koji je deklarisani gej i moj najbolji fešn asistent ima situaciju/ nemojte sad da objašnjavam da se od detinjstva družimo i da smo zajedno i jeli, spavali, smejali se, plakali i sve proživeli što se može manje-više, ne bukvalno/ I da bih nekoga bila u stanju da ubijem, ako bi nasrnuo na njega ono baš da ga ugrozi.
nije da mu treba zaštita i onako, nije totalno feminiziran, ne upada u oči u tom smislu, ali da upada-boleli ga uvo-on ne krije svoj stav.
elem..
kreše se sa likom koji je kikbokser, veliki ne nacionalista-nego šovinista, ima ženu, ima lovu, ima mišiće, ima sve..što je želeo, ali pizdiniše jer moj drugar koji je sjajan lik, poslom često putuje i od starta se kune u poligamiju i nema nameru da ženi i ne krije da je gej.
da li je to ljubomora iz potrebe da ga poseduje ili lubomora iz zavisti što nema mudiće da se javno predstavi kao nešto što jeste, nego ide u totalnu krajnost?
za moj pojam nijedna ljubomora nije zdrava, čak ni u tragovima, ali imam ovu nedoumicu, koju iznad pitah.

kako smo svi u ovom dvajsprvom veku pametni i o svemu imamo mišljenje, stav-da ne kažem sud..
moj drugar koji je deklarisani gej i moj najbolji fešn asistent ima situaciju/ nemojte sad da objašnjavam da se od detinjstva družimo i da smo zajedno i jeli, spavali, smejali se, plakali i sve proživeli što se može manje-više, ne bukvalno/ I da bih nekoga bila u stanju da ubijem, ako bi nasrnuo na njega ono baš da ga ugrozi.
nije da mu treba zaštita i onako, nije totalno feminiziran, ne upada u oči u tom smislu, ali da upada-boleli ga uvo-on ne krije svoj stav.
elem..
kreše se sa likom koji je kikbokser, veliki ne nacionalista-nego šovinista, ima ženu, ima lovu, ima mišiće, ima sve..što je želeo, ali pizdiniše jer moj drugar koji je sjajan lik, poslom često putuje i od starta se kune u poligamiju i nema nameru da ženi i ne krije da je gej.
da li je to ljubomora iz potrebe da ga poseduje ili lubomora iz zavisti što nema mudiće da se javno predstavi kao nešto što jeste, nego ide u totalnu krajnost?
za moj pojam nijedna ljubomora nije zdrava, čak ni u tragovima, ali imam ovu nedoumicu, koju iznad pitah.

Kontrola. Boji se kik da ga ovaj ne odrkari negde.

elem..

Pa obojica su bolesni na svoj nacin...
Ako je ovo uopste istina, jelte :lol:

Klasićna priča. Po ko zna koji put se ispostavlja da su ti ultra nacionalisti i mačo tipovi gejevi. :roll:
ne mislim da je to pravilo, zaista.
Samo imam mišljenje da mnogo rade protiv sebe i negiraju sebe, kako god da okreneš..ovaj nema neku političku funkciju, ali ima ubeđenje, koje da izvineš..kosi se sa svim što radi i u šta veruje, znači radi čovek protiv sebe-nije ni to čudno, rade devojke momci žene muževi..često protiv sebe, ali mene zanima šta je okidač za tu posesivnost/osim nesigurnosti/? čime bih to objasnila drugaru da bude ono..približno istini ili istina

Poslednja izmena:
sorry, što ti muka?
Muka mi je jer nacionalista nije isto što i šovinista, to pod broj jedan..Kakve veze ima da li je nacionalista ili je internacionalista? Indirektno implicira da svako ko drži do nekog principa mora biti potajno buljaš? Kategorizacija..
Konkretno meni je ružna pomisao da se dva muskarca uopšte gledaju na taj način, cela ta priča je van moje dimenzije uopšteno.
Znači jedan ogavam prizor koji izaziva mučninu, ako treba neka detaljnija komparacija samo kaži.

Muka mi je jer nacionalista nije isto što i šovinista, to pod broj jedan..Kakve veze ima da li je nacionalista ili je internacionalista? Indirektno implicira da svako ko drži do nekog principa mora biti potajno buljaš? Kategorizacija..
Konkretno meni je ružna pomisao da se dva muskarca uopšte gledaju na taj način, cela ta priča je van moje dimenzije uopšteno.
Znači jedan ogavam prizor koji izaziva mučninu, ako treba neka detaljnija komparacija samo kaži.
lansi, sorry
ni taj lik ne misli za sebe da je šovinista, nego kapira da je nacionalista..
ova moja interpretacija je bila malo subjektivna, mal što je moj drugar pojmio.
I ne mislim da grešim, čak i ako grešim.
Molim odgovor na pitanje u temi?!

lansi, sorry
ni taj lik ne misli za sebe da je šovinista, nego kapira da je nacionalista..
ova moja interpretacija je bila malo subjektivna, mal što je moj drugar pojmio.
I ne mislim da grešim, čak i ako grešim.
Molim odgovor na pitanje u temi?!
Ma, može da misli i da je nindža kornjača.
Da bi uopste imao preduslov da bude nacionalno orijentisan mora da ima solidno znanje o istoj tematici..To ti je kao ona priča mma borac prebio nekoga, a ono niti je taj mma borac, možda je 2puta prošao pored sale..Da se vratim na pitanje, vrv se lik loži na tog tvog ortaka, a pritom nije isključeno da pokusava na neki nacin da ga sputava, možda i kontroliše..Nema treće.

Zaljubio se u tog srećicu, pa bi da ga ima samo za sebe, a srećica bi da bere cvetiće gde god stigne, i eto sad krkan skinhed, ljotićevac, ili koji je već andrak, negoduje, ako poželi da srećici na brzaka u nastupu strasti lizne ankicu može da naleti na tuđu brucu, i neće da strepi zbog toga, hoće da su vezani kao sitna crevca i da dominira u srećicinom debelom crevcu. :deda2:

Back