dva vozača malo jača

A Peti nas hejtuje, jer ne klaviri da imamo razumevanja za krupnog momka, saosećamo sa njegovim bolom i njoj se to ne dopada, ona bi da ga nagaravimo kao ljubomornog posesivca, a mi to ne smemo, jer ne bi bilo korektno, ipak je reč o LGBT populaciji, da je strejt tip, pa da ga napljujemo, a ovako ne ide. :lol:
Ma stvar je jednostavna, kao i odgovor.
Nego ono što je mozda previdela, jeste da je taj kikbokser verovatno imao i ranije takve veze, pa bi bilo dobro da malo proveri kako se to zavrsilo.

vi ste degeni u paketu
pod broj jedan ako nemate empatiju
pod br 2 ako ste latentni pa se sprdate sa situacijom čoveka koji ima problem
pod br 3 ako nemate pederastija afinitete, lakše i opuštenije bi odgovorili, umesto pljuvačine kao tip mog druga-ista ravan, gluma

vi ste degeni u paketu
pod broj jedan ako nemate empatiju
pod br 2 ako ste latentni pa se sprdate sa situacijom čoveka koji ima problem
pod br 3 ako nemate pederastija afinitete, lakše i opuštenije bi odgovorili, umesto pljuvačine kao tip mog druga-ista ravan, gluma
Izvini, ali prema kome tacno empatiju?
Tvoj drugar je u ok fazonu boli ga uvo neće da se vezuje itd..Za ovog drugog što vara ženu sa drugim muškarcem, i pritom to krije nekako nemam empatije jbg..

Užas jbt..ni taj ne zna sta hoće.
Ima ti xy rupa tema, ili ( što je više verovatno) taj tvoj ne zna šta hoće...izgubih 15-20 min na pederske probleme. Zamisli da strejt lik kaže nesto tipa" idem redom i kraam dobre ribe i baš me briga, al stalo mi je do tamo neke bla bla", razapeli bi ga..Taj nindza ne zna sta hoće. Samo žene valjda mogu da se bave ovakvim glupostima, zvizni mu jedan restart jbt, i pitaj ga sta hoćeš koji moj...Moj pas se racionalnije ponaša, kakva nedisciplina jbt..tačno bi mi takvi likovi tucali kamen 24h dnevno.

Back