Dva, tri sata odmora...

loš đak Boža

Ističe se
Poruka
2.144
Danas je subota. Sticajem okolnosti ne radim ništa, nemam ni nekakvih obaveza. Ne izlazim uveče, i sve imam onaj kasno jesenski osećaj kad uhvatim sebe kako buljim kroz prozor i pitam sebe:"Hej, šta to radiš? Radi nešto!". Što vi radite kad ne radite ništa? Da li čitate, kuhate, zovete telefonom drugare, surfujete po internetu?

Pre je moje slobodno vreme bilo povezano sa hobijem, pa sam sve ali bas sve radio za taj hobi u sta je ulazilo jako puno citanja i istrazivanja. Posto sam se u tom hobiju dokazao, odlucio sam da ovo leto imam veliki odmor od svega, posao mi je takav da jednim potpisanim ugovorom resim egzistenciju za dugo vremena pa slobodno vreme provodim na 3. nacina, vecinom na Dunavu, u drustvu komsija sa neizostavnim Jelenkom i ispraznim razgovorima te prisecanja lepse proslosti i na internetu surfujuci sa naravno opet ukljucenim Jelenkom i cipsom.

Danas je subota. Sticajem okolnosti ne radim ništa, nemam ni nekakvih obaveza. Ne izlazim uveče, i sve imam onaj kasno jesenski osećaj kad uhvatim sebe kako buljim kroz prozor i pitam sebe:"Hej, šta to radiš? Radi nešto!". Što vi radite kad ne radite ništa? Da li čitate, kuhate, zovete telefonom drugare, surfujete po internetu?

Nahranim i sipam svežu vodu Baxu,
skuvam duplu kafu i rokaj....
Po netu.
Do sledećeg dana ujutro.
A, onda na spavanje....
Pa, oko podne, jedan....stvar se ponavlja !

a zasto ne izlazis?

Sve to + skajp sa rodbinom preko.. krvo mi je jer vrlo malo filmova gledam, ništa mi se nije dopalo u poslednje, a duže vreme

Back