dva put sam umra......

Ma ne bre.
Nisam takva osoba.
NIkad ne 'umirem' za nekim.
Ne zaljubljujem se tako katastrofično.
Kod mene sve polako, pa dok ne sagledam i ne procenim sa sto različitih strana..

A nisam govorila o prvom i drugom (osobi) nego o prvom (videh-zaljubih se) i drugom (raskid/razlaz) putu.. :lol:

najzanimljivije mi je sto ja tada super funkcionisem na drugim frontivima....cak se i ne primeti sa strane.....i vremenom osetim da sam ona stara, bez ceznje i onog potmulog bola u grudima....

И са мном је тако...
Осим у једној прилици...
Када ми је пукла вишегодишња веза, требали су ми месеци да се саставим... Скоро година дана...

И са мном је тако...
Осим у једној прилици...
Када ми је пукла вишегодишња веза, требали су ми месеци да се саставим... Скоро година дана...

i kod mene sastavljanje ide dugo samo je to nesto sto se desava duboko i neprimetno....ne trpi svakodnevica.....pitam se nekad, da li je ipak pametno odlezati jedno veeme i ustati kako treba ili vuci to u sebi i mozda nikad ne preraditi posteno.....

i kod mene sastavljanje ide dugo samo je to nesto sto se desava duboko i neprimetno....ne trpi svakodnevica.....pitam se nekad, da li je ipak pametno odlezati jedno veeme i ustati kako treba ili vuci to u sebi i mozda nikad ne preraditi posteno.....

И код мене иде неприметно али у том периоду свакодневица ми је трпила цео један месец. Буквално.
Фебруар 2009. је био паклен. Нисам спавао дневно више од 3-4 сата. Анксиозност, осећање кривице, физички бол... На крају сам почео да губим краткорочно памћење.
И изувка ме је једна девојка која је после тако мистериозно нестала из мог живота... Односно, због ње сам се извкао. Она ми је вратила веру у мене самог. Сад не знам ништа о њој. А волео бих да добијем макар једну реч. Но,како било да било, захвална сам јој до краја живота...

Back