DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
znam...p
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok mori, nesum nijednom.
Ni prvi ni drugi put :neštonijeuredusamnom:

Ma ne bre.
Nisam takva osoba.
NIkad ne 'umirem' za nekim.
Ne zaljubljujem se tako katastrofično.
Kod mene sve polako, pa dok ne sagledam i ne procenim sa sto različitih strana..
A nisam govorila o prvom i drugom (osobi) nego o prvom (videh-zaljubih se) i drugom (raskid/razlaz) putu..![]()

Raskid je povod za slavlje i tako ga treba i tretirati![]()

Pa nema to kod mene daj sta das mora prodjes nevidjene provere i zadovoljis visoke kriterijume![]()
najzanimljivije mi je sto ja tada super funkcionisem na drugim frontivima....cak se i ne primeti sa strane.....i vremenom osetim da sam ona stara, bez ceznje i onog potmulog bola u grudima....

И са мном је тако...
Осим у једној прилици...
Када ми је пукла вишегодишња веза, требали су ми месеци да се саставим... Скоро година дана...
Pa nema to kod mene daj sta das mora prodjes nevidjene provere i zadovoljis visoke kriterijume![]()

i kod mene sastavljanje ide dugo samo je to nesto sto se desava duboko i neprimetno....ne trpi svakodnevica.....pitam se nekad, da li je ipak pametno odlezati jedno veeme i ustati kako treba ili vuci to u sebi i mozda nikad ne preraditi posteno.....