Dva macheta,uskoro na poklon

Vidim po tvojim rukama da su mace prilicno zivahne sto je dobro. Mogla bi lagano da im u ishranu ubacujes macecu hranu,one granulice samo ih potopis u vodicu da omeksaju,mozes im to pomesati i sa tim bebelakom sa kojim ih inace hranis. Ali nemoj da im kupujes one sosice,nista ne valjaju. Pa im kombinuj cist bebelak i posle granulice.

a one hils pastetice za macice? to nije dobro?
cekam jos dva tri dana pa cu polako da im ubacujem tako nesto....
recimo jedan maleni obrok/uzina dnevno...pa svaki drugi dan,povecavam broj uzinica....
jel moze tako?

Ma ko da proizvodi pastetice i sosice puni ih aditivima. Bolje i lakse ti je sa granulama,jer kad pasteticu otvoris ona ne moze da stoji,a granule ipak mogu.

Mozes tako da im dajes,i tako ne bi odmah pocele da jedu 5 obroka dnevno te hrane.

e...a jel smeju oni one pastetice za bebe...ljudske bebe? tipa...juvitana od govedine,piletine....kapiram i da je to puno ko zna cega...a?

E to vec ne znam jer nikad nisam davala zivotinjama,ali ja volim :D

Ma zeno kupi obicne granule za macice,sta sad smisljas cuda. Verujem da u tim teglicama ima nesto sto ne dozvoljava da beba dobije zatvor,pa je bolje da se ne zezas jos i sa prolivom kod maca :confused:

bila je veterinarka
malci sada imaju mesec dana(koji dan manje mozda)
Ocisceni su od glista,zdravi su.... :)
Juce sam pocela da im dajem mleko u prahu za machice bas i proliv je odmah prestao :)
Eto.....
Svaki dan napreduju...prosto mi je tesko da poverujem da kada sam ih nasla pre 4-5 dana,nisu znali da hodaju a sada mile kao bubice neke...uvezbali su i kupanje...sada se lepo lickaju
Ali su poceli da me bude oko pola 7-7 ujutru :lol:
Fantasticni su :)

Back