Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nemoj da im kupujes one sosice,nista ne valjaju.
Ne valjaju u smislu losi su po zdravlje ili u smislu nemaju hranljivu vrednost? Posto ova moja to obozava, dobije par puta nedeljno kao poslasticu, pa da znam ako nije zdravo da ne dajem.
a one hils pastetice za macice? to nije dobro?
cekam jos dva tri dana pa cu polako da im ubacujem tako nesto....
recimo jedan maleni obrok/uzina dnevno...pa svaki drugi dan,povecavam broj uzinica....
jel moze tako?

e...a jel smeju oni one pastetice za bebe...ljudske bebe? tipa...juvitana od govedine,piletine....kapiram i da je to puno ko zna cega...a?
e...a jel smeju oni one pastetice za bebe...ljudske bebe? tipa...juvitana od govedine,piletine....kapiram i da je to puno ko zna cega...a?
E to vec ne znam jer nikad nisam davala zivotinjama,ali ja volim
Ma zeno kupi obicne granule za macice,sta sad smisljas cuda. Verujem da u tim teglicama ima nesto sto ne dozvoljava da beba dobije zatvor,pa je bolje da se ne zezas jos i sa prolivom kod maca![]()

odlichna prilika da namazem ruke nekim mastilom i eto besplatnog trovanja i tattoo-a
Umesto tetovaze naprave trajne oziljke koji izgledaju kao 3D slika. Tako da kad te vec grebu namesti ih tako da ti naprave neku trajnu slicicu.
jel znas kako da ih dresiram da urade to?