Dva macheta,uskoro na poklon

naterali smo ih da sidju dole :lol: tako da se sada setkaju
mislim da su spremni....bar on jeste...ona je jos malo sva tako nekako....slatka i jos ne ume lepo da jede i trazi mnogo mleka...a sto slatko mjauce...jao boze :heart: onako nekako piskavo...milo...prava devojcica :)
i dosta je pricljiva....dok se on chuje uglavnom samo kad hoce da jede :lol:
evo malo slikica od sinoc...Una se oslobodila pa su dremkali zajedno

Prilozi

• decak.jpg
    decak.jpg
    24,1 KB · Pregleda: 21
  • devojcica.jpg
    devojcica.jpg
    27,5 KB · Pregleda: 19
  • dremka.jpg
    dremka.jpg
    43,4 KB · Pregleda: 21
  • dremka2.jpg
    dremka2.jpg
    47,6 KB · Pregleda: 24
Skini im taj WC sa troseda, ili prostri okolo stari čaršav.
Mace su male i lepo jedu, ali kad im je tvrđa stolica imaju naviku da obrišu guzu o pod, tj. trosed (sednu i vuku se na guzi dok ne naprave štrafte). Sad će početi i jače da kopaju, pa nije zgoda da imaš svugde po trosedu nabacan posip.

:rumenko: izvini

a evo tri nove slicice od malo pre
ovo malo sto spava sa Unom ceka novog vlasnika jos uvek,dok je ova mala vec nasla,i treba da dodju po nju za nekih sat vremena :sad2:
sinoc me jako uplasila,prejela se popodne(dok sam joj davala mleko iz flashice,umesto da gledam u nju,gledala sam u bratanicu koja je muljala deckica po rukama i za to vreme mala je popila svih 30 ml sama) pa joj je pozlilo sinoc i odsekla sam se...mislila sam-gotovo...
medjutim odjednom je zivnula i kao da nista nije bilo.....
odsekla sam se....

Prilozi

• Photo-0579.jpg
    Photo-0579.jpg
    29,8 KB · Pregleda: 13
  • Photo-0580.jpg
    Photo-0580.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 15
  • Photo-0582.jpg
    Photo-0582.jpg
    21,4 KB · Pregleda: 14
Vidi šta sam ja uradila prošlog leta: dobro prostudirala mače i našla njegove najbolje osobine (ne grebe jako, voli decu, jako veseo....). Napravila seriju fotosa i izabrala najveseliju sliku (mačkić u suprugovoj papuči, šmekerski prekrštenih prednjih šapica).
Na A4 formatu odštampala oglase sa velikom kolornom slikom, opisom (muško, tigrasto-sivo, 2 meseca staro) i osobinama mace.
Oglase okačila po centru i oko škola i vrtića, jeste malo kvarno, ali klinci vide sliku a roditelji dolaze po njih pa im klinci pokažu....:zper:
Mačkić je otišao za dva dana. Sutradan su ljudi zvali i još pitali, sve dok nisam poskidala oglase. Posle su klinci, tj. novi vlasnici dolazili kod mene na sokić i da mi prenesu kako je mačak. Ispalo je da su ga svi zavoleli, a mačka sa mačićima koju su već imali prihvatila ga je kao svog, pa je nastavio i da sisa.
Ako ne udomiš cice, probaj ovaj način, nije loš.

Back