Duška Vučinić otkrila šta se dešavalo iza kamera na Evroviziji: ono što je uradio tim Izraela šokiraće sve

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.496
Mnogo je bilo negodovanja u Evropi zbog učešća Izraela na "Evroviziji" ove godine. Čak su se i iz publike čuli zvižduci dok je izraelska takmičara pevala na sceni festivala u Malmeu.

U večerašnjoj emisiji "Oko" gostovala je Duška Vučinić sa RTS-a. Ona je otkrila kako se ovogodišnja takmičarka iz Izraela spremala pred izlazak na binu, tačnije, kako su je pripremali na negativne reakcije publike.

– I ono što je meni bilo zanimljivo... Ona je svoje probe u toj svojoj garderobi obavljala tako što ona kao peva, a njen tim zviždi i negoduje da bi joj napravili psihološki balans... - pričala je Duška, a voditeljka emisije se nadovezala rečima:

– Da bi je pripremili za ono što je očekuje.

https://www.espreso.co.rs/showbiz/z...um=sidebar_widget&utm_campaign=adria_internal
1715624801152.png

Duška Vučinić, Foto: Printskrin/RTS
 
"Druženja nije bilo toliko zbog situacije, osim u toj jednoj prostoriji gde smo se spremali za nastup, i tu je bilo haotično, pa i nemaš mnogo vremena da iskomuniciraš s drugim učesnicima, maksimum desetak minuta. Ja sam se na mini-turneji pre same Evrovizije najviše družila s blizancima iz Švedske, sa predstavnicima Ukrajine, naravno sa Bejbi Lazanjom, imali smo čak i zajedničku žurku, na kojoj su bili Rejven i predstavnici iz Slovenije".

Teya Dora se potom osvrnula i na to koliko su skandali uticali na same izvođače.

"Na mene, iskreno, ne mnogo. Ja sam se samo koncentrisala na ono šta treba da uradim. Naravno da sam primećivala stvari koje su se dešavale oko mene, bilo je dosta neprijatnih momenata - vriske, svađe artista i nekih medija"..
 

Back
Top