Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Молитве на језеру којице...Пре одласка владике у Русију и Свету Гору он је био само изврсан теолог али инфициран екуменизмом и то је истина...то само показује у шта је СПЦ увалио данашњи српски род и зашто срби више не познају своју веру.Наравно да је овај текст злонамеран јер бих мога сада поставити десет од св, владике који показују његов преображај из сувог теолога у народног мученика...
То је филозофски приступ вери где је у сваком народу доказана љубав према богу...и да сваки народ има своје мудрости и своје величине....И сваки народ има своје лепоте као и сваки цвет баште Божије..али грешка тих мисли је да се св. владика сувише приближио нечему што није близу Христу...тако да та књига јесте позната као почетак личне спознаје Бога св. владике кроз свеобухватни преглед вера и религија наручито индијских...За мудре људе и то може бити степеница ка напред а не као камен спотицања...
.Наравно да је овај текст злонамеран ...
"Mein Etwas"...pa ona je "duhovita"...(bar se nadam da je to u pitanju he he he)
he he he...hi hi hi...ali, najviše volim kad se neko smeje hahahahaha...taj ima dušu. ovo ostalo je pakost.
Zašto "Kažu"? Da li ti možeš da osetiš zato što "kažu" ili zato što si nadaren pa možeš da osetiš? I ko o čemu, baba o....(znaš već ovo), tako i ja: da li bi mogao da osetiš i vezanih očiju? Probaj pa mi javi. Baš je interesantno, da ne dobiješ ni jedan čulni impuls (ni preko jednog od 5 čula), a da stekneš impresiju o atmosferi prostorije.
Znam, onisifore. Na nekoj od ovih tema sam je citirala.
Jedna od najlepših ljubavnih pesama.
I postavila sam negde pitanje zašto se telesna ljubav smatra grehom, i da li je seksualni užitak greh - i nisam dobila adekvatan odgovor, osim onog da užitak i seks nisu greh ako su muškarac i žena u braku. Dakle, sve druge ljubavi - velike i iskrene - spadaju u greh.
Potpuno neprihvatljivo.
Zanimljivo zanimljivo. Nekako mi je bliza ona verzija o spavanju duse i da se treba probuditi nego da je
treba formirati ili stvoriti. Dusa vec postoji u coveku, kako bi ziveo bez duse?
al su ovdje svi bezdusni![]()
Шта значи то бездушни?
Valjda je mislio na nas koji ne verujemo u duhovni svet, ako sam se dobro izrazio!
Evo još jednog mog, malog doprinosa ovoj temi. Pesma, naravno, nije moja, pošto ja nisam pesnik.
Katie Melua - If You Were a Sailboat
If you were a cowboy, I would trail you
If you were a piece of wood, I’d nail you to the floor
If you were a sailboat, I would sail you to the shore
If you were a river, I would swim you
If you were a house, I would live in you all my days
If you were a preacher, I’d begin to change my ways
Sometimes I believe in fate
but the chances we create
always seem to ring more true
you took a chance on loving me
I took a chance on loving you
If I was in jail I know you’d spring me
If I were a telephone you’d ring me all day long
If I was in pain I know you’d sing me soothing songs
Sometimes I believe in fate
but the chances we create
always seem to ring more true
you took a chance on loving me
I took a chance on loving you
If I was hungry you would feed me
if I was in darkness you would lead me to the light
If I was a book I know you’d read me every night
If you were a cowboy I would trail you
If you were a piece of wood I’d nail you to the floor
If you were a sailboat I would sail you to the shore
If you were a sailboat I would sail you to the shore
Пионирка......пролазио сам крај Тјентишта...лепота је видети како пропаде демониште пропале идеологије...ту сам положио заклетву у 7 години и показао озбиљност и одговорност