Dupe vs. sise

Ja sam...

• Ukupno glasova
    37

mekflaj

Poznat
Poruka
7.906
Neprikosnovenost puslice kao najfemininijeg dela ženskog tela je neupitna, ali interesantna je borba za drugo mesto - zadnjica naspram sisića.

Čemu dajete prednost u smislu da vas više uzbuđuje, paru lepih guzova ili dojki?

Kako je ova tema puno puta pokretana, utiska sam da je Krstarica oduvek pretežno bila dupe-portal, ali sada ćemo kroz anketu konačno steći jasniju sliku.

bezimeni1

Primećen član
Poruka
637
Dupe je ipak veca asocijacija na neke konkretnije stvari jer je u blizini pecine, i intimnija je zona, dok sise imaju i mnogi muskarci a i kod zena su gole sise cesce na izvolte nego golo dupe.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
28.880
31654830-796E-48F7-B20A-324BF08EC79D.jpeg

Poruka
1.584
Neprikosnovenost puslice kao najfemininijeg dela ženskog tela je neupitna, ali interesantna je borba za drugo mesto - zadnjica naspram sisića.

Čemu dajete prednost u smislu da vas više uzbuđuje, paru lepih guzova ili dojki?

Kako je ova tema puno puta pokretana, utiska sam da je Krstarica oduvek pretežno bila dupe-portal, ali sada ćemo kroz anketu konačno steći jasniju sliku.
To ti je kao da poredis dup e i oko.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.602
Ja ne volim da se izjasnjavam po tom pitanju, javno.Ako kazem jedno, onda ce sve zenske da zakidaju ovo drugo. A ako se predomislim, ona ce: i kakav si ti to muskarac, ne znas ni sta voulis..
Na kraju moram da je opustam.
Bebe, aj govori ok ok ok ok sto brze i onda joj zatvaras i otvaras usta : knjok njok njok njok