pop80
Elita
- Poruka
- 16.296
je l bi izabrao neku bez dupeta i sa sisama ili dobro dupe a male sise??Ih, bre, mekflaj, možeš ti to bolje....
Sise, naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l bi izabrao neku bez dupeta i sa sisama ili dobro dupe a male sise??Ih, bre, mekflaj, možeš ti to bolje....
Sise, naravno.
Kako bez dupeta, mora dima dobro dupe, al sise mora velike, okrugle, na gotovs i prirodne...znači, prednost sise ..doba sisa neizrecivo užitak.je l bi izabrao neku bez dupeta i sa sisama ili dobro dupe a male sise??
ma da brate oćeš i jedno i drugo, pametan si ti.. e pa ne može..Kako bez dupeta, mora dima dobro dupe, al sise mora velike, okrugle, na gotovs i prirodne...znači, prednost sise ..
Tebe guzate više pale?ma da brate oćeš i jedno i drugo, pametan si ti.. e pa ne može..
pa ne mora da je veliko... ali.. da...tebe??Tebe guzate više pale?

Daj guzuLjudi, kako cemo iz ovoga da izvucemo konstruktivan razgovor?
..oces ja da apsolviram temu...Ljudi, kako cemo iz ovoga da izvucemo konstruktivan razgovor?

Ne moze. Ja sam sapio, moras prvo da izvuces konstruktivan razgovor i toplu rec i toDaj guzu
Ae..oces ja da apsolviram temu...![]()
Barbara je ovde. Ovo ce biti dodatno zanimljivo...oces ja da apsolviram temu...![]()
Ja sam vrlo konstruktivnaNe moze. Ja sam sapio, moras prvo da izvuces konstruktivan razgovor i toplu rec i to

Ti si bre bwesa jedna opakaJa sam vrlo konstruktivna![]()
MSM da ona nije baš nešto sisata ..lolBarbara je ovde. Ovo ce biti dodatno zanimljivo.
Hajde samo rakicu da sipnem,
To u opste nema veze: shiz got a big breeeeejn maj frendMSM da ona nije baš nešto sisata ..lol
..al ne da mi se..posle mene price nema pa mi posle dosadno...bolje nastavite sami da konstruisete...Barbara je ovde. Ovo ce biti dodatno zanimljivo.
Hajde samo rakicu da sipnem,

Dada, presudna stavka .To u opste nema veze: shiz got a big breeeeejn maj frend
Kazem ja mom najboljem drugu danas, gde nalazi te psihopate, treba da nadje neku normalnu kao sto sam jaTi si bre bwesa jedna opaka
e bas si...ne zaebaj..al ne da mi se..posle mene price nema pa mi posle dosadno...bolje nastavite sami da konstruisete...![]()
..ja sam brate moonjo, skladna...MSM da ona nije baš nešto sisata ..lol

Ok namazana. Big brejn ili big dupe kod muskarca?Kazem ja mom najboljem drugu danas, gde nalazi te psihopate, treba da nadje neku normalnu kao sto sam ja
Msm to sam namerno rekla da ga bocne
Hahhaha
Kako me je pogledaooooo
Kaze ti si gori psiho od njihsamo si namazanija
![]()
U to ime jedno drugarsko vaćarenje :..ja sam brate moonjo, skladna...![]()
Big dick&Big heartOk namazana. Big brejn ili big dupe kod muskarca?