- Poruka
- 77.429
skini boju pa ću ti verovatiŠta je tu licemjerno? Jesam li nešto preduzeo u okviru moderatorskih dužnosti? Prijave vam nisu rješene, a što možete i sami provjeriti. Dakle ja nisam moderisao ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skini boju pa ću ti verovatiŠta je tu licemjerno? Jesam li nešto preduzeo u okviru moderatorskih dužnosti? Prijave vam nisu rješene, a što možete i sami provjeriti. Dakle ja nisam moderisao ništa.
Svi smo mi bili moderatori i licemeran si kad kažeš da nisi više a jesiŠta je tu licemjerno? Jesam li nešto preduzeo u okviru moderatorskih dužnosti? Prijave vam nisu rješene, a što možete i sami provjeriti. Dakle ja nisam moderisao ništa.
Da si licemerKakvo je objašnjenje dao.
sad su on i šiptar koalicijalažov
možda i hoću e ćeš i onda da viriš šta sam prijavila
ahahahahahahaha objasnio i on tebi
![]()
jasno ko danSvi smo mi bili moderatori i licemeran si kad kažeš da nisi više a jesi
Da želiš da nemaš više privilegiju moderatora da vidiš stvari koje obični smrtnici ne mogu, do sada bi bila to rešena stvar
A ja je mogu sam sebi skinuti?skini boju pa ću ti verovati
Potresno.Da si licemer![]()
SVE JE JASNO (FOTO) (VIDEO)jasno ko dan
možeš ako treba i po cenu banaA ja je mogu sam sebi skinuti?
i ja kažemPotresno.
I šta bih time dokazao? A što se tiče onoga što smo pisali privatno iza toga stojim.možeš ako treba i po cenu bana
ako nisi sisa
ta finoća javno ne pali
seti se šta si mi pisao na pp
Маки је рођени политичар. Ја му предлагао да се запопи, али боље се уклапа међу политичаре. Мада би се и добро уклопио и међу Порфиријеве попове, свој на своме.Šta je tu licemjerno? Jesam li nešto preduzeo u okviru moderatorskih dužnosti? Prijave vam nisu rješene, a što možete i sami provjeriti. Dakle ja nisam moderisao ništa.
Мора да је био данас у цркви па се напунио благодати Духа Светога ко акумулатор струје. Види се из авиона смирење и доброта. Подсећа ме на свјатјејшег:op op vidi ti zelenog al se bahati![]()
Да, занимљиво.neće čkepi, tražio sam
vidiš nije problem u ovoj sitnoj buraniji
ja bi zatarabio ceo pdfja da ostanem da ima ko da zaebava![]()
pa ebiga ne bacaj bisere pred svinjeja bi zatarabio ceo pdf
postade kontejner smeća i mi sad bacamo smeće u taj kontejner.
pdf deponija
Није баш. Добар је пдф.ja bi zatarabio ceo pdf
postade kontejner smeća i mi sad bacamo smeće u taj kontejner.
pdf deponija
izgleda maki vas možda i banujeMa jeste mi svi baš smirenost i dobrota i poštenje iz vas izbijaju. Al dobro. Gledaćemo se u nekom drugom filmu. Uživajte u forumu.
Ђе ћеш болан, ко ће да одговара дежурним суботарима (Албанцима који глуме Македонце и Србе).pa ebiga ne bacaj bisere pred svinje![]()
pa bacam smećepa ebiga ne bacaj bisere pred svinje![]()
Ти, протестанту један, уозбиљи се. Протестанти су увек били озбиљни.pa bacam smeće![]()
jes kad si bio ostao sam i ko lud otvarao temeНије баш. Добар је пдф.
to citiraj makija nemoj mene ja sam devojčicaЂе ћеш болан, ко ће да одговара дежурним суботарима (Албанцима који глуме Македонце и Србе).
Пусти студенте и Вучића, родио си се за теолога.
Морам папи и кардиналима доказати да сам нешто радио.jes kad si bio ostao sam i ko lud otvarao teme