Evo ja sam JS i tvrdim da nije tako kao sto pises...

Mene niko ne kontrolise

Nije nista zabranjeno, nego jednostavno koristim vreme da se bavim lepim stvarima a ne da citam ili gledam smece...
mogu da idem gde hocu i da citam sta hocu...
Zavisimo samo od Boga njegovoh DUHA i njegove reci.
da li si cuo za izbirljivost kao i za savest....
e to je to...
takodje free willl
Sve mi je slobodno, ali nije sve za korist, sve mi je slobodno, ali neću da bilo što ovlada mnome. (1. Korinćanima 6:12) 
;
Postovanje senjena Mona. (Ja bih te rado oslovio sestrom, ali ne zelim da te vredjam, jer znam da vam nije dozvoljenoi da budete u bratstvu sa nejehovistima).
Mona, ovo je pravo cudo, upravo sad sam citao o tome u Kuli strazari, pa evo neka ti tvoja braca odgovore, da li si i ako jesi, koliko si slobodna:
KULA STRAZARA ZABRANJUJE GLEDANJE TV, SLUSANJE RADIJA
I CITANJE TUDJIH KNJIGA
Ali zato svoje naturaju svima.
Kula stražara od 1. 3.1988 str. 19-20
Pod naslovom: Ostaješ li cist u svakom pogledu? pise:
Ostati duhovno cist
14 Neki su se izložili opasnosti da se duhovno uprljaju kroz religiozne radio i televizijske emisije. Na primjer, u jednoj africkoj zemlji neka su braca gledala odredene televizijske filmove u kojima su praznovjerna gledišta tradicionalnih animistickih religija bila prikazana u povoljnom svjetlu...Ponekad im uspije uprljati tudi misaoni sistem. U Pricama Salamunovim 11:9 citamo: "Ustima svojim otpadnik gura bližnjega u propast."
15 Mnogi otpadnici apeluju na svoj ja, tvrdeci da nam se oduzima sloboda, cak sloboda da sami tumacimo Bibliju.
Zaboravili su što su naucili o Jehovi, njegovom svetom imenu i svojstvima. Oni više ne priznaju da sve što im je posredovano obzirom na biblijske istine imaju zahvaliti "vjernom i razboritom robu".,,
16 Jedan pokrajinski nadglednik iz Francuske primjecuje: "Neka su braca bila zavedena, jer nisu imala tocnu spoznaju". Stoga citamo u Pricama Salamunovim 11:9: "Spoznaja oslobada pravedne". To ne znaci da treba pokloniti pažnju otpadnicima ili se udubiti u njihovu literaturu, nego je potrebno marljivim, osobnim proucavanjem Biblije i biblijskih publikacija Zajednice steci "tocnu spoznaju svete tajne Božje". Tko bi onda, nakon što je stekao spoznaju, mogao biti tako znatiželjan da pokloni pažnju izjavama otpadnika? Ne daj se "nikome prevariti nadgovorljivim dokazima!" (Kološanima 2:2-4). Zabludnu religioznu propagandu – sasvim svejedno odakle potjecala – treba izbjegavati poput otrova. Zašto obracati se kome drugome, kad je naš Gospodin dao "vjernog i razboritog roba", da bi nam posredovao "rijeci vjecnoga života"? (Ivan 6: 68). Ja sam do sada procitao barem pedeset knjiga "vernog i razboritog roba" pa nisam nasao lažima."
A ja jasem!
Vidis Mona, vi vasu literaturu gurate svima, ikao je toliko dokazano da mnoge njene izjave nisu istinite, ali vama je zabranjeno da citate tudjju literaturu.
Vidis, mona ova tvoja braca svedoce da sam rekao istinu, tako je. Ako nije tako, ajde objasni nam.
Jednom sam posudio jednu knjigu jednom JS, koji me je slucajno posetio, a nije znao da kod mene vec mesecima dolazi njihov staresina, koji je bio dobar covek i dugo smo proucavali. Medjutim, kad me je on sledece sedmice posetio, rekao mi je da mu je sestra .... predala knjigu koju je od tebe dobila, poznato je to nama. Vise je nikad nisam dobio natrag.
Vidis Mona, ja imam i vis eod teorije, ima iskustva koja pokazuju pravo stanje i pravu sliku.