Šta napisa Mudri JS...
Po tebi je F.V. Franc neki pripadnik jehovinih svedoka. Na slici je...
Franc...a on nije neki pripadnik JS već ...šta li je bio ...o njegovom liku i delu možemo da pričamo do detalja ali sada ću se zadržati na onom šta je on kao prosvetljeni i pomazani bruklinski svedok koji je imao komunikaciju sa Bogom napisao u Kuli stražari u vezi sa ...krajem sveta 1975 godine...
'' ...Ali prema biblijskoj kronologiji po kojoj je Adam bio stvoren u jesen godine 4026. prije našeg računanja vremena, godine 1975. našeg računanja vremena završilo bi 6.000 godina ljudske povijesti i tada nam još predstoji 1.000 godina Kristovog kraljevstva. Pa ako mi i ne znamo datum kraja ovoga svijeta, mi ipak tačno znamo da je to još preostalo vrijeme skraćeno i da još ostaje nekako pet godina do svršetka od 6.000 godina ljudske povijesti.'' Kula stražara 01.01.71
''... mi za nekoliko godina dostižemo završetak prvih 6000 godina ljudske povijesti. I pitaj ga još, što to po njegovom mišljenju znači obzirom na pravu slobodu u Božjem smislu. Bit će on rado spreman da ti to objasni.'' Kula stražara 01.01.73
''...Sada se nalazimo u 1975. godini i nekoliko tisuća još živećih na Zemlji, članova pomazanog ostatka, unaprijed gledaju ostvarivanje tog radosnog izgleda. Rastuća »velika gomila«, ovcama sličnih drugova, gledaju zajedno s njima unaprijed na ulazak u novo uređenje, bez prekidanja života.'' Kula Stražara 01.05.1975.
'' ... mi stojimo neposredno pred Armagedonom... ''Kula Stražara 01.09.1975.
I hajde reci mi...da li je ovo poluistina ili laž...Ali...dobro razmisli da li češ Franca nazvati...lažovom...