Duhovit si, macane

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako vam je ovo što ste demonstrirali - humor, odlučujem se za doživotni celibat
Moraš nas razumeti, ima tu stvarno raznih priča. Lično, ja sam recimo imao hendikep. Kao dete sam imao sjajan smisao za humor, sve do trenutka kada sam u petom razredu pao s bicikla. Em sam ostao bez dva zuba, sa kopčom na glavi, em sam permanentno izgubio smisao za humor.

Evo 30 godina prođe, i dalje nema poboljšanja.

Moraš nas razumeti, ima tu stvarno raznih priča. Lično, ja sam recimo imao hendikep. Kao dete sam imao sjajan smisao za humor, sve do trenutka kada sam u petom razredu pao s bicikla. Em sam ostao bez dva zuba, sa kopčom na glavi, em sam permanentno izgubio smisao za humor.

Evo 30 godina prođe, i dalje nema poboljšanja.
Šta hoćeš da kažeš, da imaš 37 godina?

Koliko vam znači da se seksate sa osobom sa kojom se dobro zezate? sa kojom imate dobar humor?
I koliko koristite taj humor tokom samog sexa?

Ako poredimo seks sa osobama koje nam nisu duhovite i koje jesu, kako bi opisali razliku?
Jel se sa duhovitima lakše opustimo, jel divljiji sex?
ako bas mislimo direktno na smejanje, i te kako se kod oboje osete telesne vibracije i grcevi "tamo di treba" prouzrokovani smejanjem, mnogo brze se dodje do o.
Sam humor ne znaci nista u fizickom smislu ..........osim dobro raspolozenje.

Party Reaction GIF by ProBit Global

Koliko vam znači da se seksate sa osobom sa kojom se dobro zezate? sa kojom imate dobar humor?
I koliko koristite taj humor tokom samog sexa?

Ako poredimo seks sa osobama koje nam nisu duhovite i koje jesu, kako bi opisali razliku?
Jel se sa duhovitima lakše opustimo, jel divljiji sex?
Kao onaj panter crni sto je pobego u apatin, kazu da je divlji i da ga svako zeli ufatiti a on hara li hara druze🤣

Back