Duhovit si, macane

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.239
Koliko vam znači da se seksate sa osobom sa kojom se dobro zezate? sa kojom imate dobar humor?
I koliko koristite taj humor tokom samog sexa?

Ako poredimo seks sa osobama koje nam nisu duhovite i koje jesu, kako bi opisali razliku?
Jel se sa duhovitima lakše opustimo, jel divljiji sex?

Pa do nekle. Humor je dobar indikator kapiranja u nekim stvarima koje je teze reci u ozbilji i to te opusti. Kapiras se s nekim.
Al sad bas da uzivam da se keslam s njom dok treba da je spenkam s orlovskim strogim pogledom, a ona dole kekekekke pljas kekekeke pljas kmeeekekeke

Koliko vam znači da se seksate sa osobom sa kojom se dobro zezate? sa kojom imate dobar humor?

Ako poredimo seks sa osobama koje nam nisu duhovite i koje jesu, kako bi opisali razliku?

Pa ako stvarno ostoji takva osoba nebih trebalo pokvariti seksanjem

Pa do nekle. Humor je dobar indikator kapiranja u nekim stvarima koje je teze reci u ozbilji i to te opusti. Kapiras se s nekim.
Al sad bas da uzivam da se keslam s njom dok treba da je spenkam s orlovskim strogim pogledom, a ona dole kekekekke pljas kekekeke pljas kmeeekekeke
to što se sa neim možeš dobro zaebavati ne znači da ćete se uvek samo zaebaviti.. možda ponekad
dok je spenkaš može u jednom momentu nešto dobro odvaliti?

Ne. Sex je ozbiljna stvar. Ja volim ozbiljne teme tokom sexa. Ako je ona gore počenem priču kako ću da se zaljubim u nju i šta ćemo onda. I onda tako počne priča o budućem životu dok se ona nesvesno nabija i vrti i uvrće a priča o nečem ne vezanom za radnju. To me pali.

Volim duhovite ljude. Bilo koja vrsta humora, moze i crni, samo da je spontano, prirodno i najbitnije-sa smislom...ne ovo sad c/p prosledjivanje kojekakvih gluposti i neki prostacki, to ne.
Nisam nikad bila sa nekim ko nije opusten u tom smislu...ne moze me ni privuci neki mrgud.
Najlepse su mi interne zeze sto drugi ne kapiraju, to je sigurna uvertira...
Ko me inspirise, u stanju sam da se setim x viceva, citata iz filmova, knjiga, pesama, da budem dvorska luda, 1:1...

Back