Dugotrajna gotova jela

mario80

Stara legenda
Poruka
77.875
Imam zalihe ratne rezerve koje povremeno obnavljam za slučaj građanskog rata u srbiji ili neke kuge ili kolere.

Ovo je bukvalno nejestivo. Nešto između parizera i stiropora. Proizvodi neoplanta DOO. Valja deleze maxi DOO.

1000004126.jpg
1000004124.jpg
1000004125.jpg

Imam zalihe ratne rezerve koje povremeno obnavljam za slučaj građanskog rata u srbiji ili neke kuge ili kolere.

Ovo je bukvalno nejestivo. Nešto između parizera i stiropora. Proizvodi neoplanta DOO. Valja deleze maxi DOO.

Pogledajte prilog 1736083Pogledajte prilog 1736084Pogledajte prilog 1736086
za slučaj sudnjeg dana se skladišti
pasulj
kukuruz u zrnu
pirinač
makarone
leća
sardine.... (to je jedan deo onoga šta ja imam u mom skrivištu za slučaj raspada države)
a ove gluposti baci

Pirinac, brasno , ulje, pasulj , ali moras negde na sigurno , sve se krade, pa gde god da stavis....pirinac nece, to je sigurnije, pasulj hoce slabije ali hoce, ulje hoce sigurno da kradu...tako da treba to imati u vidu ......neka bakuta pravila pod medijskim pricama vece zalihe ajvara, kao da se obezbedi za zimu , naravno obili joj podrum i cao djaci , bure kieslog kupusa joj uzeli kad je vec tu ,da ne ide praznih ruku ...krompir jednu vrecu ostave, kulturni caci...

Ostavvili joj tegle sa paprikama to nisu hteli , ni krastavcice pola.....i ne znam sta je jos ostalo , ostali je da prezivi ...taman toliko...

Dok ne gledas i opazas sta se krade, ne znas, totalno si u zabludi , razmisljas kao obican covek, tek kad gledas tacno sta kradu sta ne kradu , postajes dubokosvestan...

Ima koliko hoces nasilja i kradja u postenoj Srbiji , bilo da je po kucama ili po stanovima i zgradama...

Ovo za makarone, to sam video kad je bio kovid, ali nikad nisam koristio , niti sada isto...
Ali sam video , po 100kg makarona covek uzme...to su nekoliko onih velikih oblepljenih pakovanja...
Ne koristim testenine, pa zato..

Back