Dugokose ili nedugokose devojke/žene...

bez obzira sto sam zensko, uvek glasam da zensko treba da ima lepu dugu negovanu kosu, i da je to zenstvenije od najlepse kratke kose
doduse ima zena kojima duga kosa ne stoji, ali definitivno duga negovana i lepa kosa je zenski atribut i tako treba i da bude
osim toga s dugom kosom mozes imati vise razlicitih frizura, pocevsi od toga da moze biti ravna, ukovrdzana ili samo uvijena, pa kika, pa pletenice, pa repovi, pa pundje...
toliko mogucnosti
oduvek sam volela dugu kosu i naravno uvek glasam za istu

i bas juce gledam po prevozu zene, starije zene su sve kratko osisane
to je valjda tako u Srbiji, kad postanes za bacanje, skratis kosu na baba frizuru
ne razumem majke mi :neutral:

Da ali na taj nacin svi postaju isti, vidis jednu video si njih hiljadu.
Ne mislim da se treba razlikovati po svaku cenu, prva ne postujem pravilo da treba istaci sebe u masi jer smatram da sam sa svim manama koje imam prirodno uklopljena u taj jedan tip zena i sumnjam da bi sa mnom i svetski strucnjaci uradili bilo sta bolje bez neke plastike. Ono sto volim da vidim je neki stav a kosa, sminka i odeca omogucavaju zenama neverbalnu komunikaciju. Poznajem masu zena preduge kose kao robnom lageru, smedja ravna duga kosa, poneka tamno smedja i retko koja bas kovrdzava. Sve ih listom zaboravim ali se odmah setim jedne buljave Madjarice koja nema obline, i ne trudi se da ih ima, nosi isfeniran na unutra francuski paz sa dugackim siskama i razdeljkom na stranu i uvek je u nekim sakoima i tesnim pantalonama...kad pomislim na negovanu curu, eto nje se prve setim jer u danasnje vreme skroz odudara od okoline

Back