gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
...koje su izazovnije, ženstvenije, više ili manje seksi ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kome sta stoji. Neko odlicno nosi kratku, neko dugu kosu.
Zbog takvih generalizacija kakva je kosa najzenstvenija ili najizazovnija i imamo gro devojaka sa identicnim dugim feniranim ili peglanim kosama ili blago talasasto na krajevima u vrlo slicnim nijansama.
To tvoja podsvest radi svojedobro, ovo su samo primeri za dužinu kose, nisam želeo da istaknem posebno plavuše
To tvoja podsvest radi svoje![]()
Gugl rasistanije majke mi, tako ih gugl rasporedio![]()
Modni trendovi se tu i tamo menjaju, frizure ostaju iste.Nisu to generalizovanja nego modni trendovi.
Nema to veze sa duzinom kose,seksipil ide od stava,od harizme,od onoga iznutra,nacin na koji zena nosi svoj friz.Svako doduse ima svoj ukus,neko vise voli plavuse,neko crnokose itd.
Ja volim dugacku kosu ali kada vidim neku devojku kratko osisanu a da joj lepo stoji tacno se zaljubim.Ima fantasticnih kratkih zurkicaIma veze.UGLAVNOM zenama bolje stoji nestoduza kosa.UGLAVNOM znaci u 95% slucajeva i vise od toga.
Modni trendovi se tu i tamo menjaju, frizure ostaju iste.![]()
Gugl rasista![]()
To sam i mislila, pojave se novi trendovi u frizurama, pa opet mnoge devojke ne odustaju od duge kose koju na isti nacin feniraju.Dobro, leb mu poljubim, nisu bas uvek iste, eto trend asimetricnih frizura, toga nije bilo oduvek.Primetio bih ranije takve frizove da su bili zastupljeni kao sada.
Zato sto mi se taj trend svidja.
![]()
To sam i mislila, pojave se novi trendovi u frizurama, pa opet mnoge devojke ne odustaju od duge kose koju na isti nacin feniraju.
Razumem da nekom ne stoji drugacija frizura i da zato ne voli promene, ali cesto ne odustaju ni od onih frizura koje za njih nisu najbolji izbor, samo zato sto je ustaljeno misljenje da ako malo skratis kosu, gotovo! Ode zenstvenost!
Uglavnom je problem ako su falične u glavu.Sve ostalo se da srediti uz malo šminke i podmazivanja....koje su izazovnije, ženstvenije, više ili manje seksi ?
![]()
![]()
kako misliš, preko dupeta na froncle ?![]()
Ima devojaka koje cu crkle pukle d aimaju dugu, bas dugu kosu
al nemaju dobar kvalitet kose
i onda im izgleda kao froncle da vise :confused:
tuzno.