Dugokose ili nedugokose devojke/žene...

gost 341997

Poznat
Poruka
7.321
...koje su izazovnije, ženstvenije, više ili manje seksi ?

5dbf13b52344838d12960bf2957d5271.jpg

IG2l2aSjT7do-SF-ewXGeOO4UOLBF8qUPz255_brybE

Sto se tice dugokosih devojaka-zena,mogu reci,da mi ih je vec,pun kufer.To je postalo toliko dosadno,da vise ne moze da se izdrzi. Sve devojke su tako
nemastovite.Sve imaju tu dosadnu dugu,ravnu kosu.Pa bar da stave neke talasice,neke uvojke.Sve izgledaju,kao da su izasle iz Kazneno-popravnog doma.
Da li je moguce,da sve devojke,zele toliko silno da lice ,jedna na drugu.Muka mi je,kada ih vidim na ulicama,kao da su stancovane,u nekoj kolektivnoj kolhoznoj
frizernici,za radnice na pirincanim poljima,Gvatemale.Takodje,mogu reci,da su mi se smucili i muskarci.Kao glupavi ovnovi,svi,ali bas svi,pustili brade,izgledaju
kao ustrojeni jarcevi.Kad vidim jos onog prdavca,sto vodi onaj sou,na Prvoj TV.E,i on pustio bradu,pa izgleda,kao majmun u slafroku.Zar nije lepo,da i devojke-zene,
kao i muskarci,da svako ima svoju individualnost.Cemu ta zedj,da svako lici na svakoga,a u stvari,da lici na budalu.

Dobro, leb mu poljubim, nisu bas uvek iste, eto trend asimetricnih frizura, toga nije bilo oduvek. :) Primetio bih ranije takve frizove da su bili zastupljeni kao sada. :D Zato sto mi se taj trend svidja. :)
To sam i mislila, pojave se novi trendovi u frizurama, pa opet mnoge devojke ne odustaju od duge kose koju na isti nacin feniraju.
Razumem da nekom ne stoji drugacija frizura i da zato ne voli promene, ali cesto ne odustaju ni od onih frizura koje za njih nisu najbolji izbor, samo zato sto je ustaljeno misljenje da ako malo skratis kosu, gotovo! Ode zenstvenost!

To sam i mislila, pojave se novi trendovi u frizurama, pa opet mnoge devojke ne odustaju od duge kose koju na isti nacin feniraju.
Razumem da nekom ne stoji drugacija frizura i da zato ne voli promene, ali cesto ne odustaju ni od onih frizura koje za njih nisu najbolji izbor, samo zato sto je ustaljeno misljenje da ako malo skratis kosu, gotovo! Ode zenstvenost!

Potpuno se slazem s tobom. :ok:

Back