Dugi nokti

• Začetnik teme Začetnik teme AleX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AleX

Ističe se
Poruka
2.502
Zasto klinke, tinejdzerke vole duge, izlivene nokte?
Lepo mi deluje kad vidim neku sa lepo uredjenim noktima normalne duzine.
Zasto su u fazonu da im vrhovi noktiju budu siljati?
Fetis, ili su videle od nekog drugog, ili nesto trece?

Ако смуваш једну такву обавезно да је користиш за чешање ил чачкање увета? Не знам шта друго да те посаветујем.

Zaista ne znam koji će matrag današnjim curama. Mada, meni je čudno to što pominjete ˇdanašnjeˇ, zar to nije bila oduvek neka ˇmodaˇ i kod odraslih žena, a ne samo kod tinejdžerki, i to odskora?

Volim kad kod devojke vidim negovane, normalne nokte, bez laka, bez produženih noktiju, jer, kad devojka ima lepe, negovane nokte, i ruke, negovana je i u potpunosti sigurno. Ne smeta ni kad cura ima neku boju laka na noktima (samo da nije crno :bljak: ), npr. roze je cool, pa i otvoreno crveno, pa i žuto, nebo-plavo... ok i ako su malo duži, ali da su tako dugi, da kad te pomiluje po obrazu, shvatiš da bi ti lice bolje prošlo da ti je raspalila šamarčinu, to je stvarno odvratno, i ne kontam zašto se devojke na tako nešto lože...

A za veštačke, naravno, još jedan :bljak:

Imam ja vestacke nokte..doduse nisu spicasti, ne daj Boze, nego obli i nisu previse dugi, bas izgledaju prirodno, niko do sad nije primetio da su vestacki :D Vestacki nokti imaju dosta prednosti (i nedostataka naravno) u odnosu na prirodne nokte..:) Ja sam ih nadogradila jer sam grickala nokte pre toga i nikako nisam mogla da prestanem :) Sad i kad sam pre par meseci skinula nadogradnju na mesec dana bili su mnogo jaci i nisam ih vise grickala :) A na vestackim noktima i lak MNOGO duze traje (sto znaci da ne moras svaki drugi dan da lakiras nokte, sto meni bar mnogo znaci jer mrzim to da radim), i ne moras svaki da skines ako ti se jedan polomi (samo odes da ti stavi taj jedan)..
Ja ih placam 10 eura..to je oko 1000 dinara, ne znam sad tacno..i korekciju 7 na svakih 20-ak dana..a ako mi se polomi neki nokat ranije to ne placam..bas nije skupo:)

Ne volim nadograđene nokte, pogotovo one špicaste, još kad stave one priveske što oni zovu pirsingom, pa cirkone, šljokice. Da ne pričam kako odvratno izgleda kada nokti izrastu, a ne bi skinule nadogradnju pa da si bogotac. Moji nokti su srednje dužine, taman da mogu da funkcionišem sa njima a da u isto vreme izgledaju uredno. Od boja za lakove ne koristim samo pink i one previše šljašteće, sve ostalo dolazi u obzir.

A nije li mnogo dati 1000 dinara samo da se naprave? o.O

Pa jeste, pogotovo zato što sa korekcijom koštaju jedno 2000 dinara mesečno minimum. Meni bi bilo žao da bacim tolike pare na nokte, pošto mogu sami da mi lepo narastu, a i ne pada mi teško da ih održavam, ali mogu da razumem neke devojke koje ih stavljaju. Recimo sa takvim noktima je mnogo teže kopati bubuljice, tako da ih neke devojke između ostalog i zbog toga stavljaju.

Back