Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Neki kazu trpe zbog djece.Nije samo da se zasite nego tu u nekom trenutku prestane i ljubav, a u tako dugim vezama, ne možete ni da skapirate da se ljubav ugasila. Previše naviknete jedno na drugo i ne primetite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki kazu trpe zbog djece.Nije samo da se zasite nego tu u nekom trenutku prestane i ljubav, a u tako dugim vezama, ne možete ni da skapirate da se ljubav ugasila. Previše naviknete jedno na drugo i ne primetite.
Da i to je jako pogrešno. Onda više trpe ta deca.Neki kazu trpe zbog djece.
ehh nisu sva iskustva istaBrak je obaveza , brate, tek ti kazu kad potpises sta trba da radis, al kasno.
Taman pomislis pivo, fotelja, TV, kad ono...uzas...
Dobro neko voli vino, a ni fotelje nisu sve iste....ehh nisu sva iskustva ista
Neka su i goraehh nisu sva iskustva ista
Iskreno...ne mislim ništa posebno.Sta mislite o ovom "fenomenu"? Da li ste se u okolini susretali cesto sa ovim slucajem? Da li vam se cini da je sve vise ovakvih slucajeva?
Znam.Trpe gledajuci njih dvoje.Da i to je jako pogrešno. Onda više trpe ta deca.
Moj burazer od strica bio 4 godine sa devojkom i venčali se i nakon mesec dana on se vratio kod mame.Sta mislite o ovom "fenomenu"? Da li ste se u okolini susretali cesto sa ovim slucajem? Da li vam se cini da je sve vise ovakvih slucajeva?