Sta mislite o ovom "fenomenu"? Da li ste se u okolini susretali cesto sa ovim slucajem? Da li vam se cini da je sve vise ovakvih slucajeva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije fenomen,brak i veza su dve razlicite stvari.
E to se meni desilo. Veza duga 10 godina, na kraju ništa. Svako na svoju stranu kao da nismo ni bili zajedno...mjok, pre ce da bude - duga veza, nista brak-
Joj tugeE to se meni desilo. Veza duga 10 godina, na kraju ništa. Svako na svoju stranu kao da nismo ni bili zajedno...
Ima toga i smatram da je to dobro.Kod dugih veza,seks je vrlo kvalitetan,To sto uglavnom brak traje kratko,pa sta.? Ide se u drugu dugu vezu,i seksSta mislite o ovom "fenomenu"? Da li ste se u okolini susretali cesto sa ovim slucajem? Da li vam se cini da je sve vise ovakvih slucajeva?
Ne znam čemu hedonizam može da smeta u vezi, a mala zdrava doza sebičnosti ( ali ne ona ružna samoživost) je takođe poželjna.Hedonizam, samozivost, a samim tim i los zajednicki zivot..
Da posle duge veze ide nov partner i odma padne i brak i deteSta mislite o ovom "fenomenu"? Da li ste se u okolini susretali cesto sa ovim slucajem? Da li vam se cini da je sve vise ovakvih slucajeva?
Ne znam čemu hedonizam može da smeta u vezi, a mala zdrava doza sebičnosti ( ali ne ona ružna samoživost) je takođe poželjna.
Ako mi nešto treba, to uzmem, ili uradim, bez obzira na to da li taj neko hoće ili neće da učestvuje. Ili- ja ne učestvujem u nečemu što me ne radi, nismo vezane vreće. U seksu takođe, da nema te lične potrebe i želje da se nešto dobije za sebe, ne bi bilo zanimljivo i ne bi postojao smisao.
Još da pojasnim, nije mi problem da dam i ništa da ne dobijem zauzvrat, kao ni da primim više nego što sam dala. Balans će sam da se napravi.
Tačno je. Ne znam ni za jednu vezu koja je trajala duže od 5 godina da je uspela da se pretoči u brak koji je trajao bar još 5 godina.Sta mislite o ovom "fenomenu"? Da li ste se u okolini susretali cesto sa ovim slucajem? Da li vam se cini da je sve vise ovakvih slucajeva?
Ja ih znam nekoliko...Nema pravila,sve zavisi od ljudi.Znam parove koji su se posle NEDELJE poznanstva i neke veze zenili/udavali pa imaju decenije skladnog braka iza sebe.Znam lika koji je ozenio profi Ukrajinku iz Karakuse,brak im je sjajan.Tačno je. Ne znam ni za jednu vezu koja je trajala duže od 5 godina da je uspela da se pretoči u brak koji je trajao bar još 5 godina.
Da dodam, nije to neki moderan fenomen, tako je bilo i pre 40 godina
Ma nije tuga, supericaJoj tuge
Zasite se valjda jedno drugog.Ma nije tuga, superica![]()
Nije samo da se zasite nego tu u nekom trenutku prestane i ljubav, a u tako dugim vezama, ne možete ni da skapirate da se ljubav ugasila. Previše naviknete jedno na drugo i ne primetite.Zasite se valjda jedno drugog.