DSS I SRS ODBILE PATRIOTSKI BLOK SA DVERIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Двери воде у бици за парламент против ДСС и СРС, само нек форсирају чињеницу Ето ми смо нудили коалицију, а нису хтели са нама и купе гласове разочараних.

I treba svi da glasaju za Dveri,kad su ovi konjine...Uzeli bi zajedno jedno 20%.

Двери воде у бици за парламент против ДСС и СРС, само нек форсирају чињеницу Ето ми смо нудили коалицију, а нису хтели са нама и купе гласове разочараних.

ДСС је мање више стабилан и самостално могу да прескоче цензус, али СРС нема шансе. Ево ја као дугогодишњи СРС гласач ћу сада гласати за Двери+Образ+Заветници.
Било би најбоље да су се сви окупили, рачунајући још и 1389+наши .... али шта је ту је.

Dveri ce "pokupiti" glasove razocaranih glasaca SNS a ne SRS ili DSS.
Ali, samo pod uslovom da im budu dostupni glavni mediji u kampanji, makar koliko i novoformiranim strankama i koalicijama. Isto mislim i za SRS.

За све што су ме цитирали - ствар је проста, Двери су активније, док су СРС и ДСС испушене муштикле, СРС добија директиве из Хага, сад више ни не знам ко је у некада моћној и злогласној Централној Отаџбинској Управи и у СРС-у, ДСС врти исту причу - Коштуницу само занима анти ЕУ прича и ниочему друго не прича само дрви о томе, гласају их људи и ништа, евидентно је да је то гласачко тело разочарано и да ће након овог вапаја који су Двери упутиле а које су те две странке одбиле - гласови отићи Дверима.

Е сад енигма је - људи који су некад гласали СРС су на прошлим изборима гласали СНС, и као што смо могли да видимо тај тренд се поновио на општинским изборима - оно што је и даље фасцинантно је да ли су ти бивши СРС гласачи спремни да гласају за ЛДП политику коју примењује СНС.

- - - - - - - - - -

Dveri ce "pokupiti" glasove razocaranih glasaca SNS a ne SRS ili DSS.
Ali, samo pod uslovom da im budu dostupni glavni mediji u kampanji, makar koliko i novoformiranim strankama i koalicijama. Isto mislim i za SRS.

Гласачи СНС-а су екс гласачи СРС-а, то је то дисциплиновано бирачко тело бар на прошлим изборима.

За све што су ме цитирали - ствар је проста, Двери су активније, док су СРС и ДСС испушене муштикле, СРС добија директиве из Хага, сад више ни не знам ко је у некада моћној и злогласној Централној Отаџбинској Управи и у СРС-у, ДСС врти исту причу - Коштуницу само занима анти ЕУ прича и ниочему друго не прича само дрви о томе, гласају их људи и ништа, евидентно је да је то гласачко тело разочарано и да ће након овог вапаја који су Двери упутиле а које су те две странке одбиле - гласови отићи Дверима.

Е сад енигма је - људи који су некад гласали СРС су на прошлим изборима гласали СНС, и као што смо могли да видимо тај тренд се поновио на општинским изборима - оно што је и даље фасцинантно је да ли су ти бивши СРС гласачи спремни да гласају за ЛДП политику коју примењује СНС.

- - - - - - - - - -

Гласачи СНС-а су екс гласачи СРС-а, то је то дисциплиновано бирачко тело бар на прошлим изборима.

Neka onda glasaju za SRS, ja cu biti zadovoljan posto bi tako i SRS usla u Skupstinu a to je od izuzetnog znacaja radi zastite pronene Ustava po zahtevu Brisela.
Mene samo zadovoljava da se u skupstini stvori dovoljan broj patriota koji ce onemoguciri daljnji raspad i rasrodaju zemlje. Kako ce se oni zvati, najmanje je vazno ako budu zastupali takve stavove.

To moze da pali samo u izvesnoj meri. Ako se pretera delovace kao da mole za koaliciju da bi presli cenzus.

Тако је Џос.Време је последње дошло за активирање и оних који нису партијашки опредељени и који већ годинама бојкотују и ове вишестраначке избора као што су бојкотовали и једнопартијске титоистичке. То је она Србија која ћути, која је живнула у моменту увођења вишестраначког система, али се опет повукла пред трансформисаним комуно фракцијама. Такве људе не могу да мотивишу ни партије ни њихове непринципијелне коалиције, али може да их мотивише истински родољубиви блок , па нека странке настављају своју страначку утакмицу, али да знају да иза њих не стоје само њихови гласачи него родољубива Србија,па морају да пазе шта раде и да се не залећу у партијашењу.

Тако је Џос.Време је последње дошло за активирање и оних који нису партијашки опредељени и који већ годинама бојкотују и ове вишестраначке избора као што су бојкотовали и једнопартијске титоистичке. То је она Србија која ћути, која је живнула у моменту увођења вишестраначког система, али се опет повукла пред трансформисаним комуно фракцијама. Такве људе не могу да мотивишу ни партије ни њихове непринципијелне коалиције, али може да их мотивише истински родољубиви блок , па нека странке настављају своју страначку утакмицу, али да знају да иза њих не стоје само њихови гласачи него родољубива Србија,па морају да пазе шта раде и да се не залећу у партијашењу.

Али нема блока, о томе се ради, како мотивисати људе да гласају ?

Не подржавам ни програме ни политику Двери, ДСС-а ни СРС али би волео да изађе што већи број људи на изборе, а не да гласови 15 посто бирачког тела одлучују ко ће да буде Власт.

П.С. одличан АГапе вечерас ко није гледао - нек одгледа.

Slazem se @Vucji! Koliko ja vidim postoje samo dve opcije:
1. Pro EUropska koja ce ici u vise kolona ali svi imaju isti program-program LDP
2. Anti EUropska koja ce ici takodje (na zalost)u vise kolona i gde postoje dve "struje"-proruska i "neutralna".

U ovom trenutku najmanje je vazno za koju kolonu se glasa, vec za koju opciju. Prva nas vodi u potpunu propast i dalje rastakanje zemlje pod isprikom da je to "jedino realno moguci put da zivimo kao sav svet" a druga daje sansu da najpre sprecimo dalju propast i da se okrenemo sebi i zastiti svojih a ne tudjih interesa.

DSS je na proslim izborima imao oko 8.5%, otprilike toliko ce imati i sada tako da njihovo odbijanje i mogu da razumem ali radikali znaju da sami nemaju sanse da preskoce cenzus a ipak odbijaju koaliciju koja bi garantovala cenzus.
steta, jer dss oko 8% i srs+dveri oko 8% bi bio dobar rezultat u ovom trenutku za srpsku stvar i odbranu ustava

DSS je na proslim izborima imao oko 8.5%, otprilike toliko ce imati i sada tako da njihovo odbijanje i mogu da razumem ali radikali znaju da sami nemaju sanse da preskoce cenzus a ipak odbijaju koaliciju koja bi garantovala cenzus.
steta, jer dss oko 8% i srs+dveri oko 8% bi bio dobar rezultat u ovom trenutku za srpsku stvar i odbranu ustava

Zapravo, DSS je na proslim izborima imao 7,00%. A u odnosu na rezultate iz 2012, na lokalu su 2013-te izgubili oko 35% glasova.

Zapravo, DSS je na proslim izborima imao 7,00%. A u odnosu na rezultate iz 2012, na lokalu su 2013-te izgubili oko 35% glasova.

Tacno, greska. Svejedno ne menja mnogo racunicu, da bi patriotske stranke mogle da imaju zajedno oko 15, 16% na dve liste.

a dss ce izvuci sto su trazili i dobili ocenu ustavnosti vojvodine, sto je velika stvar za drzavu, to je nesto opipljivo i konkretno, sada ce to da forsiraju pored toga da su jedina anti eu stranka u skupstini. Imaju sad i ovu podrsku putinove jedinstvene rusije

ali ako opet samo oni predju cenzus, dzabe sve, nista nismo dobili osim eto tog glasa protiv eu u parlamentu, ali ustav ce ostati ugrozen, sto je trenutno najveca opasnost

Poslednja izmena:
Али нема блока, о томе се ради, како мотивисати људе да гласају ? (...)

Једини начин је кампања 'од врата до врата'.
Међутим, за то је потребна озбиљна страначка инфраструктура.
Дверци, који су овде тема, и нису странка већ НВО, и немају месне односно општинске одборе са члановима - искусним страначким активистима, а који би такву кампању одрадили.

Питање над питањима би гласило: Зашто и ко мути воду од опозиционих функционера и не дозвољава да се СРС, Двери, ДСС уједине.
Врло једноставно. ДСС-овци неће са дверцима јер су у Земуну, Зајечару и Оџацима у коалицији са дверцима доживели пад од неколико процената.
СРС неће са дверцима јер их ови зову да би им уништили тврди националистички 'бренд' (који им је уз Магистрат још једино преостао уз наду да ће им се Шешељ вратити жив о.г.) затим би преко својих повереника у врху СРС избацили Радету, Шаровића, Красића, Јојића и остале и преотели странку, и предали је Вучићу на тацни. Такође, ваља напоменути да је до сада СРС увек излазила сама на изборе, тако да оволико арлаукање и наводно "чуђење" двераца што СРС неће у коалицију долази услед губитка значајаног хонорара, а који им се већ смијешио ('Алек' пара има).

Poslednja izmena:
Врло једноставно. ДСС-овци неће са дверцима јер су у Земуну, Зајечару и Оџацима у коалицији са дверцима доживели пад од неколико процената.
СРС неће са дверцима јер их ови зову да би им уништили тврди националистички 'бренд' (који им је уз Магистрат још једино преостао уз наду да ће им се Шешељ вратити жив о.г.) затим би преко својих повереника у врху СРС избацили Радету, Шаровића, Красића, Јојића и остале и преотели странку, и предали је Вучићу на тацни. Такође, ваља напоменути да је до сада СРС увек излазила сама на изборе, тако да оволико арлаукање и наводно "чуђење" двераца што СРС неће у коалицију долази услед губитка значајаног хонорара, а који им се већ смијешио ('Алек' пара има).
То нема никакве логике јер горе набројани функционери СРС су идеални за СНС. Нема потребе да се мењају, по напредњачкој логици.

Једини начин је кампања 'од врата до врата'.
Међутим, за то је потребна озбиљна страначка инфраструктура.
Дверци, који су овде тема, и нису странка већ НВО, и немају месне односно општинске одборе са члановима - искусним страначким активистима, а који би такву кампању одрадили.

:ok: vidis kako mozes lepo pisati kada iz tebe ne govori mrznja i ideologija.

То нема никакве логике јер горе набројани функционери СРС су идеални за СНС. Нема потребе да се мењају, по напредњачкој логици.
Па да су "идеални" за СНС они би већ били тамо. Диплома никада није затворио врата за њих. Нпр. Мартиновић је прешао у СНС без проблема.

- - - - - - - - - -

:ok: vidis kako mozes lepo pisati kada iz tebe ne govori mrznja i ideologija.

Двери Магистрата су остала заувек затворена за дверце :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back