DSS I SRS ODBILE PATRIOTSKI BLOK SA DVERIMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravo bi pitanje bilo:
Zasto bi DVERI ukoliko nisu fingirana opozicija,
zahtjevale savez sa davno provaljenim, podmetnutim od Milosevica radikalima
i intelektualno fizickim jalovcima izrovanim najpodlijim tajkunima, DSSom?????

Pravi odgovor bi dobio samo ako se zapitas da li nas bezalernativni put u EU vodi ka napretku, blagostanju i teritorijalnom integritetu i ko se za to zalaze. Kada nadjes odgovor na to pitanje, pokusaj onda logickim zakljucivanjem da vidis ko stoji na suprotnoj strani. Mozda ti postane malo jasnije, ako uopste imas sposobnost razmisljanja u tom pravcu.

Pravi odgovor bi dobio samo ako se zapitas da li nas bezalernativni put u EU vodi ka napretku, blagostanju i teritorijalnom integritetu i ko se za to zalaze. Kada nadjes odgovor na to pitanje, pokusaj onda logickim zakljucivanjem da vidis ko stoji na suprotnoj strani. Mozda ti postane malo jasnije, ako uopste imas sposobnost razmisljanja u tom pravcu.

Djecace dragi, zar te niko jos nije naucio, da na tarabu sa izvjesnim natpisom nad rupom ne nasrces????
Izmedju deklarativnog i sustinskog, u ovom svjetu, stoji ponor u koji sve budale treba potrpati!!!!

Cenim to sto pokusavas korektno odgovoriti svakome ali mislim da imas ogranicenje zvano radikalske floskule. Sve si ih uglavnom izneo u ovom postu. Poseban biser je ovih 0,38%. A gde je 25% sa prethodnih izbora?
To izgleda za radikale nije vazno vec ovih 0,38 %. i to se bas zna da su Dveri uzele? Neverovatno dokle moze ici partijska naivnost.[/QUOTE]

SRS bi ušla u parlament sa više glasova i od koštunjavog, da nisu razne dveri, snp-ovi, naši, vaši, ssj-ovi i ostali počeli da se predstavljaju kao "istinski nacionalisti". Tih 0,38% je navedeno, jer je to najbitniji deo, koliko im je falilo da uđu u skupštinu.

To izgleda za radikale nije vazno vec ovih 0,38 %. i to se bas zna da su Dveri uzele?

A ko bi drugi mogao da im uzme glasove? LDP?
Dobro, jasno je da je OGROMAN DEO glasačkog tela prešao u SNS, ali ono malo ljudi što je ostalo verno Srpskom Nacionalizmu je razbijeno preko koštunjavog, dveri i ostalih sekti koje su se kandidovale na izborima. To je glavni problem!

Neverovatno dokle moze ici partijska naivnost.

Slažem se sa Vama. Jasno se vidi kada članovi partija i NVO-a žmure na jedno, a većinom slučajeva, na oba oka...

Djecace dragi, zar te niko jos nije naucio, da na tarabu sa izvjesnim natpisom nad rupom ne nasrces????
Izmedju deklarativnog i sustinskog, u ovom svjetu, stoji ponor u koji sve budale treba potrpati!!!!

Tako ti dokaza ono sto sam pretpostavio. Umesto ukljucenja mozga u mali napor logickog zakljucivanja, ti oplete po meni.
Ali, ponovicu pitanje jednostavnije pa mozda pomogne: Koje stranke su za bezalternativni put u EU i kakav napredak nam je dosadasnji put doneo?
Ako uspes odgovoriti na ovo, postavicu i ono druugo pitanje jer su logicnoj vezi. Ako ne znas da je x=2 nece znati ni koliko je 3x.

Iskreno te zalim. Sem ironije naucene na pripremnim sastancima SNS-a nista drugo ne umes. Izgleda vam je svima Vlada Djukanovic instruktor jer je istu nebulozu jutros sirio sa Vuckove tv.
Sad te jos vise zalim. Zaista se brukas sa tim izmisljotinama Veljinim za koje mu je i rodjeni brat rekao da je laz. Ali, cilj i nije istina vec materijal za vas, Vuckove sajber vojnike.

:sad2: Ti me ožali ko da sam umreo ... :(

Živeli Boško stariji i mlađi. Samo da pobede na IZBORI. :)

Slušao sam malo danas GN - isti Fokus. Monolozi slušalaca koji se svi međusobno poznaju i pitanja voditelja: kako je stari, a slušalac odgovara, dobro, pozdraviću ga. A vi, slučajni slušaoče, što pa slušate privatne razgovore na internet radiju :)))

I naravno, DŽO, nema nikakve zabrane onog časopisa Tabu o kom smo govorili. Pune kamare na kioscima. Znači, nije istina da su ih zabranili.

WSJlzMM.png

Đuka, majstore gebelsovanja ! :klap: :lol:

Slušao sam malo danas GN - isti Fokus. Monolozi slušalaca koji se svi međusobno poznaju i pitanja voditelja: kako je stari, a slušalac odgovara, dobro, pozdraviću ga. A vi, slučajni slušaoče, što pa slušate privatne razgovore na internet radiju :)))

I naravno, DŽO, nema nikakve zabrane onog časopisa Tabu o kom smo govorili. Pune kamare na kioscima. Znači, nije istina da su ih zabranili.

Ja nemam pojma o tom casopisu. To je neko drugi rekao a ja sam samo trazio da onaj ko je to napisao okaci prvu stranu da vidimo o cemu se radi.
A, to sto pricas za radio, povremeno deluje tako, posto se javlja dosta ljudi sa Fokusa ali, mene su na fokusu iskljucili cim sam pomenuo rec od zabranjena tri slova SNS a ovde se ispaljuju svi rafali na Dveri i niko se ne iskljucuje. Pokusaj da se javis, sam utvrdis cinjenice koje navodim, pa onda stavljaj primedbe.
Danas su one devojke na Fokusu jasno stavile do znanja sta se sme a sta ne sme reci. Cak je i VDj bio tolerantniji.

Zar ne primecujes da su ti skoro svi postovi u istom stilu-podvalis nesto pa ako neko otkrije, otkrije ako ne zaradio sam platu.

Молим?! шта подваљујем? у мом post_у који прати YU-тјуб навео сам да је то снимак на коме дотични Вукичевић говори на трибини Вацићевог СНП1389, а да бих ти илустровао моју тврдњу да дотични ради против странке чији је заменик генералног секретара. Тада, уочи избора 2012, помагао је и пропагирао Вацића, а сви знамо ко је - заправо чији је Вацић. У то предизборно време Вукичевић је на свом сајту тачније форуму дозвољавао напредњацима да воде отворену кампању, нарочито против СРС, да вређају Воју, да пишу како треба да рикне у Хагу и слично, и нико од те групе напредњака није попио бан!
Данас на истом том форуму "Српски националисти" ведри и облачи незванични администратор форума и члан "старешинства" Срђан Ного, под псеудонимом "N.S." ; тај на сва уста грди СРС што неће у коалицију са његовом НВО. И, ГЕНИЈЕ, ДО КОГ ЗАКЉУЧКА СЕ ДОЛАЗИ? да ја "измишљавам"! Ајде не брукај се, чак и овај пијани нео-коминформац који не зна где је може да види у чему је ствар. На делу је операција уперена против СРС, а иста се води из два разлога:
1. једина десна странка која је СТВАРНО против Велике Немачке пардон Европске Уније
2. 'Алек' не би могао да поднесе да се Радета, Шаровић, Красић, Јојић и остали појаве у скупштини

Zato što su talibani počeli da koriste nacionalističku propagandu, a svoj verski fundamentalizam su stavili u drugi plan do posle izbora...
Znam mnogo ljudi koji su rekli da više nikada neće glasati za njih...
Знам и ја доста који су рекли да ће гласати за њих, а раније нису гласали.
Иначе, покрет Двери нису православни фундаменталисти, а камо лепе среће да јесу!...

Naravno da jeste. Ali savez sa dverima, obrezom, ssj-om i ostalim kombi partijama, može samo da donese još više štete SRS-u, nego koristi.
Куд ћеш сада веће штете, па јел видиш да сте скроз потонули?

Ma Vi izgleda postadoste i politički stručnjak... To je Vaš stav, ja tvrdim da su njih uništile mnoge organizacije koje se pozivaju na ljotića, velimirovića i kodreana u isto vreme...
A ko je instalirao koštunjavog 5. oktobra? Da nisu Kinezi možda?
А шта фали Љотићу, Велимировићу и Кодреануу?...И које су то организације "уништиле" радикале, шта лупаш??..СРС је сама себе срозала.

Коштуницу је народ изабрао. Хтели су да мењају катастрофалног Милошевића а добили још горег Тадића, Чанка и сличне.

Ко је инсталирао комунизам у Русији, а ко Тита у Србији?..Ко је наследио Тита у Србији, а?..И шта сада?...

Знам и ја доста који су рекли да ће гласати за њих, а раније нису гласали.
Иначе, покрет Двери нису православни фундаменталисти, а камо лепе среће да јесу!...

Ajde da vidimo i to čudo!

Куд ћеш сада веће штете, па јел видиш да сте скроз потонули?

Ko je potonuo? SRS?! Pa ko je odgovoran za to?! Ja se ovde ubih da dokažem da su upravo te razne sekte uništile Srpski Nacionalizam sa svojim pristupom ljudima, a naročito na televiziji...
Da se bar drže onoga što je ljotić pisao, a ne da koriste retoriku Srpskih Nacionalista, SRS bi imala sigurnih 10% glasova!

А шта фали Љотићу, Велимировићу и Кодреануу?

Ništa! Vidiš koliko ljudi glasa za nacionaliste otkad su fundamentalisti citirali ljotu javno na televiziji...

...И које су то организације "уништиле" радикале, шта лупаш??..СРС је сама себе срозала.

Sve te organizacije/sekte/kultovi treba da se pogase, pa da vidite koliko će glasova dobiti SRS!

Коштуницу је народ изабрао. Хтели су да мењају катастрофалног Милошевића а добили још горег Тадића, Чанка и сличне.

Ко је инсталирао комунизам у Русији, а ко Тита у Србији?..Ко је наследио Тита у Србији, а?..И шта сада?...

Koštunicu su NATO bombe instalirale...

Ne raspravljam sada o Komunizmu, niti je tome mesto na ovoj temi...

Ko je potonuo? SRS?! Pa ko je odgovoran za to?! Ja se ovde ubih da dokažem da su upravo te razne sekte uništile Srpski Nacionalizam sa svojim pristupom ljudima, a naročito na televiziji...
СРС је поступала све време као нека секта, оне мајице са беџевима и остале глупости, па то се народу огадило.

Da se bar drže onoga što je ljotić pisao, a ne da koriste retoriku Srpskih Nacionalista, SRS bi imala sigurnih 10% glasova!
Ма да..
Прво кажеш: то су комби-организације, а онда и да су уништиле СРС?!..Па каква је то СРС организација која допусти да је неки "комби" уништи?..

И како је могуће да 70% чланова СРС преко ноћи постану отворени еврослинавци?!..Значи, да су били трули изнутра годинама уназад..

Ništa! Vidiš koliko ljudi glasa za nacionaliste otkad su fundamentalisti citirali ljotu javno na televiziji...
Па, такви гласају за Двери, СРС се оградила од Љотића.
Шта ти параноишеш овде?..

Sve te organizacije/sekte/kultovi treba da se pogase, pa da vidite koliko će glasova dobiti SRS!
Хаха..па, већ сте имали 1, 2 МИЛИОНА гласача уз себе па нисте дошли (или нисте хтели?) на власт!..
Готово је сада, пропуштене су све шансе..Последње остаје да се прикључите Дверима али ви поносно пропадате дубље.
Koštunicu su NATO bombe instalirale...
Нису. Изборе је расписао Милошевић (пре времена) иако то није морао, и у мирној (а не ратној) атмосфери.

Ne raspravljam sada o Komunizmu, niti je tome mesto na ovoj temi...
Ееее, па то није у реду!..Лепо те питам ко је инсталирао Лењина, Тита и Милошевића????

Молим?! шта подваљујем? у мом post_у који прати YU-тјуб навео сам да је то снимак на коме дотични Вукичевић говори на трибини Вацићевог СНП1389, а да бих ти илустровао моју тврдњу да дотични ради против странке чији је заменик генералног секретара. Тада, уочи избора 2012, помагао је и пропагирао Вацића, а сви знамо ко је - заправо чији је Вацић. У то предизборно време Вукичевић је на свом сајту тачније форуму дозвољавао напредњацима да воде отворену кампању, нарочито против СРС, да вређају Воју, да пишу како треба да рикне у Хагу и слично, и нико од те групе напредњака није попио бан!
Данас на истом том форуму "Српски националисти" ведри и облачи незванични администратор форума и члан "старешинства" Срђан Ного, под псеудонимом "N.S." ; тај на сва уста грди СРС што неће у коалицију са његовом НВО. И, ГЕНИЈЕ, ДО КОГ ЗАКЉУЧКА СЕ ДОЛАЗИ? да ја "измишљавам"! Ајде не брукај се, чак и овај пијани нео-коминформац који не зна где је може да види у чему је ствар. На делу је операција уперена против СРС, а иста се води из два разлога:
1. једина десна странка која је СТВАРНО против Велике Немачке пардон Европске Уније
2. 'Алек' не би могао да поднесе да се Радета, Шаровић, Красић, Јојић и остали појаве у скупштини

Sto se toliko trudis da ponovis ono sto si vec rekao. Bas mene briga za tamo neke sajtove i ko je na njima o kome sta pisao? Kakve to veze ima sa temom i cime to dokazuje tvoje tvrdnje o otimanju nekog magistrata? Mislim, stvarno! Ostavi te nebuloze za neke teoreticare nacionalizma koji se kobajagi takmice ko je veci na tom sajtu. Ja ne pripadam takvima. Ja imam svoju glavu i bas me briga za tvoje teorije zavera koje udba smislja.
Sva veza koju si nasao klipa sa Dverima su inicijali nekoga na tom sajtu. Stvarno je vreme da me pocnes tretirati ozbiljno.

СРС је поступала све време као нека секта, оне мајице са беџевима и остале глупости, па то се народу огадило.

SRS je imala po 1.400.000 glasova na izborima... To obrezi, zveri, sjaši, naši, vaši i ostali ne mogu ni da sanjaju!

Ма да..
Прво кажеш: то су комби-организације, а онда и да су уништиле СРС?!..Па каква је то СРС организација која допусти да је неки "комби" уништи?..

Nisam rekao da su je uništile, već da doprinose propadanju SRS-a, jer koriste nacionalističku retoriku pred izbore i kada izađu u javnost...
Što lepo ne citiraju stalno ljotića i kodreana i kada su među narodom, pa da vidimo koliko bi trebalo narodu da shvati ko su oni u stvari?

И како је могуће да 70% чланова СРС преко ноћи постану отворени еврослинавци?!..Значи, да су били трули изнутра годинама уназад..

To je zbog Šolje i Silikonca... Oni su pričali kako će da vode neku umereno nacionalističku politiku, a dokazalo se da su izdajnici. Dr. Šešelj je pogrešio što ih je stavio na čelo stranke, to je istina, ali će se to vremenom ispraviti.

Па, такви гласају за Двери, СРС се оградила од Љотића.
Шта ти параноишеш овде?..

Pa to i ja kažem. Hvala što ste se složili sa mnom!

Хаха..па, већ сте имали 1, 2 МИЛИОНА гласача уз себе па нисте дошли (или нисте хтели?) на власт!..
Готово је сада, пропуштене су све шансе..Последње остаје да се прикључите Дверима али ви поносно пропадате дубље.

Samo da narod vidi ko su izdajnici šolja i silikonac, i da se pogase sve te sekte što je koštunjavi izbacio na svetlo i opet će SRS biti najjača nacionalistička opcija! Tj. ona je i sada najjača nacionalistička opcija, jer DSS i Dveri nisu nacionalističke opcije!

Нису. Изборе је расписао Милошевић (пре времена) иако то није морао, и у мирној (а не ратној) атмосфери.

Koštunjavog su NATO bombe dovele na vlast zajedno sa izdajnikom i neo-ljotom Đinđićem... I taj je sarađivao sa Nemcima!

Ееее, па то није у реду!..Лепо те питам ко је инсталирао Лењина, Тита и Милошевића????

Dugo bi mi trebalo da se sa Vama raspravljam o tome ovde, a za to nemam ni energije niti želje da to radim...

Двери прихватају позив Скупштине АП КиМ да се формира патриотски народни фронт

Покрет Двери поздравља јучерашњу иницијативу Скупштине АП Косова и Метохије да политичке странке и удружења Републике Србије наступе јединствено са свима којима је целовитост Србије приоритет у свом политичком деловању.

Ovo sam citirao sa sajta Dveri samo povodom javljanja na radiju Snaga naroda, silnih predstavnika nekih pokreta, o tome kako Dveri nisu prihvatile taj predlog.
Cisto da se istina zna.

Двери прихватају позив Скупштине АП КиМ да се формира патриотски народни фронт

Ovo sam citirao sa sajta Dveri samo povodom javljanja na radiju Snaga naroda, silnih predstavnika nekih pokreta, o tome kako Dveri nisu prihvatile taj predlog.
Cisto da se istina zna.
Нису "неки покрети" већ су то исти они покрети и националисти (Мирко Јовић, Пелевић, Кршљанин ) са којима сте ишли заједно у коалицији на изборе на Вождовцу.
Сада их одбијате, а тако што их је Марко Јанковић из чиста мира ИЗВРЕЂАО на Фокусу 2, јер сте сада на задатку везано за СРС - објаснио сам како и којим поводом.

Нису "неки покрети" већ су то исти они покрети и националисти (Мирко Јовић, Пелевић, Кршљанин ) са којима сте ишли заједно у коалицији на изборе на Вождовцу.
Сада их одбијате, а тако што их је Марко Јанковић из чиста мира ИЗВРЕЂАО на Фокусу 2, јер сте сада на задатку везано за СРС - објаснио сам како и којим поводом.

Da li mozes da objasnis kako i u kom kontekstu ih je Jankovic izvredjao?

Procitaj jos jednom o cemu sam pisao pa se javi. Sustina je u njihovim optuzbama da Dveri NISU prihvatili predlog Skupsine AP KiM a ja sam postavio stav Dveri iz koga se vidi da to NIJE tacno. Jasno?

Da li mozes da nam interpretiras koji pokreti su se javili i sta su tvrdili?

Za to je zaduzen kolega @Komsija. ;)
Ja nisam zapamtio jer su neki pricali da nisu iz pokreta ali su pominjali Zavetnike i jos neke za koje ja nisam ranije cuo.
Ali, nije bitno to vec da su ljudi slobodno izneli svoje misljenje i to u dosta besnom tonu pa sam ja malo proguglao i nasao to sto sam postavio. Dakle, nisu govorili istinu ali mi je drago da su izneli sve sto su mislili da treba.
Sve drugo je iz domana sluzbi ciji predstavnici ovde naveliko rade pa ce vec oni reci "sta se iz brda valja". :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back